Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balllu

Huśtawka Bright Star Pszczółka

Polecane posty

Gość balllu

Mam do sprzedania huśtawkę dziecięcą w bardzo dobrym stanie, sprawną. Śliczna huśtawka pszczółka posiada możliwość włączenia łagodnych melodii i uspakajających dźwięków. Siedzisko obraca się o 180 dzięki czemu dziecko może bujać się z boku na bok lub tradycyjnie do przodu i do tyłu.Huśtawka posiada pasy bezpieczeństwa,zagłówek dla niemowlęcia,pałąk z zabawkami, 10 łagodnych melodii i odgłosów natury. Dzięki technologii Truespeed huśtawka posiada6 prędkości bujania, każdą z nich można ustawić odpowiednio na:30,45,60 minut a mechanizm HybriDrive zapewnia dwa razy dłuższy czas żywotności baterii. Pokrowiec można prać w pralce. Huśtawka przeznaczona dla dzieci od 3kg. do 11 kg. http://allegro.pl/hustawka-bright-starts-pszczolka-de-luxe-i3155421988.html

Gość troche
trochę ciemne te zdjęcia no i stopy mogłaś sobie darować :)

Gość ooooo jestem jaka jestem
moim zdaniem zbyt wysoka cena, sama miałam ostatnio problem sprzedać z fisher price z ledwością sprzedałam za 220zł chociaż kosztowała nowa prawie 600zł

Gość rthrth
to zart? zdjecie robilas kalkulatorem? za taka cene to ja chce piekne doswietlone zdjecia gdzie widac dokladnie stan tej rzeczy, a tu nawet nie widac koloru ani nic, ta kustawka jest bura? ta firnaka jest bura? dam sobie uciac reke noge i glowe ze nikt ci tego nie kupi hahahahaha.

Gość ehwjehwj
Autorko zrób dokładne zdjęcie w KOLORZE bo na tym zdjęciu nie widać nic prócz bladokolorowego cienia huśtawki.