Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgvhnj

Totalnie nie wiem jak napisać prezentację maturalną

Polecane posty

czerstwychleb1994-- ooj juz nie demonizuj!kazda szkola jest wyposarzona w zrzutnik ,laptop, a tym bardziej na prez. matur. nie ma ztym problemu.Tak więc szkola zapewnia ten sprzet ,tylko oczywiscie wczesniej trzeba zaznaczyc,ze takie urzadzenie bedzie potrzebne

Gość a to ja ja ja
a może ktoś z klasy ma rzutnik? ktoś poświęci laptopa, ktoś rzutnik i wszyscy skorzystają...

Gość czerstwychleb1994
nasza szkola nie daje nam takowego sprzetu , trzeba miec swoj.

Gość czerstwychleb1994
niektorzy chodza do takiej zacofanje szkolay jak niestety ja

Gość a to ja ja ja
właśnie że powinni mieć taki sprzęt, bez tego ani rusz.. ja bym szła wywalczyć u dyrektora..- napewno by cos załatwił jakby został przyparty do muru, zresztą u nas babka od polskiego sama mówiła że mamy prezentacje robić a nawet nam ją sprawdzała i doradzała..

Gość czerstwychleb1994
no to fajnie, ale u nas jest taka zwekazdy juz ma na pienku z dyrekcja..moze udaloby sie wywalczyc w moim przypadku kiedy muszepokazywac zdjecia reportazowe to by sie bardzo przydalo...

Gość a to ja ja ja
więc pozostaje wypożyczyć gdzieś moim zdaniem jak takowa sytuacja eh

Gość upsssssssssss
czerstwychleb1994 -abram???

Gość gość
Marta,223 .. jak mozna byc tak tepym, zeby pisac "lektory" ... Ja mam akurat w tym roku maturę i też nie wiem jak zabrać się do prezentacji maturalnej... :) no ale trzeba być dobrej myśli!

Gość gość
Marta,233 - nie przesadzasz troszke? Tępa to póki co jest inna osoba tutaj, która wyraźnie pokazuje, że nie umie pisać po polsku na komputerze.

Gość gość
Absolwentka filologii polskiej pisze prace maturalne na każdy temat! Doświadczenie - 5 lat. Solidnie, szybko i rzetelnie! Bez kopiowania z Internetu! Do każdego tematu podchodzę indywidualnie:) Więcej informacji na maila. Masz pytania? Pisz śmiało! To nic nie kosztuje. Zapewniam stały kontakt w razie pytań odnośnie pracy jak i samej matury:-) KONTAKT; matura24H@wp.pl GG; 39631281

Gość gość
Witam, jest tu ktoś kto może podesłać jakieś materiały lub miał podobny temat do mojego? "Zarysuj wybrane portrety kobiece w literaturze roznych epok" :) Bardzo proszę o pomoc