Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość michal.drewno

Kocham enter

Polecane posty

3 godziny temu, yeya napisał:

Kiedyś na filmiku urodowym babeczka mówiła o białku jego ogromnym wpływie na organizm m.in. urodę (skóra, włosy) : ) bo to podstawowy budulec i jak się zaczęłam zastanawiać i czytać to chyba nie spożywam go wystarczająco dużo... to taka jedna dawka rano nie zaszkodzi... z mlekiem i wodą zalecają producenci... może być pół na pół. Z kawą też nie bardzo sobie wyobrażam może z rozpuszczalną i wtedy będzie smakowała jak cappuccino: )

Bez malin może jeszcze mniej smaczny : ) do jakiegoś kompotu lub soku owocowego możesz spróbować dodawać (?) 

Dobrego dnia : )

Z tego co słyszałam, to podobno to białko dobrze jest stosować wieczorem, jakoś przed snem : ) 

Kolagen to na stawy głównie, ale na inne rzeczy też jest dobry, a tak w ogóle to chyba najprędzej właśnie taki bezsmakowy wypiłabym z kawą. Do tego malinowego przekonać się nie mogę : (

"Ciało to tylko bariera ziemska dla naszej duszy, która może być wszędzie" ; ) taki cytacik kiedyś posłyszałam... Miłego dnia. 

Edytowano przez neone
  • Like 1

1 godzinę temu, neone napisał:

Z tego co słyszałam, to podobno to białko dobrze jest stosować wieczorem, jakoś przed snem : ) 

Kolagen to na stawy głównie, ale na inne rzeczy też jest dobry, a tak w ogóle to chyba najprędzej właśnie taki bezsmakowy wypiłabym z kawą. Do tego malinowego przekonać się nie mogę : (

"Ciało to tylko bariera ziemska dla naszej duszy, która może być wszędzie" ; ) taki cytacik kiedyś posłyszałam... Miłego dnia. 

Możliwe, ale rano lepiej smakuje i mam wrażenie, że energia po nim jest bardziej stabilna : ) jest jej więcej tak na cały dzień... 

Nie za bardzo pamiętam... wiem, że są jakieś typy kolagenu i one różnie działają i różnie się wchłaniają... może teraz wymyślam, kolagen chyba wędruje tam gdzie jest bardziej potrzebny w takim sensie, że nie ma pewności, że trafi akurat w dedykowana partie ciała bo może zawędruje w inną : ) 

Możesz spróbować z innym... mamie kupiłam kiedyś jakieś tabletki i miała też taki do picia i coś w saszetkach. A który najlepszy to nie wiem.

Taki bardziej dom dla niej... kiedyś słyszałam, że jak dostąpi ciała to się czuje ukontentowana : ) 

Pa

• Like 1

4 godziny temu, yeya napisał:

Możliwe, ale rano lepiej smakuje i mam wrażenie, że energia po nim jest bardziej stabilna : ) jest jej więcej tak na cały dzień... 

Nie za bardzo pamiętam... wiem, że są jakieś typy kolagenu i one różnie działają i różnie się wchłaniają... może teraz wymyślam, kolagen chyba wędruje tam gdzie jest bardziej potrzebny w takim sensie, że nie ma pewności, że trafi akurat w dedykowana partie ciała bo może zawędruje w inną : ) 

Możesz spróbować z innym... mamie kupiłam kiedyś jakieś tabletki i miała też taki do picia i coś w saszetkach. A który najlepszy to nie wiem.

Taki bardziej dom dla niej... kiedyś słyszałam, że jak dostąpi ciała to się czuje ukontentowana : ) 

Pa

Muszę coś pokombinować i poczytać o tym białku. 

Powiedziałabym, że taki bardziej nawet dla niej mały ogród niż dom : ) albo żyje i daje swoją energię innym, albo jest bardziej taką pustynią, suchą i wyjałowioną. Zupełnie jak z ogrodem pełnym roślin. Dobranoc : ) 

• Like 1

32 minuty temu, neone napisał:

Muszę coś pokombinować i poczytać o tym białku. 

Powiedziałabym, że taki bardziej nawet dla niej mały ogród niż dom : ) albo żyje i daje swoją energię innym, albo jest bardziej taką pustynią, suchą i wyjałowioną. Zupełnie jak z ogrodem pełnym roślin. Dobranoc : ) 

Białkowe dokarmianie 'ogrodu' by tętnił życiem... : ) 

Dobranoc : )

Przed chwilą, pyszny2 napisał:

zielowania sama ze soba piszesz ?

Hej, nie... przecież widać... zresztą i Ty tu jesteś : )

1 minutę temu, pyszny2 napisał:

a ten neon to nie Twoje konto ?

: ) 

Takie jak to z priv? Odczytałam na poczcie : )

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować