Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sfsddfg

prosze o rade

Polecane posty

Gość sfsddfg

to sie ciagnie juz od ponad 2 lat - poznalam chlopaka, w ktorym sie totalnie zakochalam (jeszcze nigdy nie przytrafilo mi sie cos tak intensywnego). on pracowal w tej samej, malej firmie. wykorzystal mnie i zrobil opinie k..wsrod kolegow z pracy-mimo, ze to wydarzylo sie dopiero po 7mcach bycia razem w pracy. na szczescie bylam na kontrakcie i tydzien pozniej juz wyjezdzalam. nie mielismy kontaktu przez 1,5roku, teraz wrocilam do tego kraju, skontaktowalam sie z nim i on chcial sie spotkac. powiedzial, ze chce tylko sexu, a ja sie zgodzilam, pod warunkiem, ze beda to regularne spotkania. spotkalismy sie 3 razy w ciagu 6 mcy. caly czas konczy sie na tym, ze ja bombarduje go smsami z prosba, zeby sie spotkac, a on mnie ignoruje. po jakims czasie z laska odpisywal. teraz sie okazalo, ze on bedzie miec dziecko ze swoja kolezanka (jak sie ze mna spotykal, ona byla w 4mcu i on o tym wiedzial). pytalam sie go 10 razy, czy nie ma dziewczyny, powiedzial, ze ma tylko kolezanke (defacto ta ktora zaplodnill). kupili razem psa, jada na urlop, z tego co widze, to on sie do niej niedlugo wprowadzi. spotkalismy sie tydzien temu (ja dopiero teraz sie dowiedzialam o dziecku) i on znowu ignoruje moje wiadomosci. dziecko ma sie urodzic w maju. czy on poszedl ze mna do lozka, bo nie kocha tej dziewczyny? oni sie znaja od 7lat i ja bzykal, bo bylo mu wygodnie (mimo, ze ona jest starsza i naprawde bardzo nieatrakcyjna i nieinteligentna). czy mam jej o tym powiedziec? albo jemu, ze znam prawde? bardzo mnie to boli, bo nie moge o nim przestac myslec. prosze o rade

kobiety nie mają honoru :O żenujące

Gość sfsddfg
to nie sa wypociny 14latki..mam 30 lat. myslalam, ze moze uzyskam tu jakas rade - nie mam zamiaru pisac poetyckim i poprawnym jezykiem. to nie o to tutaj chodzi...

Gość sfsddfg
dlaczego nie mam honoru? on mi nie powiedzial, ze bedzie miec dziecko. pytalam sie go kilka razy, czy ma dziewczyne, powiedzial ze nie.

Gość bnjnjj
"wykorzystal mnie i zrobil opinie k..wsrod kolegow z pracy" "teraz wrocilam do tego kraju, skontaktowalam sie z nim i on chcial sie spotkać" "caly czas konczy sie na tym, ze ja bombarduje go smsami z prosba, zeby sie spotkac, a on mnie ignoruje. po jakims czasie z laska odpisywal. " DLATEGO!

czy on poszedl ze mna do lozka, bo nie kocha tej dziewczyny x nie wiedzialam ze takie idiotki chodza jeszcze po tym swiecie,zal, kocha nie kocha to nie ma nic do rzeczy po prostu jestes latwa i sama sie pchalas pomimo tego ze juz zrobil z ciebie qrwe no to znow cie przelecial:) a co do inteligencji tamtej- napewno jest inteligentniejsza od ciebie skoro to ja zabiera na wakacje i kupili wspolnego psa hahaha. Oczywiscie powiedz dziewczynie ze ja zdradza bo wydaje mi sie ze nie zasluguje na takiego chuja bo on tez jest nic nie wart...:P

Gość sfsddfg
to nie tak, ze ja sie pcham do lozka facetom, ja sie naprawde w nim zakochalam. nie moglam przestac o nim myslec od dwoch lat i nie bylam w tym czasie w zwiazku - to chyba o czyms swiadczy. jesli chodzi o poziom intelektualny, to dziewczyna nie ma nawet matury, a na fb obraza ludzi i wstawia zdjecia swoich pomalowanych kazdy na inny kolor paznokci, mimo, robi bledy jezykowe...ja skonczylam studia zagranica, mowie w kilku jezykach, wiec prosze, nie obrazaj mnie, ze jestem nieinteligentna..wydaje mi sie, ze on po prostu z nia wpadl. przez to ze sie za mna spotkal, nie wiem, czy jest jakas szansa o niego walczyc, czy on w ogole nie jest mna zainteresowany i potraktowal mnie jako przygode. nie rozumiem facetow...

