Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona.ona. :<

Sponsoring, a spełnienie marzeń.

Polecane posty

Gość Heniu
Chcesz życie poświęcić dla jakiejś chabety? Dorośnij w końcu, nie masz 15 lat. Znałem takie co się puszczały na złość rodzicom - dzisiaj siedzą z dziećmi pod jednym dachem. I myślisz, że nikt się nie domyśli? Gdy ktoś jest z biednego domu a jest przy forsie to w 90% laska się puszcza za hajs a facet kradnie lub handluje prochami. I studiujesz dziennie ile godzin tygodniowo? Spokojnie możesz pracować na cały etat tam, gdzie są elastyczne godziny pracy. A może jesteś leniwa, tylko kilka godzin zajęć i szkapy albo inna rozrywka? Każdy by tak chciał, im szybciej się weźmiesz za uczciwą pracę tym lepiej. Ja w Twoim wieku już od prawie 10 lat pracowałem a dzisiaj jak widzę ludzi prawie po 30 lat co nie pokalali się żadną pracą to mnie mdli.

Levviatan, 700 zł miesiąc, jak na dłuższy okres to można się ugadać jeszcze. :)

Heniu, "Chcesz życie poświęcić dla jakiejś chabety?" tak właśnie ;)

Gość MajksD.
Moja oferta - 8000 + 1000 miesiecznie.

Gość deszczowa piosenka 266666
Aha, czyli jak Ty nie możesz, to ktoś wyprowadzi Twojego konia i zadba o niego ogólnie, to jest wliczone w cenę? Co do sexu za kasę, to jest bardzo zły pomysł i nie rób tego, dobrze Ci radzę. Cierpliwości, może wkrótce Twoje marzenie się spełni (czego Ci życzę :))bez takiego okropnego i ryzykownego poświęcenia, no i niektórzy nie mogą pozbierać się psychicznie po czym takim jak ktoś jest wrażliwy.

Zaradne nastolatki tak zarabiają na swoje hobby. Masz już doświadczenie seksualne, czy jesteś dziewicą?

deszczowa piosenka 266666, tak w razie jakby mi się coś stało itp. to koń nie pozostawał by sam sobie, tylko miałby opiekę. :) Levviatan, zdaje sobie sprawę, że to nie jest mało, ale z drugiej strony, mam świadomość, że np. moi rodzice ponad tysiąc złotych maja z samego wynajmowania mieszkania ;) Nie mówiąc już o środkach na koncie, zarobkach i emeryturze wojskowego.. btw." Fanatyk długich włosów (najlepiej o naturalnym kolorze) i zielonych/niebieskich oczu" -> to trafiłeś :D :D

Gość tak tak tak gadal ptak
oj dziecko dziecko jakieś ty gupie :( Jak ja miałam tyle lat co ty to jeszcze nie wiedziałam co to sa badania WR a ty już... ach szkoda gadać.

Gość tak tak tak gadal ptak
ty zarób raz nie na dupie te 7stów a może nie bedziesz juz takie gupie. (bez obrazy)

Ja bym chciała się sprzedawać za 12-13 tys miesięcznie. 1 spotkanie w tygodniu.

"Jak ja miałam tyle lat co ty to jeszcze nie wiedziałam co to sa badania WR a ty już... ach szkoda gadać." no rzeczywiście jest się czym chwalić. :D A wiedziałaś chociaż co to prezerwatywa lub stosunek płciowy, czy nadal myślałaś, że dzieci przynosi bocian? :classic_cool:

albo to jest prowokacja albo jesteś tak niedojrzała i rozpuszczona, że to się w głowie nie mieści.

Gość asiaaaaaaaaaaaaa86
Tyle raczej nie zarobisz za 1 spotkanie w tyg. A może w wakacje wyjedź zagranicę do jakiejś pracy, może zarobisz te 8 tys. w 2 m-ce, a jak nawet nie, to rodzice pewnie dołożą ten tysiąc lub dwa jak zobaczą twoją determinację. A później poszukaj dorywczej pracy, żeby mieć na utrzymanie konia.

Sponsoring kojarzy mi się ze starymi, wysuszonymi dziadami. Bleah :o Co z tego, że może być zadbany, pachnący itd. jeśli jego ciało jest pomarszczone i szorstkie, takie stare, zużyte, nieprzyjemne w dotyku. No ale zrób jak mówi Ci serce :classic_cool:

Skoro konie są Twoją pasją, a jak wspomniałaś, że pochodzisz z zamożnego domu, to czy naprawdę będzie dla Cb takim problemem zacząć oszczędzać i odłożyć, choćby na początek, na kupno i utrzymanie konia?