Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kattarinka.

jak pomoc mezowi,czy przesadzam?

Polecane posty

Gość wiśnióweczka
a czyje to mieszkanie?

Matacz Ty weź idź się powieś. Jeśli tam mieszka i sąsiedzi to potwierdzą to zawsze moze wystąpić o zameldowanie w trybie administracyjnym, jak będzie chciał.

Gość matacz .,.,.,
zawsze powtarzam moim dzieciom - po co masz kochać biednego , jak mozesz bogatego . i . zawsze nie licz na nikogo i badż niezalezny !! maż , zona , jego ją mozesz miec w zyciu kilka , to nie problem , matkę , ojca - jednego :)

Matacz Ty jesteś kretyn/ka pierwszej wody ...normalnie nie mogę czytac, bo się człowiek zastanawia skąd się tacy kretyni biorą

Gość kattarinka.
to ja juz nic niewiem...mam mu dokopac i kazac wziasc sie za siebie i nie zalamywac sie(co juz robie i skutek jest odwrotny) czy wspierac i przytulac okazujac kilosc? ile ludzi tyle opinii

Gość matacz .,.,.,
co maja potwierdzic sasiedzi ? ze go tam widują , ona powie ze nie , ze to nierobol i go wywaliła i tyle , wpuszcza go tylko jak przynosi pieniadze i jak ma ochote na sex z nim . kogo chcesz uczyć ? :)

Gość mądralla----
on się załamał, bo go oszukali czy że co? Bo wiesz odreagować to można, ale potem trzeba wziąć się w sobie i działać. Wiosna idzie, na wiosnę się wszystko rusza. Poza tym po co on chce na kogoś robić jak ci tu ludzie piszą, że sam może działać na własną rękę i mu żadna menda nie będzie na nim siedzieć i czerpać z niego zysku...?

Gość matacz .,.,.,
a tul go tul zobaczymy jak na tym wyjdziesz

Gość wiśnióweczka
matacz, ja nie uczę ;-) przecież nie zakwestionowałam tego, co piszesz, napisałam tylko po to, że może warto spróbować się dowiedzieć ... Swoją drogą masz trochę racji, ja nie umiałabym fundować w tej sytuacji kolacyjek i głaskać... dorosły chłop, mąż i ojciec nie może leżeć i patrzeć w sufit.

Matacz czy Tobie się wydaje że na formularzu dodatku mieszkaniowego to się spowiadasz ze stanu posiadania ? A może Ci kontrola chodzi po mieszkaniu ? Ręce mi opadły ...

Gość mądralla----
powiedz mu, że razem dacie radę. Ty byś mogła tych ulotek narobic (na drukarce wydrukować, pokserować)... w dużym mieście mieszkacie?

Gość matacz .,.,.,
jak by był madry i miała jaja dawno by zarabiał , ale to len i pierdoła i bedzie takim do konca zycia , zarabiac bedzie tyle co kot napłakał

Gość kattarinka.
nie kilosc tylkp milosc mialo byc

Matacz - widzę, że Ci się wydaje, że potrafisz cwaniaczyć jak nikt na świecie. Jedno Ci powiem, chuja wiesz, w dupie byłes i gówno widziałeś. Przestań się mądrzyć, bo tylko wprowadzasz zamęt. Świetny nick - jesteś dokładnie tym - mataczem.

Gość matacz .,.,.,
no sory babory , ale tak jest , ojciec 7 dzici nie dostał dofinansowania bo ma w domu telewizor kolorowy lcd 3 komputery , i jezdzi bmw z 96 roku wiec i słusznie , bo skoro ma co ma i na paliwo też to sie nie nalezy :) wiec nie pyskuj najpierw sie zorientuj , kazdy by napisał o dodatek jak by to było takie proste

Gość matacz .,.,.,
ja mam 3 mieszkania , zameldowany w jednym , smiało mogę na te przed remontem jedno wziąc dofinansowanie , primo skad beda wiedzieli ze mam 3 mieszkania w tym dwa własnosciowe , ze mam nieruchomosci inne :) wiec ty gadasz głupoty ! tak chodza po mieszkaniach na kontrole czy nalezy sie dofinansowanie , tak - musisz okreslic swój stan majatkowy

Gość kattarinka.
jedno z wiekszych miast,na dolnym slasku. moze dzialac na wlasna reke ale teraz pelno takich ofert.Ale powiem mu zeby sprobowal,ktos dal adres strony gdzie mozna sie oglaszac.Nie glupie. Nikt go nie oszukal ale wynikla pewna sytuacja ktora do tego doprowadzila.Ide na dwor,potem doczytam reszte postow.Dzuekuje za odzew kochani.

kattarinka - warczenia już próbowałaś i jak widać z marnym skutkiem. Spróbuj teraz odwrotnie - człowiek jak się załamie musi poczuć, że nie jest w tym sam. Razem jesteście silni. Na prawdę pogłaszcz, przytul, a potem zacznij rozmowę o tym, czy myślał, aby zajać się remontami na własną rękę. Może będzie to bodziec do działania, że nie musi być od nikogo zależnym i samemu sobie organizowac pracę.

