Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NTJJTYJTY

CZY ISTNIEJĄ WIERNE KOBIETY CY WY MACIE TYLKO STRACH PRZED KONSEKWECJAMI PO....

Polecane posty

Gość nie ma wiernych kobiet
każda zdradza

Gość katoliczka z dziada pradziada
jestem już babcią i śmiało mogę spojrzeć sobie i innym w oczy żaden facet nie był w stanie zawrócić mi w głowie, a byli na każdym kroku: praca,wyjazdy-krótkie,dlugie, jestem wierna swoim zasadom,nie niweczę wartości wpojonych mi przez rodzicow, traktuję swoje małżeństwo najpoważniej,szanuję męża i rodzinkę,nie zrobiłabym im wstydu i gnoju jestem autorytetem dla swoich dzieci i wnuków a także dla środowiska w ktorym żyję i pracuję

Gość Pablooooo
Napewno istnieją. Tylko że jest ich zbyt mało żeby niektórzy mogli to dostrzec. Niema ludzi którym grzeszne myśli są obce. Każdy ma pokusy ale mało ludzi ma silną wolę żeby myśleć o zasadach i konsekwencjach.Obecnie dla wiekszosci liczy sie hasło "tu i teraz", "ciesz się zyciem"(opatrzenie tłumaczone:/ jako pochwałą egoizmu a tak naprwde hasło może mieć bogatszy przekaz). Niestety ludzi dobrych i zasadami jest coraz mniej. Dawniej każdemu wpajano szacunek do innych zwłaszcza najbliższych dzis mało kto to robi. Biorąc pod uwagę że media, grupa promuja egoistyczny egzystencjalizm a rodzice niemaja czasu na wpajanie dzieciom zasad takich ludzi jest coraz mniej. Chociaz wszystko podobno działa cyklicznie czyli po pokoleniach swobody przychodza pokolenia buntu ktore nie chca zyc tak jak rodzice i same szukaja zasad widzac ze ten swiat im nic niedaje. NIesty obserwujac mlodziez widze ze jeszcze to jeszcze nie to pokolenie ktore szuka zasad a bez tego ciezko o wyzbycie sie egozizmu i spełnianie swoich chwilowych zachcianek kosztem innych.

Gość babcie może i są wierne ale
to inne pokolenie bo te młode tak do 35 lat to każda zdradza

Gość katoliczka z dziada pradziada
do autorki moderatorki po chooj zakladasz temat skoro pozniej kasujesz niewygodne posty gdzie podzial sie moj post? trzeba miec zasady,moralnosc a nie myslec o kurwieniu się