Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mishka18

11 Tydzien ciazy

Polecane posty

A wiec tak jestem w ciazy w 11 tygodniu za 4 dni zaczynam 12 Bardzo mnie jednak martwi to ze nie mam zadnych objawów ciazowych nie talam do kibelka nie wymiotuje ani nic z tych zeczy moje pytam was czy to jest normalne i czy nie mam sie czym martwic ? Bardzo sie tym przejmuje poniewaz forumowiczki wypisuja duzo o ciazy obumarłej mam jeszcze dodatkowe pytanie czy to normalne ze piersi moga przestac bolec ?? Bolaly mnie tylko piersi od 3 dni nie bola mnie juz wcale choc dalej widac zylki na biuscie nie moge isc teraz na usg bo pracuje i jestem obecnie wirlandi ale niedlogo jade do polski wiec zrobie . Zalezy mi na waszych wspierajacych odpowiedziach kochane

Też tak miałam: żadnych objawów. Poza ciemniejącymi sutkami. A gdzieś własnie ok 3 m-ca to nawet piersi przestały mnie boleć. Tylko tyłam.

Ja to nawet brzuszka nie mam moze taki spuchniety troszeczke ale nic nie widac utylam dopiero 1 kg

ja też nie mialam żadnych objawów, i tak jak Ty się martwilam. Piersi mnie nie bolaly, zadnych mdlosci, zachcianek, raczej brak apetytu. Brzuch to mi dopiero zaczelo wysadzac jakos w 20 tygodniu, wczesniej nic a nic, nawet podbrzusze mi nie twardnialo. zupelnie zadnych objawow i strach czy wsio gra, ale gra bo zaczynam 36 tydziedn :)

To bardzo Gratuluje ja tez tak mam bardzo chialam dziecka z moim partnerem i dlogo sie staralismy wiec jak juz zaszlam w ciaze bardzo staram dbac o siebie ale jestem za granica nie mam jak chodzic tdo lekarza tutaj jest tez inna opieka.. 19 kwietnia jade do polski zrobie wtedy usg i wszytkie badania jednak codzinnie rano sie budze z mysla czy w szytko jest okey bardzo mnie to stresuje. ale pocieszaja mnie odpowiedzi wasze ;) wtedy wiem ze nie jestem sama

spokojnie, ja jakos w 10 tygodniu siedzialam na lozku i ryczalam ze napewno sie nie udalo, ze skoro nie mam objawow to pewnie plod obumarl, mnie piersi nie bolaly nawet, no kurcze, nic zupelnie nic!!! a staralam sie o ciaze 4 lata, mialam isc na in vitro wiec glowa do gory, daj znac 19 kwietnia, choc ja na twoim miejscu umowilabym sie teraz na wizyte jakos bo do 14 tygodnia powinnas zrobic usg genetyczne

ja mam to samo nic zupelnie nic objaw piersi lekko pobolewaly , ja wiem ale niechca mi tu zrobic poniewaz wiem ze to dziwne ale dali mi pierwszy termin na 15 maja wiec dlatego jade do polski mam nadzieje ze do tego czasu nic sie nie powinno stac ..

mishka18- nie martw się, ja tak samo jak ty się zamartwiałam, nawet poszłam na dodatkową wizytę i wszystko było ok! do dziś nie czuję, że jestem w ciąży! nic mnie nie boli, nie wymiotowałam! ciesz się z takiego przebiegu ciąży! aha, ja zaczynam 17 tydz :)

Dzikuje wam za takie odpowiedzi naprawde podrzymuje mnie to psychicznie ja mam termin na 10 pazdziernika ;) Strasznie sie ciesze

Gość monisia 25
Widzę że długo tu nikt nie zaglądał. Ja jestem w 11 tygodniu ciąży o często boli nie brzuch podobno to normalne Ale martwię się ze coś nie tak jest

Gość gość
Ja tez jestem w 11 tyg ciąży,z racji tego ze to moja 3 CIA a brzuszek mam leciutko widoczny,ale dla otoczenia raczej niej