Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nieewiadomaa;/

Odstawienie anty, ból brzucha i brak @. Co się dzieje ??

Polecane posty

Gość Nieewiadomaa;/

Odstawiłam tabletki, teraz w sobotę miałam mieć pierwszą miesiączkę bez ich brania. Zamiast tego poleciało trochę śluzu blado różowego, brzuch zaczął mnie boleć już w czwartek i pobolewa do dzisiaj zamiast okresu leci mi dość sporo mlecznego sluzu o normalnym zapachu. Gdy odstawiłam anty to jakiś czas później zaczęło boleć mnie podbrzusze, na kilka dni przed okresem na chwilę przestało a teraz boli nadal nie wiem co się dzieje, pod koniec przerwy odbył się stosunek który skończył się we mnie, test zrobiłam 4 dni po spodziewanej @ i wyszedł negatywny.. Co o tym sądzicie miałyście też tak po odstawieniu ? Dodam że raz zrobiłam sobie przerwę na miesiąc i okres dostałam normalnie i tych bóli brzucha nie było, są one podobne do tych okresowych ale trochę słabsze

hm, ja po odstawieniu miałam normalnie okres, nie był regularny co do dnia i nadal nie jest, bólów brzucha nie miałam, poczekaj jeszcze trochę i umów się do gina

Gość Nieewiadomaa;/
teraz nie wiem czy to efekt tabletek czy może jednak ciąża.. wiem że po tabletkach okresu może nie być długo itd, ale zastanawia mnie fakt że wcześniej po odstawieniu dostałam planowo

Gość Nieewiadomaa;/
??

Gość Malagosia3566
powtórz test ciaza nie wykluczona

spokojnie to normalne :) ja bralam tab anty 6 lat i pare miesiecy temu przestalam - dwa pierwsze okresy przyszly normalnie - teraz ciagle sie spozniaja :/ piersi, jajniki i brzuch przez jakis czas strasznie mnie pobolewaly moja gin odrazu mnie uprzedzila ze pewnie tak bedzie - i ze to wszystko moze trwac do pol roku - ale na wszelki wypadek zrob sobie test bo ciaza nie jest wykluczona :)

Gość Nieewiadomaa;/
myslicie że ten może być nie wiarygodny ?

Możesz być w ciąży, tabsy zabezpieczają podczas przerwy tylko, jeśli weźmiesz 8 dnia tabletkę z kolejnego opakowania.

Gość Nieewiadomaa;/
skad wiesz ze nie ?

nie napisalam ze nie ! nie nakrecaj sie ! ja bralam tab 6 lat i nie zaszlam - wiec troche wiem - ciaza jest malo prawdopodobna w Twoim przypadku - ale nie zaszkodzi jak powtorzysz test bo 100 % pewnosci nie ma !