Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotka

Problem z chlopakiem;/

Polecane posty

Gość samotka
Nie mam kamerki zreszta to troche takie niepowazne chyba instalowac kamerke we wlasnyym mieszkaniu, w sobotę on moze sprzatac a noz natknie sie na to, przeciez wyjdę na wariatke..

Gość samotka
Dzisiaj powiem mu, ze wroce ok 15 do domu, wtedy bedzie mogl sie z nia spotkac tylko i wylacznie w sobote. Ehhh tak sie martwie , ta tę noc wylaczyl telefon, a nigdy tego nie robił. Właczyć nie moglam bo nie znam jego kodu PIN.

Gość samotka
oczywiscie o 15 w niedziele ^

Gość samotka
Witam dzisiaj by uśpić jego czujnosc tzn by nie wiedzial, ze coś podejrzewam.. Zrobie jakas przyzna kolacje, ściagne jakis film. Po pracy kupie jakąś seksi bielizne i postaram się w łózku wieczorem. :) Czesto robimy sobie jakies drobne prezenty bez okazji, wczoraj przyszly bokserki, ktore zamowilam dla niego calvin klein wiec dam mu je dzisiaj ..

Samotka to nie taki głupi pomysł jak Ci się zdaje. Ale wybór i tak jest po twojej stronie. Zawsze jest jeszcze wariograf:-)

Gość samotka
Ehhh.. Za 20 min jade na zakupy i do domu. napiszę w nocy jak bedzie juz po wszystkim, czy miał z nia jakiś kntakt i w ogole, on po seksie zaraz zaśnie a ja migusiem napisze do Was. Dziekuje, ze jesteście... Nie moge sie wygadac nikomu w realu, ponieważ ze wstydu bym sie spaliła, że mój facet tak kombinuje i w ogóle, zreszta do tej pory ja i wszyscy w okół myslielismy, ze mnie i mojego chlopaka łaczy prawdziwa miłość. Tak swietnie sie dogadujemy, a tu takie numery mi wywija.. Ehhh.. Nie wiem na czym teraz stoję. Ehh WARIOGRAF? Gdzie można poddac się takiemu badaniu.. Przecież nie wezmę go do Ewy Drzyzgi do programu.. Zreszta na razie jeszcze nic się między nimi nie wydarzyło, nie miało kiedy. On w trakcie pracy nie może nigdzie wyjśc a po pracy przyjeżdzał w tym tyg zaraz do domu, wychodziliśmy jedynie razem.

Mam kumpla w Polsce .On robi takie badania w podobnych sytuacjach. To super biznes. Tylko Jagoda, jego żona ma małą pociechę z niego bo jeździ po kraju.

Gość wredniucha101
muszę cię zmartwić autorko - żebyś nie wiem jak się postarała i w co ubrała - jak facet ma ochotę spróbować nowej dziewczyny to nic go nie zatrzyma

Gość samotka
Tak wiem, ale musze sie postarac, własnie gotuje :) on poszedl pod prysznic. Nie chce miec potem mysli, ze to moja wina , poniewaz się nie starałam czy coś w tym stylu. telefon wziąl ze sobą do łazienki, zazwyczaj zostawiał, bo niby po co mu tel jak jest pod prysznicem?!

Gość fsssssssssss
a nie możesz go jakoś pośledzić czy się z nią nie spotka? - szybciej się dowiesz na czym stoisz

Gość Agniesia2703
hej jestem tu po raz pierwszy ale strasznie wciągnął mnie Twój topik Masakra ja bym oszalała i tak Cię podziwiam wytrzymała jesteś ja też mam pewien problem ze swoim partnerem ale nie wiem gdzie go wkleić ;/ ale jestem strasznie ciekawa rozwiązania Twojej sprawy pisz na bieżąco

Gość Xara85
Jestes pewna ze nie nakryl co robisz na kafe i Cie nie wystawi jutro?