wykorzystal mnie i zrobil opinie k..wsrod kolegow z pracy-mimo, ze to wydarzylo sie dopiero po 7mcach bycia razem w pracy. na szczescie bylam na kontrakcie i tydzien pozniej juz wyjezdzalam. nie mielismy kontaktu przez 1,5roku, teraz wrocilam do tego kraju, skontaktowalam sie z nim i on chcial sie spotkac. xxx zrobił z ciebie szmate a ty sie jeszcze z nim spotykasz?😭 jakby głupota miała skrzydła fruwałabyś ja Boening

Gość sfsddfg
bo jestem zakochana, nie potrafisz tego zrozumiec? caly czas mysle, ze jesli on sie ze mna spotyka, to jest mna zainteresowany. schudlam 10kg, zmienilam kompletnie swoj wyglad, mialam nadzieje, ze cos z tego bedzie. nie potrafie zrozumiec, dlaczego wybral brzydka, starsza i glupia dziewczyne, zamiast mnie, ktora moge mu znacznie wiecej zaoferowac...najgorsze jest to, ze ona zaszla w ciaze miesiac przed moim powrotem...nie do konca wiem, czy on ja wybral, czy bedzie chcial byc z nia, dlatego ciagle mam nadzieje. dlatego prosilam o porade - czy mam mu powiedziec, ze wiem o jego dziecku, czy napisac do tej dziewczyny, czy moze napisac prawde, co do niego czuje? z tym zrobieniem opinii w pracy - tam pracowalo 10 facetow i kazdy sie do mnie zalecal. wlasciwie to bylo jasne, ze on pozniej sie 'pochwali'. inni, zaczeli klamac, ze ja do nich sie rowniez zalecalam - i tak to wlasnie wyszlo

"ja skonczylam studia zagranica, mowie w kilku jezykach, wiec prosze, nie obrazaj mnie, ze jestem nieinteligentna" Widać, że u ciebie wykształcenie nie idzie w parze z inteligencją :D

nie obchodzi mnie to co skonczylas i gdzie, ale jestes po prostu pusta...nie trzeba byc wielkim inteligentem zeby sie domyslec ze skoro facet ma gdzies twoje esy itd nie odpisuje, nie dzwoni to ma cie po prostu w nosie:p on zrobil z ciebie biurowa dupodajke i 2 lata cie olewal, jakby mu zalezalo to nie sadzisz zeby sie odezwal?! przypominam ze sama sie z nim skontaktowalas...

Gość sfsddfg
jestescie beznadziejni - potraficie tylko obrazac...

Ja tez kiedys szalelem za kobieta, tylko ze ona wolala slownie WSZYSTKICH innych. dla takich realicji nie ma miejsca miej swoja godnosc i odpusc sobie nic dla niego nie znaczysz upokarzasz sie tylko

Gość sfsddfg
nie czuje sie upokorzona. jestem tylko wsciekla, ze mnie oklamal. powiedzial, ze bedzie sie ze mna spotykal i ze nie ma dziewczyny. nie chce pochwal, nie dlatego to napisalam. chcialam po prostu porady - czy mam uswiadomic ta dziewczyne, czy napisac do niego, ze sie o wszystkim dowiedzialam, napisac mu o swoich uczuciach i ze dlatego tak caly czas za nim latam. moglabym tez wyslac zyczenia swiateczne do jego ojca i zapytac co slychac u rodziny...jego ojciec to moj byly szef i nadal mam z nim kontakt

dam ci rade odczep się od niego:O byłaś workiem na spermę nic poza o czy to trafia do Ciebie?:O

dla mnie facet swini. tylko czy warto teraz tamta kobiet uswiadamiac? skoro zaraz rodzi? naprawade zapomnij o nim to jest moja rada to typ faceta ktory bedzie kazda oszuwiwal

Gość sfsddfg
prosilabym, zeby osoby, ktore chca mnie obrazac pisaly na innym forum. nie znacie mnie i nie zycze sobie atakow na moja osobe. milosc nie jest racjonalnym uczuciem, a najgorsza jest ta nieszczesliwa. to nie oznacza, zeby komus tak ublizac. to chyba takie typowo polskie, hm?

Gość iaww
Powinnaś tej dziewczynie powiedzieć prawdę, żeby wiedziała, na czym stoi. Ma prawo.

Gość sfsddfg
gdyby on mi powiedzial, ze ma dziewczyne, ktora jest z nim w ciazy, nigdy nie chcialabym sie z nim spotkac, bo wiedzialabym, ze z nia bedzie. chcialam sie go zapytac, czy on chce z nia byc i czy jest z nia szczesliwy, czy to zly pomysl?

Autorko chwalisz się swoim wykształceniem a wypisujesz takie farmazony które bardziej pasują do 14-latki przeżywajacej tragicznie swoją pierwszą wielką miłość. Tak dobrze cię ruchał, że wyłączyło to twój mózg?? Czy taka jesteś od urodzenia??