Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quwelkinka

urodziłam w wieku 16 lat i sie tego nie wstydze :)

Polecane posty

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
..

Gość do jagoda369
kurwa to stoi pod lampa i bierze pieniądze za seks...

Gość tojamjam
Do autorki: Podziwiam Cię. Mimo, że zaszłaś w ciąże w tak młodym wieku, nie zabiłaś swojego dziecka, tylko podjęłaś trud wychowania. Cóż, może to i nie jest "wymarzony" wiek na rodzenie dzieci, ale okazałaś się dużo bardziej odpowiedzialna od "wyzwolonych", mądrych dwudziesto-kilko-latek, które jak zajdą w ciążę to dokonują aborcji. Do potępiających: Macie rację. 16 lat to nie jest dobry czas na rodzenie dzieci. Ale dlaczego od razu ją wyzywacie? Podjęła decyzję o współżyciu z chłopakiem, z którym była od roku. Wzięła odpowiedzialność za swoje czyny. Co w tym złego? Lepiej, gdyby mogła się "wyszaleć" na dyskotekach i co tydzień bzykać się z innym chłopakiem w dyskotekowym kiblu? Tych naprawdę puszczalskich się nie potępia, bo akurat "nie wpadły". To jest żałosne.

Gość do jagoda369
To może w twojej rodzinie na matki mówi sie kurwy ale nie w moim otoczeniu .

Gość LoveWeraLove
A ile ma twój mąż lat?

do: do jagoda369nie do matek tylko do kobiet lekkich obyczajow takich jak autorka. Dzieki Bogu w moejj rodzinie nie ma takich kobiet :)

Gość jkjkjkj
wstydz sie, nie wiem z czego taka dumna jestes, patologia i tyle...

Gość do jagoda369
autorka jest teraz matka taka jak Ty a to kiedy urodziła nie ma tu żadnego znaczenia...

Gość Agata 1991
Witam. podziwiam cię autorko:) ile mial lat twój partner kiedy się poznaliście?

ma znaczenie kiedy urodzila :) inaczej jest kiedy mezatka zachodzi w ciaze a inaczej kiedy malolata 15-letnia zachodzi w ciaze. 15 lat to jeszcze dziecko , powinna jej matka isc do wiezeinia bo widac , ze byla niewydolna wychowawczo.

Gość Kajka.najka
Jagoda przestań pierdolić o porządnych rodzinach bo i takie wiele kurew i złodziei wychowało. A dziewczyna osiągnęła więcej niż niejedna panienka bez dzieci w jej wieku. Pierdu pierdu a potem setki topików o tym jak to szlachetne damy nie mogą zajść w ciążę przecież mają już wszystko męża,studia,pracę,mieszkanie ponad 3 dychy na karku i zegar tyka.

Gość Nie prowokuj.
Nie ma sie czego wstydzic ;) podziwiam mlode mamy, to, ze sie podjely.

Czego Wy tak jedziecie na tą kobietę, jej życie jej wybór! Jak by nie była szczęśliwa z posiadania dzieci to by nie robiła sobie następnego... Moja mama urodziła mnie w wieku 14 lat. Na dzień dzisiejszy ma 34 lata, ja mam 20 i jestem w ciąży i co będzie wielce awantura teraz, że młoda babcia... Takim kobietom powinno się okazywać szacunek a nie potępienie, że w tak młodym wieku pomimo błędu wzięły na siebie odpowiedzialność za życie drugiego małego człowieka, bo mogły oddać dzieci do adopcji lub co gorsza dużo się słyszy o przypadkach noworodków w piecach albo w workach!

Gość sdfghjkjmnbvcfd
czarna jagodzianka wow to bardzo młoda Twoja matka była, przynajmniej dziecko bedzie miec długo babcie:)

Gość b.e.a.t.a
Wstydzic powinny sie raczej te, ktore ublizaja dziewczynie. Nie znacie jej - moze jest dobrym, uczciwym czlowiekiem, a sex w mlodym wieku to jej jedyne "przewinienie". A kto z nas jest bez winy.. Odnosnie tzw. doswiadczen mlodego wieku, to wiekszosc z nich i tak nie wnosi wiele i mozna sie bez nich obejsc bez zalu . Inne doswiadczenia mozna zdobywac mimo bycia matka. Generalnie nie podoba mi sie tendencja do coraz wiekszego opozniania dojrzalosci, czyli mlodosc musi sie wyszumiec za wszelka cene, a wiek "mlodziezowy" konczy sie w granicach trzydziestki. Jesli dziewczyna 18-20 letnia chce zyc inaczej, zalozyc rodzine i miec dzieci, ja nie widze w tym nic zlego - o ile jest w stanie te dzieci utrzymac i wychowac.

blagam was ludzie nie popierajcie patologii :P ta dziewczyna zkaldajac topik byla swiecie przekonana, ze ona jest wspaniala bo zaszla w ciaze w wieku 15 lat i ur dziecko a nie wyskrobala go, zenujace. Jak dla mnie to ona powinna sie spalic ze wstydu a nie takie banialuki pisac.

