Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAROLINA 26

Nowa laska mojego exa ogranicza nam kontakt do minimum. :/

Polecane posty

Gość nie przeczytalam wszystkiego
umcaumca chce chalupca jak mozna tego wymagac, ograniczac potrzeby partnera, robic wszystko, by potajemnie robil to, na co ma ochote Fundamentem jest ZAUFANIE Kazdy moze je stracic, w tam przypadku niewatpliwie nie ze swoja ex Nie dociera to do Was, ze im bardziej ogranicza sie wolnosc osobista czlowieka, tym bardziej sie jej pragnie. Wspolczuje mezczyna, ktorzy sa tak ograniczani w swoim zyciu, To, ze Wy nie macie przyjaciol w Ex , nie oznacza, ze inni nie powinni miec , bo Wam jest z tego powodu niekomfortowo. Z jakiego powodu tak jest, odpowiedzcie sobie same...

Gość Angelika2290
autorka to zakompleksiona pissda, ktora chce poczuc sie atrakcyjniejsza wzbudzajac zazdrosc tej panny i mieszajac jej w zwiazku. Gdybym znala twojego faceta to bym się wokół niego zakręciła, na obiadek może zaprosiła, dopiero wtedy byś piała. Powinni cię obydwoje kopnąć w doope.Nie masz honoru i chcesz mieć obydwóch, bo boli cię,ze ex ułożył sobie życie,bo skoro ty odeszłaś to powinien być na zamowienie. Lasce twarz podrapac? ty zazdrosna raszplo, uwazaj,zeby ona ci tego nie zrobila bo zaslugujesz na obicie tego wrednego ryja

Gość umcaumca chce chalupca
co w tym zlego, ze chcialas sie z nia zaprzyjaznic? TO, ZE ONA TEGO NIE CHCE I POWINNAS TO USZANOWAC

Gość az zal czytac...
autorka jest dojrzała? ekhm.. ciągle w jej postach widzę tylko ''ja, ja ja, bo ja chcę, bo ja nie mogę, bo ja mam prawo''. Nawet przez chwilę nie pomyślała o tej dziewczynie. Że jej zwyczajnie jest przykro i już ją wkurwia ta sytuacja na tyle, że nie chce waszego kontaktu. Nie pomyślałaś, że ona na tym waszym spotkaniu może czuć się nieswojo?? Wy będziecie pierdolić o przeszłości, jak to fajnie było a ona ma patrzeć i może jeszcze uśmiechać się, żeby KSIĘŻNICZKI AUTORKI nie obrazić??:o żałosne jest zachowanie autorki bo nie widzi nic innego poza czubkiem własnego nosa. Widocznie jest jedną z tych rozwwydrzonych panienek, które za jedyną wartość mają swoją rację i najważniejsze jest to co im się podoba:/ wszyscy są chujowi bo każdy pisze, że ta dziewucha najzwyczajniej w świecie RANI obecną dziewczynę swojego ex tym włażeniem z butami do ich życia. Bo autorka chce i chuj w uczucia tej dziewczyny bo to jest ''paniusia'', która ma widzimisię. Ale prawda jest taka, że to nie ona ma tylko Ty. I nie rozumiem jak można być takim tępym i egoistycznym człowiekiem, żeby nie potrafić przestać zadawać komuś ból bo nie i chuj, bo ja chcę jego też dla siebie:/ skoro tamta dziewczyna miała taką akcję z byłym to kurwa Ty jej nie ułatwiasz odzyskania wiary w siebie i w to, że można kogoś obdarzyć zaufaniem. Bo po kryjomu kontaktujesz się z JEJ FACETEM! nie dziwię się dziewczynie. Ma traumę ale chuj w to bo jakaś szmata nie widzi nic innego oprócz czubka własnego nosa:o oby Ciebie nikt nigdy nie zdradził mądralo bo kurwa nie wiesz jak to boli i jak ciężko jest po tym KOMUKOLWIEK zaufać.. Niestety jesteś na to zbyt ograniczona, żeby zrozumieć:o

Gość wiesz , gdybym ja była
na twoim miejscu tu już dawno bym zerwała z nim kontakt i przestała wysyłać sms-y: hej jak się masz i co u ciebie słychać. Byliście razem 6 lat. Skończyło się. Daj im żyć własnym życiem, bo możesz się stać przyczyną rozpadu tego związku. Chcesz tego?

