Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

cos dla tzw. porzadnych/normalnych facetow

Polecane posty

Polecam ciekawa stronke dla "normalnych i porzadnych". Przeczytana ze zrozumieniem pozwoli odpowiedziec na pytania w stylu: jestem porzadny, bylem dla niej mily, spelnialem jej zachcianki, prawilem komplementy, a ona mnie nie szanowala/zostawila/zdradzila? Albo: dlaczego skoro jestem porzadnym facetem, zadna mnie nie chce? Mozliwe, ze po lekturze niektorym uda sie przestac byc looserem/prawikiem, a wskoczyc ma poziom bycia facetem atrakcyjnym dla kobiet, nie tylko jako kolega. www.sgalant.pl

Do tego watku pasuja arty: "dlaczego bycie milym nie zawsze poplaca" i "jak nie prawic komplementow";)

Gość no no macius czytaj
moze pewnego dnia zamienisz dmuchana na prawdziwa...

Takie stronki mialem juz obcykane w podstawowce;)🖐️ A w temacie dmuchanych lal polecam film "Lars and the real girl".

Gość jojohih
a trzeba sie logowac na tej stronie i czy dobra jest?

Nie trzeba sie logowac, zeby poczytac teksty. Jest tam kilka zakladek. Teksty ogolnie nie sa odkryciem Ameryki, ale spojrzec warto, bo pokazuja w prosty sposob pewne wazne mechanizmy. Czy dobra, to kazdy sam sobie oceni. Dzis na nia wpadlem, nie znalem wczesniej, wiec podlinkowalem.

Szkoda, że dziewczyn już żadnych nie widuję. Trochę za późno o parę lat :D

Gość huhjh899u
tanie triki na nic wam sie nie przydadzą- co z tego, ze bedziesz traktował babę jak przysłowiowy macho, skoro w życiu nadal jestes cipą i nieudacznikiem. nikt sie na to nie nabierze, więc dajacie sobie siana i nie róbcie z siebie idiotów. a cipa zgrywajaca macho, to załosny widok. wykorzystujcie lepiej swoje własne zasoby i szukajcie kobiet z nadmiernym instynktem opiekuńczym, które lubia sie opiekować frajerami- pardon "porządnymi"

1) to nie jest strona dla kobiet 2) to jest strona dla osob czytajacych ze zrozumieniem 3) to nie jest strona o byciu macho, cokolwiek to znaczy 4) to jest strona o byciu soba i podejsciu do kobiet jak do zwyklych ludzi. Nic wiecej, nic mniej🖐️