Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie mam zielonego pojęcia

Jaki to film?

Polecane posty

Może ktoś oglądał film, w którym bohaterami jest amerykańskie małżeństwo, które jedzie do Kolumbii adoptować dziewczynkę. Wpadają w wir wydarzeń - zostają uwięzieni, ojciec musi przemycić narkotyki, sprawy się komplikują. Prawnik, który pomaga bohaterowi okazuje się być zamieszany, podobnie jak rosyjska mafia i biuro do zwalczania handlu narkotykami. Czytałem książkę i szukałem na tysiąc sposobów adaptacji filmowej, ale nie udało mi się, więc może ktoś widział coś na podobę i poda tytuł. Z góry dzięki za wszystkie wskazówki.

Gość Lubie kłamać
czyżby chodzi ci o film pan życia i śmierci podobne przebieg akcji

Dziękuję, Pan życia i śmierci widziałem. Niestety nie to - tu bohater zostawia żonę w Kolumbii żeby przemycić narkotyki dla FARC do Stanów. Na miejscu okazuje się, że miejsce gdzie miał je dostarczyć spłonęło. I później akcja rozwija się tak, że każdy kto rzekomo chce mu pomóc tak naprawdę chce go pogrążyć....

Gość ja koooo wa tego nie rozumiem
"babel" ?

Dzięki za odpowiedź. Babel też widziałem, też nie to. Tu matka zostaje w Kolumbii z córką, jest więziona przez nianię i kierowcę, który odebrał małżeństwo z lotniska. Nawet jeśli nie wszystkie fakty, o których piszę się zgadzają, to czekam na kolejne propozycje.