Gość Mateusz Napisano Wrzesień 19, 2019 Dnia 17.09.2019 o 10:02, Gość Kajos napisał: Masz ten internet w domu czy w firmie? W firmie. Podobnie telefony. Też od nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiolka Napisano Wrzesień 30, 2019 Zgodzę się z przedmówcą- jesli chodzi o internet to super śmiga od Intelligent Technolgies, wczesniej w poprzedniej pracy mielismy ogromne problemy z jakością połączenia Int, ale odkąd mamy od Intelligent to az sie pracowac chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek Napisano Październik 9, 2019 Dnia 20.08.2019 o 11:51, Gość gość napisał: jakie są ceny w tym intelligent? Zalezy jaki pakiet, jak dla mnie ceny dobre, warto sie skontaktowac z nimi to dadzą pełna ofertą albo dla firmy albo indywidualna oferta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mario Napisano Październik 23, 2019 Śmiało mogę polecić Intelligent Technologies - zwłaszcza dla firm. Mega szybki i się nie zawiesza, co w firmie jest bardzo wazne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość booo Napisano Październik 28, 2019 Śmiało mogę polecić Intelligent Technologies - zwłaszcza dla firm. Mega szybki i się nie zawiesza, co w firmie jest bardzo wazne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość danio Napisano Grudzień 12, 2019 Nasza firma ma z Intelligent Technologies i ten internet działa świetnie , wiec moge polecić ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Pawel Napisano Grudzień 17, 2019 W mojej firmie sprawnie działa jedynie internet od intelligent technologies. Jednak testowałem już wielu dostawców, to ten jako jedyny sprawdza się w stu procentach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość qris Napisano Styczeń 7, 2020 Intelligent jest serio spoko, korzystam i jestem bardzo zadowolony z tej firmy. Ciekawe oferty w bardzo korzystnych , opłacalnych cenach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kojot Napisano Styczeń 27, 2020 Dnia 7.01.2020 o 10:23, Gość qris napisał: Intelligent jest serio spoko, korzystam i jestem bardzo zadowolony z tej firmy. Ciekawe oferty w bardzo korzystnych , opłacalnych cenach Intelligent Technologies jest dobrym dostawcą internetu. Korzystam od dłuższego czasu i nie mam żadnych zastrzeżeń. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Mati Napisano Styczeń 27, 2020 Mogę podzielić zdanie osoby wyżej. Duzo czytalem o tym dostawcy aż postanowiłem sprawdzić i nie żałuję. Super wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kate97 0 Napisano Listopad 26, 2022 Ja mam internet od moico i jestem zadowolona. Mam 1000 Mb/s i nic mi się nie wiesza.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach