Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kleopatra,..

Dlaczego mnie tak bola piersi?!

Polecane posty

Gość kleopatra,..

Napewno to nie napiecie przed miesiaczkowe, w ciazy tez raczej nie jestem a bola jak skorwysyn. Nie moge wytrzymac z bolu. Zdecydowanie sie tez powiekszyly;(

Gość kleopatra,,,.
Kurde nie znam sie na tym, ale okres skonczyl mi sie niepelne dwa tyg temu.

Gość u mnie tak samo
...to samo u mnie...wizyt u ginekologów kilku...każdy rozkłada ręce bo nie jest mi w stanie pomóc ja zrobiłam dodatkowo usg kiedy rozmiar zmienił się z B na C....wyszła mi torbiela (teraz jest już ich kilka) Jak łykam wiesiołka (oeparol) to mnie nie bolą. Ostatnio przez dwa miesiące łykałam Castagnus, ale kiedy odstawiłam to 1,5 tyg przed okresem bolały mnie piersi.

Gość u mnie tak samo
ogółem...każdy z ginekologów stwierdził, że te bóle nie mają nic wspólnego z torbielą (dodam, że robiłam testy na hormony - w normie). Bóle borą się z faktu, że jestem kobietą - tak w skrócie ujęłabym wysnute wnioski z wizyt u lekarzy. Czasami ból jest nie do zniesienia,a do tego poczucie nabrzmiałych i wielkich piersi dochodzi...masakra. Polecam wiesiołka!!

Gość ksarolimakaaaa38
ja mialam ale taki problem z 1 piersia. bol z dnia na dzien coraz gorszy.piers o rozmiar wieksza, goraca az mi rozdzaalo. okazalo sie ze mam stan zapalny- ropniaka miala w piersi. ale na szczescie wszystko juz dobrze.