Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joe monster

moja żona zdradziła mnie w Egipcie

Polecane posty

Gość marzenka___
@malyna33: ja też znam ten numer, tylko że to nie była siostra, a matka. @joe monster: trzymaj się za portfel.

Gość ciamciaramć
uważaj, baby są cwane żeby cię nie podeszła

próbuje podchodzić zmieniła taktykę cos mi się wydaję że muslim zaczął zapominać o swej lubej i ma nową bo mniej popisuje a Ewa wypatruje w tym komputerze i komorce a tu coraz mniej wiadomości przychodzi .

Gość karry on
co za głupie babsko

Gość Leoo. Messi
Ja swoja podszedlem inaczej. Widzialem ze sie zmienila ladniej ubiera maluje przed wyjsciem do pracy wiec zagadalem kiedys co mysli o trojkacie. Udawala zszokowana ale sie zgodzila. Nagralem kolesia przez neta i ugadalem spotaknie. Ja oczywiscie musialem wyjsc i zostawilem ich samych z ukryta kamera. Wrocilem na drugi dzien i spokojnie jej oznajmilem ze chce rozwodu bo mnie zdradzila. A on jak to przeciez chcialem itd. A ja jej ze nie przeszka testu bo chcialem sprawdzic czy jest wierna . Za tydzien pierwsza sprawa rozwodowa. zeby nie robila problemow zaproponowalem jej wedlug mnie sprawiedliwy podzial majatku jak sie bedzie burzyc to mam jeszcze tasme o ktorej nie wie. Takze panowie jak wasza sie maskuje wystarczy ja odpowiednio podejsc. Ps nie nalegalem dlugo na trojkat. Po drugie jakby krecil ja sam trojkat to by przelozyla spotkanie gdy ja musialem nagle wyjsc w sprawach sluzbowych

Gość Nowinka3
kup jej bilet w jedną stronę do Egiptu i na wszelki wypadek zmień zamki w drzwiach

Gość Diablica87
Nie sądze żeby ostatnie wiadomości (czarny nick) pisał prawdziwy autor :) Ale wracając do tematu nie wiem jak autor ale Polacy czasem zapominają że kobieta ma swoje potrzeby i nie chodzi tu o te seksualne, mi też wielu rzeczy w związku brakuje, ale też zastanawiam się czy za dużo romansów nie czytałam ;) Jeśli autorze twoja żona była kucharką sprzątaczką niańką.. ty zmęczony, jeśli nie miałeś czasu dla niej a ona dla ciebie to tak się właśnie kończą związki. Nie jestem ekspertem ale znam Turka który pięknie czaruje i dla kobiety spragnionej adoracji jest ucieleśnieniem IDEAŁU :) Nie ma co gdybać bo i tak nie wiesz czy to prawda, czy twoja wyobraźnia bo wiesz że jest u was w związku coś nie tak i mogłaby to zrobić, to tylko Twoje domysły więc bierz się za żonę, niech wie co może stracić :) 20 lat to bardzo dużo

Gość dobrze prawi
dać jej wódki

Gość cafe-cafe
znajdź sobie inną a tą olej

Gość Maj masta!
Prawdziwy facet zawsze zostawi ladacznice.

do diablica Oj próbowalem róznie i wycieczki i spacery i na zabawy to w góry to nad jezioro ze znajomymi cały czas towarzysko w domu jak mogę to pomagam ale sie zagździła na araba bo pojechała z kolezankami na wakacjee do Egiptu i ochujała

Gość belze_bubek
myśli peezdą

Gość Diablica87
To nie mam pojęcia, przykro mi

Gość sherlock kurde
Chlopie jakis nieudolny jestes. Gdybym ja mial takie podejrzenia jak ty, to zalozylbym Keyloggera na kompa pod jej nieobecnosc i wiedzialbym od razu co ona tam wypisuje. Wtedy wiedzialbys napewno co i jak bylo, bo raczej nie wypisywalaby bajek. Ponadto skoro ona ma cie gdzies, to zacznij sie rozgladac za nowa laska. jezeli twoje podejrzenia sie sprawdza, to raczej nie bedziesz z nia szczesliwy, bo ona ma cie gdzies. Znudziles sie jej i tyle. Pora na cos nowego.

Gość Doświadczony przez życie
A jaka jest wasza sytuacja z bachorami?

Gość detektyf R.
keylogger dobra rzecz :D

Gość oj wy dziecioki
mogla jechac do łeby a nie egipytu

Gość oszczędna69
do Egiptu taniej

Gość dobra wruszka
taniej i obsługa seksualna jest lepsza :D

"dowodów nie mam ale znam ją 20 lat i taka nie była nie była .W domu wszystko niby po staremu ale obserwuję ją i myslami jest gdzieś indziej!" chcesz mieć dowód? Zrob test na HIV !! Tam miejscowi non stop zaliczaja przyjezdne. To tam jest normalne. Twoja zona wyjechala i ten sam gosc obsługuje teraz babke która przyjechała zaraz po niej. Dlatego powinienes zrobic testy na hiva.

ale mi już testy na HIV nie są potrzebne ja z nia nie spałem od Powrotu z Egiptu w dupie jej się poprzewaracało dosłownie

Gość 647793wyu
w pupę to nie zdrada :D

Gość 647793wyu
no chyba, że ją kilku ciemnych brało w anusa - wtedy to już zdrada

Gość ale wątekkk
Rób tak jak masz w podpisie: "Módlcie się, żebyście byli silniejszymi ludźmi."

Gość komaroman
znajdź inną