Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dylematos

Pomożecie wybrać firanki? Okno wykuszowe w kuchni....

Polecane posty

Gość dylematos

hej, poszukuję inspiracji do ozdobienia dużego okna w kuchni. Znacie moze jakieś interesujące strony z ciekawymi aranzacjami??? Zapodajcie, plisss... Ewentualnie moze same macie takie okna i coś ciekawego na nich wisi????

okno wykuszowe najlepiej wygląda wtedy kiedy nic na nim nie wisi. Albo rolety albo czarne żaluzje stylowe. Żadne badziewne firanki czy zasłonki. Ewentualnie długie czarne puszczone zasłony ołówkowe szyba i tak odkryta. Plusem takiego okna jest wlasnie to ze wpada przez nie b. duzo swiatla, po co jej zaslaniac, to glupota.

Gość antyfirmankowa
nikt już nie zakłada w domu firmanek, to przeżytek:D ale ty pewnie ze wsi jesteś wiec uczep:D

Gość dylematos
Spokojnie :-) mam takie samo zdanie jak ty, okno jest piekne, daje mnóstwo swiatła, z tym że wszystko przez nie widać...w obie strony. Przy nim bedzie stał stół, jak będziemy jesc przy właczonym świetle, każdy nas podejrzy :-P

Gość dylematos
Ale jestem naiwna, zapomniałam, jak łatwo na kafeterii ocenia się ludzi. Zapraszam cie do mojego obecnego domu - nie ma tu ani jednej firanki :-D No i wiocha ze mnie na całego - urodziłam się i mieszkam w Krakowie.

Gość dylematos
lilith-marie - dzięki za link :-)

Gość maamaasasasdffsd
ja nie lubie bez firan. a poz atym jak bez firan jak sie mieszka na parterze.

Gość nowomoda bez firanek
wynika z biedy bo was na nie zwyczajnie nie stać no i z waszego lenistwa, brudasy :P

Gość też sobie akurat nie wyobrażam
bez firan. Bardzo dziękuję, nie mam ochoty, żeby wszyscy ogladali co się u mnie w domu dzieje.

Gość lubieJapka
ja też wieśniaczką nie jestem ale firany uważam za piękne!są teraz takie nowoczesne,śliczne i nikt mnie nie widzi z zewnatrze a to podstawa.

Gość antyfirankowa
nowoczesni ludzie zkladaja wertykale, jest tyle super wzorow i wiesz... wertikate tez się "pierze":D

Gość antyfirankowa
wertikale

Gość olk
antyfirankowa ,verticale do mieszkania ,domu ,okropieństwo jak u ginekologa albo w biurze ,strasznie zimno i służbowo ,ja tam lubię firanki bez nich jest mi pusto ,zresztą czuje się tak jakbym była obserwowana ,a na okno wykuszowe może roleta rzymska we wzory bądź kolorowa.

Gość werftgyhujikl;
co to jest okno wykuszowe ???

Gość antyfirankowa
co ty mówisz, chyba nie wlaniesz sobie białych wertikali:P ja mam w ciepłych pastelowych kolorach dobrane do ścian lub wyposażenia, trójkolorowe, różnej długości, zajebisty efekt

Gość olk
Ale mi się podoba ,mam dp tego prawo ,bardziej podobają mi sie rolety rzymskie Wykusz najprościej jest to element wystający po za elewacje budynku czyli np tak http://www.alumilex.pl/okna.htm

Gość eminhjk
U mnie w pracy też są kolorowe wertikale i nigdy w życiu bym takich nie zamontowała w domu.

Gość olk
okno nr 1

Gość takie werticale
to ja miałam w domu z 20 lat temu :P nie ma to jak stara dobra firanka

Gość tacia73733
a na pewno chcesz zakupić firanki?? a nie lepiej może rolety jest mnóstwo ciekawych egzemplarzy;) polecam zaglądać na tę stronkę http://maxrolety.pl/rolety-dzien-noc/