Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i zawiedziona

Ja to mam pecha- coz zrobic w tej sprawie?

Polecane posty

Poznałam na dyskotece chłopaka, który bardzo mi się spodobał. Z jego zachowania też wywnioskowałam że ja tez jemu. Był bardzo wpatrzony we mnie i cały czas ze mną tańczył, z inną nie. A najgorsze jest to ,ze ja o nim cały czas myślę od tej nd, bo to w ta niedziele było. W dodatku mówił po co ja tutaj przyjechać na tą dyskotekę czy musiałam tutaj, ze czuje że poznał swoją żonę.Nie wziął ode nie nr tel bo powiedział, ze to bez sensu bo i tak za daleko od siebie mieszkamy. Czy wyjdę na kretynkę, jeśli zdobyłabym nr do niego od znajomego?

Gość wyjdziesz na desperatkę
jeśli facet chce zdobyć kobietę to na uszach stanie i odległość nie będzie miała znaczenia. Skoro ty mogłaś zdobyć jego numer to i on zdobyłby twój, gdyby tylko chciał. jeden wieczór gość ci pobajerował a ty już zakochana:D te kity to on pewnie każdej wciska.

Gość neienieenie
ochłoń, jak mu zależy to sam się odezwie, nie lataj za facetem, to on ma latać za tobą :D mężczyźni nie lubią nachalnych kobiet :D

Gość ahaha ahuaha
Ile razy założysz ten sam temat ? 50 km to nie odległość problemowa. Weź się w garść bo zwykły zje* i tyle z niego... a Ty nie wmawiaj sobie miłości po 1 przetańczonej nocy...

Dam sobie z nim spokój. Kiedyś miałam taką sytuację, że jakis chłopak nie z\wziął ode mnie nr na dyskotece to znalazl mnie na nk po tyg.

Zakochana to nie jestem, ale zauroczona na pewno :(

Gość ahaha ahuaha
no i co mu napiszesz ?

Gość neienieenie
pewnie nie pierwszy i nie ostatni raz;D

Nie bede pisac do niego. Nawet niewiem czy ten znajomy by mi dał ten nr. ja jestem juz stara mam 23 lata :(

Gość ela___l
głupiutka dziewojo facecik wstawił ci bajer na dyskotece jak to zwykle się wstawia a ty się wielce zakochałaś? jestes aż takim głupawym bluszczem? takie gierki bajerki to rzecz powszednia, ale żadna inteligentna laska nie idzie na lep czegoś takiego no wybacz.... ale głupotą aż parujesz

Gość fgfcgfg
a co ci mowil? jak cie bajeriow

uuu