Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anula09

jaki suplement diety???? podpowiedźcie

Polecane posty

Gość anula09

Witam. tak jak w temacie. chce przejść na dietę i również chciała bym się wspomóc jakiś tabletkami tylko nie wiem co może być dobre??? może któraś z was brała już i jakie były efekty?

Gość kokokokoko
Wszystkie suplementy to totalna ściema.. wciskanie kitu.. Przetestowałam już tyle, że głowa boli i nie było żadnych efektów przy zdrowym odżywianiu. Tak więc wystarczy zdrowa dobra dieta redukcyjna, ćwiczenia i ewentualnie coś z kofeiną co doda Ci kopa i chęć do ćwiczeń plus ja zażywam tabletki z Chili, efektem jest 6 kg mniej w niecałe półtora miesiąca.

Gość gość
Podpowiadam - promen. Tylko dla mężczyzn, ale piekielnie skuteczny :)

Gość gość
suplementy dopiero jak dieta i cwiczenia przestana skutkowac... takie preparaty rozwalaja metabolizm po odstawieniu nawet przy minimum kalorii bedziesz tyc bo przyzwyczaisz organizm do wspomagaczy. Polecam strone sdf tam jest mnostwo forow od jak ulozyc zdrowa diete redukcyjna do odpowiednich cwiczen

Gość gość
to jest ponoć skuteczne www.limvena.pl

Gość gość
Ja kupująC tabletki zaufałam sprawdzony i znanym.Foreverslim pozwolił mi na szybki spadek wagi.Skład tych tabletek to tylko składniki pochodzenia naturalnego żadna chemia.W połączeniu z dietą i ruchem efekty są rewelacyjne.

Gość hulii29
Jasne suplementacje pomaga w bardzo widoczny sposób by połączy się go z ruchem;) ja jem regularnie,ćwiczę plus suplementacja African Mango http://szczupla-kobieta.pl i tak waga spada ładnie że czasami sama nie wierze w to co widzę!