Gość a ja sie wyjatkowo zgadzam
z jagoda. Ja w wieku 15 lat przezywalam swoja pierwsza milosc:P moje kolezanki podobnie, wspolne tance na dyskotece szkolnej, lisciki milosne i inne duperele:D Nikt z nikim w mojej szkole sie nie bzykal po kiblach, lodow nie robil, a jak sie wychodzilo na takiej dyskotece to z chlopakiem na spacer przed szkole, a nie sie gzic:O Seks nie byl tematem tabu, ale byl po prostu nie dla nas, mielismy na to czas, w tym wieku sie myslalo o trzymaniu za reke, pierwszych pocalunkach, a nie o ruchaniu. I tak pisze specjalnie ruchanie, bo dla mnie 15 letnie dziecko musi byc naprawde z patologicznej rodziny by sie puscilo:O Wspolczuje.

a juz w ogole za glowe sie lapie jak taka malolata mowi "a co lepiej jakbym usunela?" Nie, kurwa lepiej jakbys nogi razem trzymala. I taka jest prawda, a na prawde nie ma co sie oburzac. Owszem zdarzaja sie takie sytuacje, ze malolata wpada, ale wiecie co? Jestem z rocznika 86 i nikt z mojej szkoly zadna kolezanka, ba zadna nawet znajoma z jakiejs tam wioski nie zaszla w ciaze w wieku 15,16, a nawet 18 lat. Nie wiem czy to kwestia pokolenia czy wychowania, ale jesli to drugie to wychowywalam sie w jakiejs wyjatkowo porzadnej okolicy chyba:D

Gość oj tammmm oj tam
Jak juz zaszła młodo w ciąże to co miała poddać sie aborcji? urodziła , jest matka i jest dobrze :)

Gość oj tammmm oj tam
a ja jestem z rocznika 82 i dwie koleżanki w szkole średniej zaliczyły wpadkę .Jedna w wieku 16 lat druga 17 lat .

no przeciez patologia zawsze sie znajdzie. 15 latka uprawiajaca seks to biedne skrzywdzone dziecko, ktore albo szukalo akceptacji, czulosci albo jest tak zdemoralizowane ze sie tym nie przejmuje. I tu nie ma czego chwalic naprawde.

oj tammmm oj tam Jak juz zaszła młodo w ciąże to co miała poddać sie aborcji? urodziła , jest matka i jest dobrze " 1 owszem jest ok ale niech nie chwali sie , ze ur jako 16-latka bo powinna sie ze wstydu palic a nie chwalic sie ze dawala jako malolata. 1 Autorko, a maz czy partner nie wiem kogo Ty tam masz , pewnie mial w sadzie sprawe , ze wspolzyl z nieletnia...

Gość lilijowa łodzia
zal mi was, jakie wasze zycie musi byc smutne aby cieszyc sie takimi newsami, i wytykac ludziom bledy, nie macie co robic....a kazdy ma cos za uszami:D i pewnie byloby sie do czego przyczepic gdyby tak przeswietlic kazdego z was.... "szanuj blizniego swego jak siebie samego" o tym juz nie pamietacie???jakie zalosne... Autorko nie przejmuj sie, nie kazdy czuje potrzebe szalenstwa.....masz kochajaca rodzine na tym Ci zalezy i bardzo dobrze:) dla kazdego w zyciu wazne co innego dla innych pieniadze, a dla innych milosc, a dla innych tak jak na forum bycie glupim i zyc plotami, jestescie jak Ci co ukamieniowali Jezusa...to jest to samo:o

tu nie chodzi o potepianie czy zaszczuwanie autorki, ale o to by rozroznic co jest dobre a co zle. Puszczanie sie w wieku 15 lat jest zle i dzieci nie powinny brac sie za seks. Duze w tym pewnie zaniedbanie i wina rodzicow. I wlasnie dlatego nie ma sie czym chwalic ani glaskac jej po glowce, bo wejdzie jeszcze jakas nastolatka przeczyta i pomysli, ze to fajne, super i sie ulozy i nadstawi potem dupy jak autorka:O Seks w tym wieku to ani powod do chwaly ani dumy:O

Gość chyba tylko dla patologii
slowa "wyszalec sie", "wyszumiec sie" sa tozsame z chlaniem i puszczaniem sie :O Dla normalnych mlodych dziewczat wyszalenie sie to beztroskie zycie, pierwsze randki i pierwsze pocalunki, to studia, wymiany studenckie, nauka jezykow, wyprawy z plecakiem po Polsce i po swiecie, to dyskusje z przyjaciolmi do rana, przymierzanie kiecek......itd Na wszystko w zyciu jest czas. Na dzieci tez przyjdzie. Dzieci majace dzieci nie sa zadnym przykladem do nasladowania.

Gość quwelkinka
moj maz ma 36 lat, latwo chyba policzyc ile mial, kiedy zaszlam w ciaze. :)

Gość quwelkinka
ja nie uwazam sie za przyklad do nasladowania, nigdzie tego nie napisalam, wrecz przeciwnie, nikomu tego nie radze. i nigdzie nie napisalam ze jestem dumna z tego ze po skonczeniu gimnazjum urodzilam dzieci, ale tak wyszlo, napisalam tylko, ze sie tego nie wstydze, bo nie mam do tego powodu moim zdaniem. :)

Gość ,,,,,,,,,
..