Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dołektotalny

świadomość, że nigdy nie będzie się w związku, jest bardzo przykra

Polecane posty

Gość podwójnydołek
Hej :-) ja mam 31 lat i jestem w takiej samej sytuacji jak Ty :-( ale ja to juz całkowicie nie mam szans na związek ani na miłosć. Jestem sama od 7 lat... brakuje mi bliskości drugiego człowieka, intymności, moje życie uczuciowe/emocjonalne nie istnieje. CHociaż nie... zakochałam się w przyjacielu, ale efekt jest taki, ze cierpię bardziej niż zanim go poznałam :-O juz mam serdecznie wszystkeigo dość! nie mam sił codziennie wstawać z łóżka i w każdy ranek tuż po przebudzeniu dopada mnie mega deprecha, przygnębienie i taka bylejakosć i bezsens życia. Najgorsze jest to, jak pomyślę, ze już nigdy nikt mnie nie przytuli, nie pocałuje :-( niestety jestem tego pewna, bo bardzo rzadko sie zakochuję jak widac , a ten, w którym sie zakochałam mnie nei chce, nic do mnie nie czuje :-(

Gość gra o tronnn
Ja juz dobrze po 30 stce i tez sama. I do śmierci.

"W Warszawie zycie szybko sie toczy oooj szybko." 8 cóż, mi się jakoś tam nie układało. pewnie dlatego, że porzuciłam bliskie strony i znajomych, żeby być z facetem :o 8 a co do wzięcia - na powodzenie wśród rówieśników nigdy nie narzekałam, po prostu... nigdy mnie nie interesowali :P 8 i na razie też nie za bardzo chcę się w coś plątać. myślę, ze dobrą regułą jest zrobienie sobie dłuższej przerwy między jednym związkiem a drugim. 8 będzie co będzie. mam niecałe 27 lat i uważam, że mam jeszcze od groma szans na poznanie faceta mojego życia. a jeśli nie poznam, to też płakać nie będę. bycie z kimś to jednak na dłuższą metę dużo ograniczeń i rutyny.

Gość gra o tronnn
He he zabo,jak mialam 26 lat tez myslalam,ze czasu mam od groma i dupa zbita,zobaczysz za pare lat jak to bedzie.

Gość dołektotalny
a ja mam pomysł, Twoja ironia mi sie naprawde podoba :)

Gość do żaby
a jaki jest twój ideał? stary i łysy?

Gość fbfbgbn
ja tez raczej bede sam ale zebym chociaz zdrowy byl

Gość dołektotalny
gra o tronnn, pamietam, jak bylam na studiach i myslalam, ze wszystko przede mna i nie martwilam sie za bardzo, ze nie poznalam tej milosci zycia :) W sumie to pol kafeterii pisze o takich problemach i gdzie sa ci ludzie na zywo? ;p

Gość trza być twardym
życie to nie je bajka

Gość dołektotalny
podwójnydołek, ja bylam o krok od zakochania sie w dobrym koledze, ale powiedzialam sobie 'o nie!' :P Nie bedzie sie kolejny facet w zwiazku dowartosciowywal moim kosztem :P żaba, Ty w realu tez jestes tak twardo stapajaca po ziemie? Jesli tak, to zazdroszcze :)

Gość gra o tronnn
Priorytetem nie jest,ale wolałabym isc z kimś przez życie niż sama.Sama się już nażyłam.

Gość dołektotalny
Jeszcze do żabki pytanie - nie jest Ci czasami smutno jak kolezanki opowiadaja, co ich facet wymyslil, zeby wspolnie porobili albo jak zblizaja sie swieta np. BN? Bo mi wtedy jest.

Gość gra o tronnn
Dołek-gdzie ci ludzie są?Ciekawe pytanie.Ostatnio stawiam na teorię,że jak ktoś ma być komuś pisany, to będzie prędzej czy póxniej.Jest też druga strona medalu;jak komuś jest pisane być samemu, to bedzie, choćby sie nie wiem jak starał kogoś poznać.

Gość trza być twardym
wszystkiego w zyciu miec nie mozna

Gość podwójnydołek
ja sie zakochałam mimowolnie :-O nieświadomie, wręcz uciekałam od neigo, trzymałam dystans, pzrekłądałam spotkania itp. ale jest to człowiek , z którym bardzo dobzre sie rozumiem i dogaduję. Nigdy nawet nie marzyłam o tym, ze spotkam człowieka takeigo jak on, takeigo, który będzie tak bardzo dobzre mnei rozumiał, takiego dzikusa, a on rozumie i akceptuje w dodatku, no i jeszcze jak mówi kocha...ale jak siostrę :-O

Gość podwójnydołek
zakochałam sie w nim po 2 latach znajomosci, a raczej w trakcie tych 2 lat i uwierzcie mi miałam powody, ale okazuje się, ze jednak sobie nadinterpretowałam wszystko albo facet jest niepoukładany emocjonalnie jeszcze.

Gość nxscdf:)
Moze zycie nie " jebajka " i mniejsza o seks , ale bratnia dusze warto miec .To mowilam ja , samotna czterdziestolatka na emigracji .

Gość bfdgdfgsdg
Też mam 28 lat z tym, że wyglądam na 20 (tak twierdzą inni), jestem urocza ale cóż... mimo to sama:(

Gość podwójnydołek
Autorko jak sobie rozkazałas nie zakochiwać się w koledze??? :-P P.S. sorry za literówki

Gość dołektotalny
gra o tronnn, tez tak mowilam swojego czasu, to oczywiscie moi znajomi kazali mi sie logowac na sympatii i 'brac zycie w swoje rece' :P Mhm bardzo romantycznie.

Gość gra o tronnn
Dobrze powiedziane-to do koleżanki na emigracji.

Gość dołektotalny
podwójnydołek, doszlam do wniosku, ze musze ograniczyc kontakt, bo juz cale swieta WN myslalam, ciekawe co on robi, gdzie pojechal. A facet w dlugim zwiazku! Ale zeby mi komplementy prawic i jakies takie rozne alucje, to pierwszy! Ale jestem juz za madra na cos takiego, nie warto ;]

Gość dołektotalny
nxscdf:) a seks to... jak czytam kafe , to wychodzi na to, ze i tak facet by ze mnie pozytku nie mial i na pewno jestem chora psychicznie w tym wieku :P

Gość gra o tronnn
Dolek-to też mowię,jeśli ktoś Ci jest pisany, to znajdziesz go nieważne czy w jarzyniaku na osiedlu,czy na sympatii czy innym portalu.Jak masz być sama,to mozesz być na 10 portalach i nici z tego.Ja też w głuszy się nie chowałam, ale jakos nie trafiłam.Na dodatek mam megadoła po zakończonym kilka mcy temu związku.Ech życie.

Znalazlam ta bratnia dusze wlasnie w koledze z pracy , boszszeeeeee dlaczego nie jest Polakiem .Chociaz to bez znaczenia bo on nie widzi we mnie bratniej duszy , dla niego jestem jak powietrze .

Gość ideałem żaby jest
40-letni łysy grubasek offerma

Gość dołektotalny
gra o tronnn, wiem, ze to glupie co napisze, ze chociaz bylas w jakims znaczacym zwiazku. Ale pisze to w takim sensie, ze masz jakies obycie w 'byciu z kims', w kompromisach itd.

I tez sie godze z samotnoscia , bo gdzie ja kogos poznam jak w Polsce bywam rzadko .