Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokokokjaaa

Wymyśliłam co zrobić żeby facet był o mnie zazdrosny :))

Polecane posty

Gość kokokokjaaa

Jak będzie u mnie w sobotę to zamówię sobie bukiet kwiatów i poprosze żeby go przyniósł kurier :D tylko czy kurierzy chodza o 19 z kwiatami w sobotę ???

Gość dyscyplina musi być
taniej szybciej i skuteczniej bedzie jak nabijesz sobie troche siniaków i guzów, po czym oznajmisz swojemu facetowi iż ktoś inny cię teraz dyscyplinuje, pozdrawiam

Gość nnnnhhh
wyjdziesz na wariatkę lepiej kup róże i postaw w wazonie

Gość kokokokjaaa
a wez wez wez idz spać dyscyplino :p

Gość kokokokjaaa
nnnnhhh o jezu od razu na wariatkę, bez przesady, moja kolezanka bardzo wykształcona i ułożona kobieta własnie tak zrobiła i facet zwariował :D był tak zły ale nie chciał jej pokazac więc starał sie o nią podwójnie i zmienił sie bardzo :)

wcielam sie w role twojego faceta : " moze wsadze sobie gumke do portwela , pomysli , ze mam inna i bedzie zazdrosna ?" co bys zrobila ?

Gość maleyjj3
potnij swoje ciało i powiedz,że zostałaś zgwałcona i że to jego wina, na pewno bedzie miał wyrzuty sumienia i nigdy sie C9iebie nie opusci juz ;)

Gość kokokokjaaa
nic bym nie zrobiła bo używamy gumek :p czy kurier z kwiaciarni chodzi o 19 w sobotę ? :D

Gość abradabra
a moj facet jest o mnie zazdrosny i juz nie wiem co zrobic,zeby przestal

Możesz wynająć jakiegoś nastolatka z okolicy, to ci przyniesie i o 19 Gorzej jeśli facet uzna to za ostateczne usprawiedliwienie swoich tajnych spraw.

Gość kokokokjaaa
dżentelmenel hmmm w sumie gdyby miał tajemnice to i tak by mi o nich nie powiedzial a jak bedzie zazdrosny to może zdecyduje czy jestem warta żeby sie o mie starac albo olać. Nie będe wynajmowala dzieciaka z okolicy bo zaraz się rozniesie ;)

To niech koleżanka wynajmie albo weź taksówkarza. Jako sposób żeby ostatecznie postawić sprawy na ostrzu noża - wymyśliłaś dobry sposób. Tylko skutek może nie być całkiem oczekiwany.

Gość ona18_on25......,mj
ogól sobie łeb na łyso autorko, zapewniam cie że facet bedzie zazdrosny

Gość kokokokjaaa
nie napisze od kogo te kwiaty, wyjdzie że niby anonimowe a on nie jest jakiś impulsywny żeby mi robił awantury, on nie jest o mnie prawie w ogóle zazdrosny a nawet jak jest to bardzo się z tym kryje...

Gość kokokokjaaa
no to powiem a skąd niby mam wiedzieć ... często dostawałam kwiaty pocztą i nie każdy bukiet miał karteczke ...

Jeśli nie wiesz nie przejmie się. A bo to mało różnych dziwaków. Wyślij sobie średnio czułego smsa i powiedz że to kolega z pracy próbuje cię podrywać

Gość kokokokjaaa
no ale da mu do myslenia że ktoś się o mnie stara i prędzej czy póxniej sie przedstawi a o tym smsie myslalam no ale jak taki sms przyjdzie to przecież nie będe mu telefonu przed oczy podsuwała żeby go przeczytał a sam by się w zyciu o to nie starał.

Gość ojojojojojjoj
Nic tylko współczuć takim związkom.....

Jeśli nie jesteś jakimś ostatnim pasztetem to i tak wie że ktoś się stara albo będzie starał i musi być coś konkretniej. Wierzę że potrafisz sprawić aby zobaczył np smsa. Anonimowy bukiet to dziś bardzo grubymi nićmi szyte

Gość kokokokjaaa
hmm może faktycznie sms będzie lepszy :o bardziej wiarygodny...

Gość a nie możesz
zeskrobać skądś czyjejś spermy i sobie włożyć? to byłby taki najpewniejszy sposób. i nie świruj, że się brzydzisz :-p

sms lepszy Tak naprawdę idzie o twoje nastawienie, normalny facet ma w dupie bukiety i smsy. Będzie zazdrosny jeśli zobaczy że wchodzisz w temat. Jeśli nie wchodzisz nie będzie zazdrosny. A jeśli wchodzisz to może być potem różnie

Gość kokokokjaaa
ale w jakim sensie wchodze w temat >? Mam mówic oficjalnie że jakiś facet do mnie pisze i pokazywac że mi sie to podoba :o czy jak ?

Gość kokokokjaaa
eee no nie mogłabym mu tego zrobić i sugerowac że kolega nie jest mi obojętny to by go jednak zabolało ale jak dostane smsa i powiem ze to jakiś facet z pracy się nie moze odczepić to będzie co innego... Dzięki za rady :)

Gość DHjshsjhdb
Matko, ty jesteś taka głupia sama z siebie, czy ktoś Ci za to płaci? :/