Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szok i szok normalnie

Na zadnym innym forum nie ma tyle zlosliwosci, nienawisci, dokuaczenia, obrazani

Polecane posty

a, jak tu wsrod mlodych matek!! szok

Gość sodomia i gomoria.......
nie tylko wsrod mlodych matek, mlode matki obrazaja stare, stare matki obrazaja mlode, kobiety z reguly od razu krytykuja, nie przeczytawszy dokladnie o co chozzzzi, ale takie tematy jak twoj juz byly, wszyscy o tym wiedza i kazdy ma to w nosie

no ale czemu nie mozna normalnie :O jej czemu wy takie jestescie :O na dysk.ogolnej jest juz przyjazniej...

taka uroda kafe:) zreszta nie nalezy wszystkiego brac do siebie bo wiekszosc krytykaczy jest tu wlasnie tylko po to, zeby krytykowac niewazne co, kogo, za co :P

Gość bo w większości mają bardzo
małą widzę i kiepską świadomość społeczną. Widać to głównie po tym jak żywią i wychowują swoje dzieci.

Gość mamamaluszki
to proste- kazda myśli, że jest najmądrzejsza, że wraz z poczęciem dziecka zyskała na inteligencji, ma prawo pouczać jak kwoka, ma prawo komentowac wszystko a że wiele z tu siedzących to sfrustrowane matki polki ich wpisy zazwyczaj są złośliwe i wulgarne. ja też nigdzie nie spotkałam się z takim chamstwem jak tu.

Gość mamamaluszki
zobaczcie też jakim jesteśmy narodem, każdy kłamie na potęge, wszystkie mają bardzo zdolne dzieci, są świetnymi laskami na niezłych stanowiskach z ogromną wypłatą i cudownym, kochającym czułym mężem. a 95% tych rzeczy to oszustwo by sie lepiej poczuć.

Gość ukułełę
Tu matki wchodzą po to żeby wylać swoje frustracje na innych ;) To taka terapia, żeby rozładować napięcie ;)

Gość ukułełę
I dodam, że ja z reguły staram się być miła, ale jak poraża mnie czyjaś głupota to też nie kryję złośliwości. Teraz też miałam ochotę napisać coś niemiłego dlatego, że założyłaś temat, który pojawia się średnio raz dziennie, wystarczyło więc wpisać w wyszukiwarkę i być może znalazłabyś odpowiedź na swoje pytanie, ale ponieważ na Kafe rzadko zdarza się żeby ktoś z niej korzytał, wiec odpuściłam ;)

Gość chloe....
Napisze Wam tyle, Kobiety. Wiekszosc matek (ale ogolnie rodzicow), ktore poznalam na spacerkach, placach zabaw itp. wiedza wszystko najlepiej. Urodzily sie matkami i sa jedynym slusznym autorytetem. "Normalne" matki sa szczesliwymi wyjatkami i tak tez jest tutaj na kafe. JA wychodze z zalozenia, ze zadna matka zna swoje dziecko najlepiej, chce jego dobra i sie nie wpierdzielam ze swoimi radami, jesli ta osoba tego nie potrzebuje. Nie obrabiam tez nikomu dupy, bo mnie guzik obchodzi, jak kto swoje dziecko zywi, wychowuje, pielegnuje- dopoki nie dzieje sie patologia, a takowej jeszcze nie zaobserwowalam. Kolezanke mam jedna wybitnie wszystkonajlepiejwiedzaca i po kilku miesiacach ograniczylam z nia kontakt, bo to pustak dla mnie. Rzuci sie tamt o przedszkolu, karmieniu piersia, butelka, telewizji i zywieniu i mamy Kochane Bitwe pod Raclawicami. Dodajmy jeszcze przynajmniej 10 tematow dziennie p.t. "czy jestem w ciazy" i jest smietnik jak rzadko. Ciezko z tego chaosu wylapac sensowne porady, bo one gina w natloku wyzwisk i chamstwa. Wiekszosc tematow jest tu zbedna, bo osoba ktora je zaklada powinna najpierw: isc albo zadzwonic do lekarza i jego spytac o porade, zrobic test ciazowy, bete. A pozniej ewentualnie zapytac tutaj.

Gość a wy traktujecie kafeterie
powaznie? :D Ja sie nabijam ze wszystkich i ze wszystkiego. Sa normalne fora i tam sie dyskutuje, tutaj mozna przyjsc sie ponabijac :D