Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TAKKKAAAATIKI

CZY PIEPRZYKI NA TWARZY WAM SIĘ PODOBAJĄ?

Polecane posty

Gość TAKKKAAAATIKI

BĄDZ NIE LUBICIE, NIENAWIDZICIE CZY SĄ WAM OBOJĘTNE? ps, ja swoich nie cierpię

też mam pieprzyk z cm dalej od miejsca w którym ma go monroe nie jest z wystających kiedys go nie cierpialam a teraz tak jak fjolsfina uwazam że jest seksowny:)

nienawidze, wywalilam 2 na twarzy i jeden na szyi jak tylko pojawila sie mozliwosc, i teraz nawet wygladam kilka lat no i o wiele lepiej.zalezy w ktorym miejscu, ale sa takie co postarzaja, w ogole najlepiej nie miec wcale

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
dużo pieprzyków na twarzy nie wygląda za fajnie ale chcialabym miec jeden na policzku jak ta ze zdjęcia i też żeby nie był wystający taki malutki ale na pewno nie chcialabym go nad górną wargą jejuuuuu ohydaaaa wystarczy spojrzec na cindy crawford jak to obleśnie wygląda jak fyfka:o

Gość b990-08 ktoś już zaczernil mój
http://www.google.pl/imgres?q=cindy+crawford+pieprzyk&hl=pl&biw=1366&bih=663&tbm=isch&tbnid=9auo6h4GDj5MeM:&imgrefurl=http://koktajl.fakt.pl/Slynny-pieprzyk-Cindy-moze-byc-rakiem-,artykuly,119832,1.html&docid=T6pfDQzIO6omxM&imgurl=http://koktajl.fakt.pl/m/Repozytorium.Obiekt.aspx/-650/-550/faktonline/634527467159843750.jpg&w=646&h=375&ei=S4xSUfznCYSrPILMgZgE&zoom=1&ved=1t:3588,r:11,s:0,i:114&iact=rc&dur=341&page=1&tbnh=171&tbnw=293&start=0&ndsp=18&tx=243&ty=78

mnie pieprzyki takie odstajace obrzydzaja okropnie. nie wiem, co w nich moze byc sexownego. odpycha mnie to. sama mialam podoby i usunelam i nie zaluje

Gość Zazdraszczasz, bo nie ruchałeś
Pieprzyki na twarzy mogą być ale lepsze jest pieprzenie twarzy 🖐️ :classic_cool:

Gość oszto2424
widoczne pieprzyki na twarzy moim zdaniem nie są ładne. Chyba, że to jeden pieprzyk to może być seksowny ,ale u wiekszosci kobiet nie jest

Gość chloptas z krakowa
mnie odrzucaja i obrzydzaja \wole gladkie buzki u dupeczek :)

Gość eqweqwewqe
twarz powinna być czysta bez jakis wiekszych pieprzyków czy przebarwien takie jest moje zdanie

Mnie nie obrzydza mój, bo co w tym obrzydliwego? Zwykły mały pieprzyk. Niektorzy mają tendencje do powstawania pieprzyków i juz.To nie jakaś choroba tylko raczej taki typ skóry (bo mój ojciec też ma pełno na całym ciele...). Oczywiście, jakby był rozmiarów połowy mojego policzka, to bym rozważyła wywalenie i transplantacje skóry :P... Ale tak to każdy kogo pytałam co sądzi o jego usunięciu pukał sie w czoło, że mi chyba odwaliło do reszty, bo poniekąd dodaje twarzy charakteru. Więc chyba nie jest aż tak okropny :D...

Gość czerwony koralik
ja mam mnóstwu pieprzyków na twarzy i ciele niestety :O chce je usunąć ale moja dermatolog odradza bo zostaną blizny :( kazała mi wybierać albo pieprzyki albo blizny :(

Gość Ostrozniesmaczony
blizny chyba mniej widoczne a jak dla mnie takie pieprzyki sa obrzydliwe w zyciu bym sie z fjona czy jak jej tam nie lizal

Gość do slimaka
ciebie twoj nie obrzydza ale kogos innego moze co w tym takiego dziwnego?:o

Nic, tyle tylko, że mam to głęboko gdzieś, bo wyrosłam z martwienia sie o takie glupoty, że komuś obcemu cos we mnie nie pasuje :D Normalni ludzie nie mają problemow z takimi rzeczami. Rozumiem, że jakaś kurzajka może brzydzić, ale pieprzyk?...