Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anika321

bole podbrzusza :( a staranie o dzieciatko

Polecane posty

Gość anika321

Witam. Dopiero zaczelismy z mezem starac sie o malenstwo. Cykle mam regularne-28 dniowe. Wedlog kalendarzyka ovu na podstawie temp.owulacje mialam 13dc. Od owulacji codziennie boli mnie podbrzusze jak na @,bywa mi niedobrze,chodze senna i kreci mi sie w glowie. Dzisiaj dopiero 19dc a mnie bardziej niz przez ostatnie kilka dni boli podbrzusze jak na okres.jest mi zimno.. nie nakrecam sie ze to ciaza.. wzielam juz 2 nospy ale bol nie przechodzi. http://ovufriend.pl/graph/8f8c1764700b335c7c05a7ae09f32a7f link do kalendarzyka i temp. Bardzo prosze o odpowiedz bo troszke sie martwie :(

Gość anika321
Pgrosze odpiszcie :(

Gość owulacje moze potwierdzic tylk
o monitoringiem a jak bedzie miala byc ciaza to bedzie;)

Gość anika321
Kochalismy sie przez 7 dni przed owulacja konczac na niej.mam nadzieje ze sie udalo.ale czy taki bol jest normalny?

Bóle podbrzusza zdarzają w obu przypadkach (i ciąża, i brak ciąży), więc nic ci nie podpowiem. Co do reszty objawów - jeszcze za wcześnie, ale psychika podczas starań o dziecko robi swoje ;)

anika321 - ja tak mam w niektórych cyklach. Bóle podbrzusza zaczynają się od owulacji i ciągną się przez 2 tygodnie aż do okresu. Także w takim zwykłym "nieciążowym" cyklu też to jest u mnie normalne. A bóle podbrzusza w ciąży - owszem miałam, ale później - od terminu okresu jeszcze przez parę ładnych tygodni. Miałam ciągle takie wrażenie jakby @ właśnie nadchodził ;)

Gość anika321
Marwi mnie ten bol gdyz nigdy mnie brzuch nie bolal w czasie cyklu..jedynie w @. Doiero teraz mnie boli.

Gość oj psychika tez duzo robi
podczas staran i wmawia sie sobie wiele objawów:D czkeac zostallo ci do dnia @ i wtedy zobaczysz ,bo takie nakrecanie nie sluzy staraniom

Gość anika321
Dziekuje slicznie za odpowiedzi. Staram sie nie nakrecac..brzuch niestety przypomina.juz du czasu nie zostalo :)

Gość oj psychika tez duzo robi
a jak dlugo sie juz staracie?

Gość anika321
Dopiero zaczelismy.wiec bez presji na spokojnie wszystko :) tylko najgorsza jest ta niewiedza

Gość Aniszy
Hej :) i co to było bo mam tak samo, nigdy mnie podbrzusze nie bolało w czasie cyklu a też się staram od niedawna..

Gość gość
ja się staram od dwóch lat i zawsze po owulacji boli okresowo brzuch i wiem ze jak zacznie boleć to nici z ciąży, taki ból zaraz po owulacji może być spowodowany gwałtownym spadkiem estrogenu