Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratujmy maluchy

Referendum edukacyjne "Ratuj Maluchy i starsze dzieci też!"

Polecane posty

Gość )))
jasne, literowka. Jak bezmozgi na kafe pisza z bledami, to zawsze sa literowki i zawsze pisza z telefonu ;)

Gość utracone dziecinstwo....
:D niezle pojebane mamuski tu sa :D Hahahahaha!!! Przy takich idiotkach to niech te dzieci ida jak najwczesniej do szkol, moze bedzie jakas szanasa, ze wyrosna na troche madrzejsze od rodzicow :D

Gość ło matko123
nie tylko beztroskie dzieciństwo się skraca ale także młodość, b szybciej do prAcy Już widzę jak takie 6 latki są uczone przez zabawę. Przecież teraz to robią w zerówce. Normalnie będą się uczyć.

Gość ratujmy maluchy
dlaczego tak wam przeszkadza, że ktoś chce walczyć o dobro własnego dziecka? chcesz to poślij swoje dziecko nawet w wieku 3 lat do szkoły, twoja sprawa. ale nie wypowiadaj się w sprawie, w której nie masz nic do ugrania

Gość gluck:):)
Autorko, nie tłumacz sie pustakom z kafe...po co? One jak te barany leza bezmyslnie tak jak je popchnać

Gość ratujmy maluchy
ja rozniosłam już ulotki i formularze w moim miasteczku i do pracy też zaniosę i gdzie tylko się da. przynajmniej walczę a nie siedzę i marudzę, że to, że tamto...:O

Gość księżniczka leia
masz moj podpis autorko ! zgadzam się ze wszystkimi postulatami. rządowi nie o to chodzi żeby dzieci były mądrzejsze czy lepiej edukowane, ale żeby szybciej oddawac im kase do złodziejskiego zusu. dzieci poprzez zabawe w przedszkolu ucza sie liter, cyfer, alfabetu. po co wysylac je do szkoly rok wczesniej ? po to zeby targaly 5 kilowe tornistry wieksze od nich :/ nie wiem jak jest za granica, ale polskie szkoly i nauczyciele wedlug mnie nie sa gotowe na wejscie tej ustawy w zycie. podpisuje sie tez rekami i nogami pod zniesiem gimnazjum i przeznaczeniem wiekszej ilosci godzin na nauke historii. poziom wiedzy historycznej wola o pomste do nieba :/ trzymam za ciebie kciuki, ale jak pewnie juz zdazylas zauwazyc ludzie to pierwsi sa do opluwania niz do jakiegokolwiek zaangazowania...

Gość moze i racja
polskie dzieciaki sa bardzo glupie, to widac w porownaniu z dziecmi z krajow zachodnich. Lepiej niech siedza w domach bo z tych niedorozwoji i tak juz nic nie bedzie a Polska zginie za kilkanascie lat.