Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o fuck...

Film z porodowki

Polecane posty

co do faz porodu są 3 ..najbardziej boli tak druga i jest zazwyczaj najdłuższa.ja chciałam momentami umrzeć taki mnie rwało..szwów po nacięciu nie miałam rozpuszczalnych także zostały wyjete potem przez gin.noi musiałam robic okłady z riwanolu..

rodziłam oczywiście naturalnie i po wyjściu ze szpitala czułam sie juz dobrze,leciałam po zakupy i jeszcze dostałam OPR,ze dzwigam i mi szwy puszczą.problemy były tylko przy siadaniu troszke bolało

Gość to taka prosta historia
ciekawe czy wasi mężowie którzy z wami rodzili podzielają waszą opinie odnośnie nieziemskiego seksu po porodzie , śmię wątpić i również jestem zdania że facet nie powinien tego widzieć TAM , niech stoi obok i trzyma mnie za rękę , tak postanowiliśmy ,a jestem w 32 tc ,więc niedługo :) Dziwi mnie ta moda na zaglądanie miedzy nogi przez facetów

Mnie mąż nigdzie nie zaglądał, stał obok. I seks jest tak samo fajny i częsty jak przed dzieckiem więc dla mnie to mit.

Gość martula2402
jasne,ze stoi obok nikt mu tam głowy nie bedzie kazał wkladac.Mój z góry widział głowke i stwierdził,ze to nieziemskie doznanie.wyprosili go natomiast jak mnie zszywali

Kochana, jak dojdziesz do 40 tygodnia, będziesz mieć skopana wątrobę i pozostałe organy, wielki brzuch i zadyszkę, to będziesz marzyła o porodzie. a tak na marginesie - nie ogląda się takich filmów. Wszelkie filmy traktujące o operacjach itd są dla osób niezwiązanych z medynyną nie do przejścia. Gwarantuję ci, ze gdybyś oglądała film z cc wcale nie czułabyś się lepiej. Byłam kiedyś na sali operacyjnej podczas zabiegu i mało nie zeszłam z tego świata. Choć koleżanka zapewniała mnie, że wcale nie było tak źle, bo nie piłowali kości. :o

u mnie lozko porodowe bylo wiza wi drzwi wiec jak wychodzil i wchodzil to widzial moje krocze. jak wychodzil jzu na koniec to widzial mnie taka zaraz po urodzeniu i jakos nie narzekamy teraz

e tam te filmy sa dobra moze obzrydliwe bo patrzymy obcej babie w pi itp ale i tak nie oddaja tego co sie czuje przy porodzie. bo ogladac a to czuc to znaczna roznica

Gość to taka prosta historia
no właśnie raczej zaglądają w krocze , przynajmniej moje znajome takie porody rodzinne miały ( na 4 ,trzy zostały zdradzone do 2 lat po porodzie) bo takie że siedzi tatuś obok i ociera pot to normalne , pastrzcie na filmik jak kobiecie pół pochwy wraz z dzieckiem wyszło ,patrzcie co napisał wyżej "facet" . Wątpliwie przyjkemny widok dla normalnego faceta . Wiem że teraz właśnie takie porody z patrzeniem w krocze robia furorę.