Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łakowilk

A co jest właściwie złego w lenistwie?

Polecane posty

Gość fsfdsfsdfs
tak mowia ci ktorym zal dupe sciska ze ich nie stac na sprzataczke. ciekawe czy jakbyscie byly zona milionera czy wam by sie chcialo cokolwiek robic juz nie wspominajac o takich rzeczch jak sprzatanie czy gotowanie

z lenistwa wzięło się wiele wynalazków, ale chyba nie o to chodzi w tym poście;) czasem się lubię polenić, ale na dłużej nie, bo się wszystko rozłazi

Gość po co zatruydniuasz
wez swoja tesciowa zatrudnij albo mame taniej was wyniesie nieroby

Nic:) Wyśle,że każdy w pewien sposób jest leniem. Bo wątpię,żeby każdemu wszystko chciało się robić:) Jeżeli Cię stać na gosposię,czy opiekunkę,zatrudnij:).

Gość leniwa nieleniwa co za roznica
bo zycie nie polega na tym by zapierdalac samemu, chyba ze ktoś lubi, a jak nie lubi i ma kase to ma ludzi od tego:P

Gość Panadol,,
ja lubie sie polenić, chociaż zawsze mam pełno roboty. ale widziałem paru facetów, co od przepracowania poszło do piachu nie dożywajac 50-tki. więc ja wolę dłużej pożyć, ale wolniej robić. Przynajmniej na swoim, bo w pracy wiadomo, czasem trzeba zapier#alać.

Gość w miescie pow. 60 tys mieszk.
U mnie ostatnio znalazlam ogloszenie. Babka chciala opiekunke do 1,5 rocznego dziecka. Opieka w domu u opiekunki 5 dni w tygodniu po 8 godzin za......400 zl. Cwana malpa z tej matki-dzieciak u kogos, to prad nie swoj zuzywa, pieluchy do czyjegos kosza, dodatkowo dzieciak nie raz cos uczknie do jedzenia, bo co-opiekunka nie da, gdy male by chcialo zjesc?

Gość hulaawiatr
A moze ta matka to biedna kobieta ktora saa zarabia 1200 zl i nie gada jak pozostale "nie oplaca mi sie isc do pracy i wiekszosc wyplaty przeznaczyc na opiekunke"

Gość OMOMATOPEJA
a po co jej ktoś po katach grzebać, nigdy bym do domu nie wpuscila obcej baby do dziecka BEZ KAMER!!!

A jesli zatrudniacie opiekunke do wlasnego dziecka i PLACICIE im nalezycie za godną bez zarzutow opieke nad wasza pociechą to znaczy,ze tez takie kobiety sa leniwe ,ktore zatrudniają nianki do swoich dzieci z przyczyn niezaleznych?

Gość że co???????????
jasniej nie umiesz napisać:D

Gość MuchomorJeden
nie ma nic złego w lenistwie, wręcz przeciwnie. Jak masz kasę, to dasz innym dorobić.

każdy wieczór spędzam z mężem na "nicnierobieniu" zalegamy na kanapie, przytulamy się i pijemy herbatę, czasem coś oglądamy nikomu jeszcze nie przyszło do głowy,by coś robić:)

Gość fAGSS
a ja mam - dwie sprzątaczki - jedną kucharkę - majordomusa - ogrodnika - i szofera

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhh
ToksycznaKobita - co op za bełkot?

Gość fAGSS
I nie robię sobie żadnych problemów z takimi głupotami.

Gość że co???????????
ja mam pania co za mnie chodzi do pracy:D

Gość mama wam sprzata
i sie jaracie

Gość wsdfghjbvcxdfgh
czerwony portfel ile tym razem wyrzuciłas jedzenia?

Gość gdydgdyg890
a po cholerę tracić calą sobotę na latanie ze ścierą skoro ktoś może przyjść w tygodniu jak jestem w pracy i wszystko zrobić?! jak ktoś ma kasę, to nie wiem w jakim celu ma marnować zycie na szorowanie kibla?! rozumiem, że jak byście miały rezydencję w Malibu i miliard na koncie, to tez byście same osobiście ją pucowały na czworakach, bo prawdziwa kobieta nie siedzi na tyłku tylko zapierdala cały dzień w kuchni albo na szmacie..