Gość Aloc
Pukają się teraz

samotka jeżeli chcesz mogę Ci napisać jak wbić się na jego fb :)

Gość Agniesia2703
Samotka daj znać jak rozwiązanie sytuacji Chyba wszyscy jesteśmy tego ciekawi : ) Trzymam kciuki

Gość Aloc
Uczy się teraz

Gość Agniesia2703
ja się chętnie dowiem jak się wbijać na fb do kogoś : )ale trzeba aby dwie osoby korzystały z jednego komputera czy wystarczy tylko znać maila danej osoby? To tak z ciekawości do : *

Gość Grugru la la la
I jak? :)

Gość obr
Prosimy o rozwiazanie

Gość nbhhjcd
nnv

Gość justysia:*
a mnie zachowanie twojego chłopaka przypomina moje własne... Tez zabierałam telefon pod prysznic, zakladałam nowe hasło, a poźniej poszłam do łóżka z innym

Gość ruta jolowicz
topik mnie wciagnal:) czekam na ciag dalszy

Gość rodzynunio
Chyba wszystko dobrze jak nie pisze/. Albo, zmyslila wszystko i juz jej sie nie chce bajeczki kontynuowac.

albo sie pakuje dziewczyna i nie ma czasu na pisanie :D badz druga mozliwosc, wszystko ok i nie wychodza z lozka :D

Gość samotka
czesc wszystkim.. Moj w sobote pisal mi, ze moze koledzy wpadna ale jeszcze nie wie, przed 19 napisal mi sms ze raczej wpadna ale nie wie kto jeszcze potem juz nie odpisywał. przyjechałam do mieszkania po 20 ,u nas sie tak cicho zamki otwieraja , ze prawie nie slychac. Weszłam do mieszkania bardzo cicho, juz wtedy wiedzialam, bo zostalwila buty w korytarzu... W naszej sypialni już się prawie zaczynali kochac tzn rozbierali sie, zostawili uchylone drzwi. Ja wzielam z lazienki jakas bielizne potrzebne rzeczy napisalam na lustrze szminka , ze jest chujem, zawsze po seksie szedl do lazienki wiec wtedy pewnie tez. Nie wiem co dalej zrobil, bo ja mam caly czas wylaczony telefon, spałam u kolezanki, ktorej on w ogole nie zna, wie, ze istnieje dziewczyna kolezanka o takim imieniu , ale nie wie jak na naziwsko ma , gdzie mieszka... teraz jestem w pracy.. Chcialam wtedy wpasc do ej sypialni i zrobic awanture, ale nie miałam siły, było mi tak wstyd.. Nie wiem dlaczego, ale mysle ze to moja wina;/ Ehh naprawde nigdy sie tak nie czułam, cała niedziele przepłakałam.. Nie wiem co mam teraz robic.. Właczyc telefon? Spotkac sie z nim? W raze wyprowadzki musze isc po rzeczy do mieszkania. nie mam na to wszystko siły, jak ktos kto tak sie zachowuje, kazdym gestem i słowem pokazuje, ze kocha jest w stanie zdradzic ?? No nie rozumiem!! ... Przepraszam , ze dopiero dzisiaj napisalam, ale wczoraj nie mialam na to siły. Narazie bede mieszkała u kolezanki.

moim zdaniem to prowo:/ poza tym, wątpie czy tamta laska godilaby sie na taka znajomosc z nim chyba ze chodzilo im tylko o seks

Gość Aska kraska
Nigdy nie bierz odpowiedzialnosci za czyny innej osoby na siebie. To on zdradzil i nie ma wtym twojej winy. Zrobil to z premedytacja probujac w tygodniu uspic twoja czujnosc... Nie dlugo, bo ile, tydzien ? Mu wystarczylo zeby przeleciec inna ... Nie jest ciebie wart. Telefon wlacz ale nie odbieraj i nie odpijuj na wiadomosci. Rzeczy zabierz jak bedzie w pracy... Podziwiam cie, ja bym sobie nie odpuscila wejscia do sypialni i zobaczenia jego miny..