Gość wiśnióweczka
autorko - nikt Ci nie powie jak go zmotywować do działania, bo nikt nie wie co tak na prawdę siedzi w jego psychice, co się dzieje... możesz próbować mu pomóc, ale pamiętaj, że to co jednego postawiło na nogi, u drugiego przyniesie skutek odwrotny. Myślę, że najlepiej ostrożnie, pogadaj z nim poważnie, bez oskarżeń ale i bez zapewniania, jak to będzie dobrze... Możesz go wesprzeć słowem, że w niego wierzysz, że go kochasz, ale słodzenie, tulenie i głaskanie chyba bym odpuściła... on musi poczuć się odpowiedzialny za rodzinę, nie możesz go pocieszać, że nic złego się nie dzieje. Ja i tak Cię podziwiam, że bez grosza w portfelu chcesz jeszcze go przytulać i się z nim cackać, ja nie miałabym na to siły. Może pieniądze to nie wszystko, ale na głodnego też nic się nie uda.

Gość matacz .,.,.,
oczywiscie , ze potrafie cwaniaczyć - to zle ? :) co nie jest prawnie zabronione jest dozwolone , pewien prawnik mi to 28 lata wstecz powiedział i to nadal działa :)

Słuchaj pajacu, jakbym nie wiedziała to bym nie pisała - to jak widać Twoja domena. Coś Ci tam dzwoni, gdzies coś widziałes i Ci się wydaje, że jesteś kozak maślak. Z naciskiem na wydaje.

Gość matacz .,.,.,
tak tak ma swiadczyc usługi - jakie ? kto wezmie kogos takiego do remontu mieszkania jak on nie dysponuje niczym ! dosłownie niczym , mam mu kupic packę , młotek , wiadra , drabiny , pedze , samochód do przywiezienia materiału , mam mu dac pieniadze na ten materiał ? itd. o czym wy piszecie ? ja tez kozystam z tzw złotych raczek , ale dzis kazdy jest wygodny ! wołam fachowca i ma pracowac i ma miec czym - mnie ma nic nie obchodzić i tek to działa , taki fachowiec zlota raczka ma wziecie - ini przepadli

Gość matacz .,.,.,
mistral jests zjebem - nikt nie dostanie dofinansowania jak nie przedstawi statusu , NIKT ! TO PROSTE I LOGICZNE WIEC WIESZ TYLE ILE ZJESZ , cos gdzies słyszałas i tyle

Mnie jakoś nikt w domu nie był, a telewizory mam dwa i jakoś samochód też. Chyba Ci się mocno pomyliło z dodatkiem z MOPSu dla ubogich rodzin. Kattarinka - pisałam Ci na początku: www.oferia.pl i www.favore.pl

Proponuję ignorować tego trolla matacza, bo na pewno nic "mondrego" od niego nie usłyszysz

Gość matacz .,.,.,
wiesz ile ludzi zarabia na lewo ? i co taki ma dostac dofinansowanie ? ja tez mam samochód z racji jego ceny zarejestrowany nie na mnie , a na Mamie o wysokiej emeryturze osobie :) itd. zas tam tez głupole tacy jak ty tam nie siedzą by karzdemu bez sprawdzania dac dofinansowanie !

Gość fsssssssssss
PROWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość matacz .,.,.,
wiec trzeba to zgłosic do urzedu ze wyłudzasz pieniadze od urzedu i oby tak ktos zrobił

Gość matacz .,.,.,
teraz lece , pamiertajcie , jaest czs na przytulanie i czas na kopa i dla niego juz sie czas na przytulanie skonczył

Matacz - zadałam sobie trud: Odmowa przyznania dodatku mieszkaniowego następuje gdy: - w wyniku przeprowadzeni wywiadu środowiskowego ustalono, że występuje rażąc dysproporcja między niskimi dochodami wykazanymi w deklaracji, a faktycznym stanem majątkowym wnioskodawcy wskazującym, ze jest on w stanie uiszczać wydatki związane z zajmowaniem lokalu mieszkalnego wykorzystując własne środki i posiadane zasoby majątkowe lub faktyczna liczba osób wspólnie stale zamieszkujących i gospodarujących z wnioskodawcą jest mniejsza, niż wykazana w deklaracji Mam nadzieję, że rozumiesz pojęcie "rażąca dysproporcja"