Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrererwd

Drugi bardzo skąpy okres. Co jest?

Polecane posty

Gość wrererwd
ok uciekam bo już późno i pewnie lada moment się zjawi i będzie ględzenie, przeżywanie, opowiadanie o całym spotkaniu... A jakoś nie mam dzisiaj nastroju :P

Gość jowitka2547
Okres długo mi się rozkręca,najpierw dwa dni prawie nic a potem jest bardzo obfity i wielkie skrzepy.czy to jakaś choroba?Jak przyspieszyć to rozkręcanie, tak żeby do soboty się skończył a nie był w najgorszej "fazie"znacie jakiś sposób ????

Gość kamillla45
Słyszałam żeby rutinioskorbin lykac 3 razy dziennie po 3 tabletki.

Gość gvhuuok
Hej Dziewczyny. Wczoraj, gdy wyłączyłam komputer zaczęłam znów krwawić... Już nie takim brązowym śluzem, ale normalną krwią, jak zazwyczaj w czasie okresu... Nie wiem co o tym myśleć... Od rana leci mi krew, nie jakaś zawrotna ilość, ale jednak. Myślałam, że wczoraj to takie dziwne plamienie już mi się kończy, a dziś jakbym dostała normalny okres :/ nie wiem co się dzieje, jak myślicie o co chodzi? Miała tak któraś z Was może kiedyś? Kurcze nie wiem czy ten brązowy śluz był przed okresem czy mam go liczyć jako okres właśnie, bo jeśli tak to z dzisiejszy dniem ta "miesiączka" trwa już 10 dni...

Gość gvhuuok
Hej Dziewczyny! Jak tam u Was?? Po moim ostatnim wpisie dostałam chyba prawdziwy okres... Trwał równo dwa tygodnie... Nie wiem co się dzieje... Miała tak któraś z Was? Ze najpierw brązowy śluz ze skrzepami krwi przez tydzień, a później przez dwa tygodnie bardzo obfity okres także ze skrzepami?? Odpiszcie jak możecie