Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migokotka1987

NIE WIEM CO SIĘ ZE MNĄ DZIEJE :(

Polecane posty

Gość migokotka1987

Jestem po poronieniach.. Pierwszy cykl bez tabletek antykoncepcyjnych.. (dwu miesięczna kuracja). I teraz tak: w 12 dc czułam "chyba" owulacje. Bolały mnie jajniki i czułam wilgotność.. Dziś mam 20 dc. Wczoraj w 19 dc dostałam lekkiego plamienia - bladoróżowego, jasnobrązowego? Wystraszyłam się bo wcześniej miałam problemy z plamieniami i leczyłam sie przez to. Po wizycie u ginekologa - wszystko w normie. Badania ok. dziś - 20 dc - czuje znów pobolewanie jajników i takie ciągnięcie w podbrzuszu.. Matko co to znów może być? Ja już przezyłam wszystko. Puste jajo, poronienie, zapalenia jajników, bakterie, szpital.. I mam dosyć.

Gość migokotka1987
??

Gość Nie ty jedna.....
Ja teraz przechodzę zmiany przedrakowe szyjki...także nie wszystko przeżyłaś.Jesteś po anty to może ciągnąć,plamić itp.

Gość rakieta1234
Możesz powiedzieć coś więcej o tych bakteriach? Jak to się objawiło ? Jakie badania robilas.

Gość migokotka1987
Współczuje.. Jednak nie wszystko.. ja miałam ureaplasme coś tam. W szpitalu mi robili badania na wszystkie bakterie, wirusowe, hormonalne, cytologię.. Ciagnie mnie w podbrzuszu i jajniki pobolewają. Tabletki brałam by zlikwidować torbiel i wyrównać cykl. W grudniu poroniłam w 10 tyg