Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala0001

biwak z 2 miesiecznym dzieckiem

Polecane posty

Gość mala0001

hej powiedzcie mi co sadzicie o pomysle na biwak z takim maluszkiem? chcialam jechac w lipcu na camping tylko ze tam nie ma biezacej wody i pradu. co sadzicie?

Z nami rodzice wyjeżdżali pod namiot. Brat miał niecałe 3 lata, ja 3 miesiące. Jakim cudem ta moja mamunia się ogarnęła to ja pojęcia nie mam... Ale jak widać da się. Bo oboje z bratem mamy się dobrze ;]

Gość Eeerrr
Jezeli masz ochote to jedz. zakladam oczywiscie, ze biwakowalas wczesniej i nie jest to Twoj pierwszy raz. Jak tylko bedzie w ogole woda (nie musi byc biezaca), to przezyjecie:)

Gość ytyiti
jedz tylko tam gdzie nie ma ludzi, zeby im sie twoj dzieciak nie darl po calych nocach nad glowa

Gość ytjjkhgjhjhjk
moi teściowe też jeździli z małymi dziećmi na biwaki bez bieżącej wody aż jedno z nich dostało żółtaczki i wylądowało w szpitalu zakaźnym, wyobraźcie sobie 3 letnie dziecko miesiąc samo w szpitalu.

a gdzie ty masz taki camping? tyle jeżdżę po różnych zadupiach i zawsze jest prąd i woda :D ale bez też da się żyć :D co prawda z maluchem to niedługi kilka dni ale ze starszymi to spoko

Gość gość
a planujecie już przyszłoroczne biwaki?

Gość gość
Tak, ja już planuję – zawsze kupuję takie „letnie” ekwipunki poza sezonem. Namiot jest tańszy, kupiłam nawet latarkę http://lampyostrzegawcze.pl/pl/c/Latarki/21 ) bo wiadomo, że ona na biwaku jest nieodzowna. Kupiłam też kilka innych – typu śpiwory, karimaty, no i czekam już wiosny. Moja Córka będzie miała już skończony rok, no i myślę, że już będzie można ją zabrać, bo z 2-miesięczym dzieckiem bym się nie odważyła…