Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rudaagatka

Adipex - Zakaz ofert handlowych !!

Polecane posty

Gość gość
czwartek Radom

Gość basiekkk
Hej :) Zaczełam dzis z waga 78 przy wzroście 171.:( Dramat . Czulam ,ze przytylam przez zime ale nie ze tyle .Latem wazylam 72kg . Musze wrocic do tego albo najlepiej do 6 z przodu .To jest moje marzeneie . Mam 45 lat i niestety metabolizm slaby bo 20 lat temu wazylam 60kg. Biegam plywam i to nic nie daje ( fakt ze robie to nieregularnie )Jestem zalamana . Na to wyglada ,ze za duzo jem wiec chcialabym by mi adi pomogl. Piszcie dziewczyny jakie macie wyniki bo to jest mobilizujace .

Gość gość
koniec Ad w Czechach

Gość joanna999999
Basiekkk, od kogo kupiłaś Adipex ? Mogłabyś podzielic sie namiarami na sprzedawce ?

Gość gość
przez mars7@... można kontakt złapać

Gość gość
Mars7 kazał mi podać numer telefonu i powiedział że się odezwie, do tej pory się nie odezwał choć mineło już kilka dni.

Gość gość
ale ściema do mnie zadzwonił ktoś i jest ok wszystko odebrałam osobiście. Nie kłam pewnie z konkurencji

Gość gość
Nie kłamie, tydzień nie dzwonił to już pewnie nie zadzwoni. Jakbym była z konkurencji a nie była klientką to skąd bym wiedziała, że każe podawać sobie numer telefonu i obiecuje ze zadzwoni ?

Gość gość
widocznie cię wyczuli ze jesteś plotkarą jakby ci numer podali to byś wszystkim gadała a nie miała dla siebie. Wiem że wiele osób odebrało tak jak ja. Dobrze ci tak

Gość basiekkkk
Ja brałam z dopingu w marcu ...niestety przerwalam kuracje i od 10 dni wznowilam . Nie mam w zasadzie apetytu i jem bo musze. Mam juz 3 kg mniej . Jem glownie warzywa i nabial , male porce 4 razy dziennie . doping nie jest tani ale tabsy sa ok .

Gość gość2018
Dziewczyny Adipex jest wycofany kazdy kto twierdzi ze nadal go ma to oszust ewentualnie uchowaly sie koncowki serii ale sa po kosmicznych cenach posiadam meridie i rozne inne zamienniki polecam Odchudzanie2018@tutanota.com

Gość gość
Dziewczyny ja właśnie dostałam przesyłkę ale mam kapsułki białe bo to 20mg i jest w nich biały proszek który pachnie wanilią myślicie że to podróbka z Chin brrr! Dajcie namiar na oryginał bo zawsze miałam tabl tylko po 15mg.