Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala ladna 25

krwawienie podczas stosunku qlaira!!!

Polecane posty

Gość mala ladna 25

prawie rok przyjmuje qlaire, mam bardzo skape miesiaczki a ostatnio wcale nie mialam tylko w trzeci tygodniu w ciagu jednego dnia lekkie krawienie. 3 tygodnie temu po 1,5godzinnym seksie lekko krwawilam przez godzine. Dzisiaj w czasie stosunku pojawilo sie duzo krwi!!! a dodam ze jestem pod koniec 2 tygodnia. I czuje sie troche jak bym miala okres :/

Gość pacaneum
za mocno cie wyczochrał i otarć narobił. co ty słonica jesteś że cie trzeba walić 2 godziny?

Gość mala ladna 25
najpierw raz a potem drugi raz z przerwa a wsumie 1,5 godziny. Tacy zakochani jestesmy :) ja prosilam o odp na moje pytanie a nie kometarzy na temat dlugosci mojego sexu. dodam ze dzisiaj to okolo 15 minut.

Trudno powiedziec - nie wiem jak to napisac zeby zabrzmialo dobrze hihi moze jak zabawial Cie palcem to gdzies Cie skaleczyl paznokciem ? a jesli takiej mozliwosci nie ma to moze przez tak czeste bzykanie sie - jestes poprostu podrazniona proponuje odczekac pare dni (nie bzykajcie sie) i zobaczysz jak potem bedzie - jesli problem dalej bedzie udaj sie do ginekologa bo moze bo byc nadzerka lub cos innego

U mnie również wystąpiła krew podczas stosunku. Boję się strasznie że zaczyna mi się robić infekcja, bo zaczyna mnie swędziec pochwa. Czy pomoże mi multi gyn acti gel? Tzn czy podleczy swedzenie i rana zacznie się goić?

koszmar jakis. okazało się, iż mam grzybice. najpierw jednak zastosowałam multi gyn acti gel, który złagodził objawy i smaruje nim pochwe i dodatkowo jeszcze mam kilka dni czopki apikowac na noc. juz praktycznie wszystko zeszlo. tylko lekarz mnie zmartwił, że grzybica lubi wracac. :( dodatkowo współżyc nie moge, a mój partner również musiał sie podleczyc. lepiej nie miec kontaktow do momentu wyleczenia grzybicy.