Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość lenkaaaaa000

jak sie bronic kiedy jestem nie winna

Polecane posty

Gość lenkaaaaa000

Piszę bo nie radzę sobie już sama z tym wszystkim...może znajdzie się ktoś kto pomoże mi.. Jestem samotną mamą dwu letniej córki... jej ojciec zostawił nas kiedy byłam jeszcze w ciąży... kiedy córka miała pół roku poznałam mężczyznę myślałam że to mój wymarzony ideał... od razu pokochał nas obie... zamieszkaliśmy razem jakiś czas było jak w bajce... póki nie było problemów... kiedy się zaczęły zaczęło również się psuć między nami... oddalaliśmy się od siebie... coraz bardziej aż w końcu prawie bez słowa się rozstaliśmy... chwilę później okazało się że znowu jestem w ciąży... ale dla niego to nie był powód żeby zmienić zdanie spróbować jeszcze raz... ratować to... ;( nie wiem co robić... ubzdurał sobie że go nie kocham.... że do kogoś innego coś czuje... ( do kolegi) choć nie miał o tego żadnych powodów nie spotykaliśmy się sporadycznie pisaliśmy ponieważ on mieszka na stałe za granicą to podobno i tak sie widywalismy... jak mam bronic sie z czegos co nie mialo miejsca ;( chce ratowac moja rodzine... ;( jak wytlumaczyc mu ze naprawde mi na nim zalezy ;(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować