Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MalinkaSylwia

Chcę udowodnić facetowi, że mogę mieć piekne cialo jak z okładki

Polecane posty

Czy któraś z Was postawiła sobie za cel udowodnienie swojemu facetowi, że w niedlugim czasie zobaczy jak nasze ciało się zmianiło. Po kilku latach małzeństwa, po dziecku, ciało się zmiania i napewno każdy facet nie patrzy na nas tak jak dawniej. Więc ja postanowilam wziac sie za siebie i poprzez ćwiczenia wyrzeźbić ciało, aby po jakimś czasie był "poważnie zdziwiony i w totalnym szoku". robimy to przede wszystkim dla siebie, ale jeśli tego dokonamy to gwarantuje, że faceci nie bede mogli wyjsc z podziwu... :).

Gość Aneta34
GRATULACJE ;-) Nie każda kobieta potrafi wziąć się za siebie, a tym bardziej NIE KAŻDEJ SIĘ CHCE. Dla poprzednich partnerów chciałam wyglądać jak najlepiej, tutaj ładna sukienka, szpilki, siłownia, areobik, baseny, jednak kiedy znalazłam tego "jedynego" doszłam do wniosku, że pokocha mnie taką, jaka jestem i tak też się stało. Rozumiem to, że mężczyzna po czasie nie patrzy na kobietę tak, jak niegdyś u mnie zapewne w końcu taki czas nadejdzie, nie jesteśmy tak długo razem tylko 4 latka i powiem Ci kochana, że jeśli się uprzesz to się uda. Życzę powodzenia

Gość nie podam niku
na razie etap "wziecie sie za siebie" jest w fazie projektowej. i jak widac od razu szuka motywacji. ile z tego wyjdzie, to z doswiadcznie wiem ze kobietom bardzo szybko przechodzi :/ wiec zycze powodzenia. Pamietaj jak nie ty to znjadzie sie mlodsza ze stojacymi cyckami i jedrynm tylkiem:d

Ja się sama czuję źle ze swoim ciałem, a wiem, że jeśli miałabym takie jak sobie zakładam, inaczej bym na siebie patrzyła. Zresztą nie tylko ja :). Nawet jeśli mężczyzna kocha to myślę, że sporym zaskoczeniem dla każdego będzie taka zmiana. Kobieta jest piękna, gdy taka się czuję. Super byłoby uslyszeć od męża, a jeszcze leiej gdyby to on usłyszal od kogos innego: 'twoja żona wygląda świetnie' itp. Każda kobieta ma potrzebę podobania się plci przeciwnej :)

Gość SW 1313
Przetrenowana baba chujowo wygląda. Traci naturalne obłości.

ja już ćwicze od miesiaca, i jesli pomyślę, że miałabym sobie odpuścic na weekend to gryzie mnie sumienie. Mam nadzieję, że się uzależnię od codziennego cwiczenia. póki co jest dobrze, aby tego nie zepsuc

do przetrenowanej to mi jeszcze daleko, ale jedrne ciało bez tłuszczyku i cellulitu wszystkie chcemy miec i można to osiagnać

Gość SW 1313
Lekki tłuszczyk na dupie, czy biodrach jest w porządku. Nie do zaakceptowania jest natomiast otyłość brzuszna. Baba z brzuchem jak chłop to facetka przecie.

Gość piekny wiesiu
na okladkach sa dziewczyny z fotoshopa