Gość KAROLINA 26
Uwielbiam jak w czasie nieobecnosci mojego faceta mój eks penetruje mi odbyt.

Gość KAROLINA 26
czy to temat Owszem tracę nerwy bo uważam że jej zachowanie nie jest fair. Nie wiem czy wie, że jestem w ciąży. Mój ex ma raczej zabronione z nią rozmawiać na mój temat. Praktycznie rzecz biorąc ona nic o mnie nie wie. Boże kochany, racje ci przyznam, to byłaby patologia ze bedac z moim facetem moglabym sie przystawiać do exa, ale ona własnie tak to sobie wyobraza, dlatego tu jestem i pisze o tym...

Gość KAROLINA 26
Do mojego podszywa Moja wyobraznia raczej nie pozwoliłaby mi na wymyslenie takich wpisów. Nie wiem jakie masz doświadczenia, ja takich nie mam ale tobie wspolczuję.

Gość KAROLINA 26
Być zruchanym w dupe przez eksa to jak zjeść porządny obiad.

Gość czy to temat
nie wiem w sumie czemu jest taki najazd na autorkę, która wyjaśniła DOKŁADNIE jaki jest rodzaj relacji między nimi. współczuję związków, w którcyh kobieta czuję się tak niedowartościowana, że oplata mężczyznę nogami i i patrzy na każdą, którą on zna z nienawiścią i z epitetem "kurwa" na ustach. dziewczyny, dajcie spokój, mniej frustracji (mówię to z życzliwości;))

Gość Tratkaa
Zastanow sie kobieto zanim uzyjesz jeszcze raz slowa polaczek. troche szacunku dla swojej ojczyzny prostaczko. a nazywanie ludzi pszenno-buraczanymi czy jakos tak, kiedy samej pochodzi sie z wiochy jest smieszne. wstyd :o a co do tematu. jescze rozumiem, ze ty nie potrafisz odpuscic sobie swojego bylego. bo ty nie musisz przejmowac sie uczuciami jego nowej dziewczyny. to on powinien miec jaja i majac wzglad na jej niemile doswiadczenia, ktore usprawiedliwiaja jej zachowanie. powinien pokazac, ze jest dla niego WAZNIEJSZA, bo powinna byc a ciebie bez zalu sobie odpuscic jesli ona tego sobie rzeczy. bo jestes BYLA a ona OBECNA a ty nie jestes jego normalna przyjaciolka jestes jego byla dziewczyna z ktora byl 6 lat na takie rzeczy patrzy sie inaczej ni zwykla przyjazn miedzy ludzmi ktorych nigdy nic wieceh nie laczylo

Gość KAROLINA 26
umcaumca chce chalupca Twoje szare komórki chyba nadal przetwarzają pierwszą stronę tego wątku. Przecież pisałam że teraz zależy mi jedynie na normalnym kontakcie z exem. czemu piszesz o czymś co jest nie w temacie?

Gość czy to temat
"Mój ex ma raczej zabronione z nią rozmawiać na mój temat." - facet chyba lubi być płaską pizdką w związku ;) zostaw go, ich też, ludzie ze słabym charakterkiem, nie powinnaś tracić na nich sił. przyjaźnie trzeba pielęgnować, ale te trwałe, oparte na szacunku, nie na strachu, czy partner przyjaciela pozwoli:) to trochę toksyczne.

Gość KAROLINA 26
Uciekam stąd małe żmijki. Bo mnie zaraz zjecie żywcem. :)

Gość Tratkaa
az zal czytac.. - masz calkowita racje. tu jest pies pogrzebany

Gość najlepsze w tym temacie
było to, że autorka ma dbać o samopoczucie laseczki, której nie zna bardziej niż o starego znajomego:D dziwne rozumowanie:)

a niby co jest nie w temacie? na poprzedniej stronie kretynko sama pisalas, ze chcialas sie z nia zaprzyjaznic

Niestety, wsrod wielu moich kolezanek panuje podobna opinia, jaka wyraza tutaj wiekszosc piszacych kobiet. Ciekawa jeste, co na ten temat moga powiedziec mezczyzni ? Czy tez nie pozwalaja na przyjazn swoich partnerek z ich bylymi? Dlaczego wiekszosc z was sprowadza kontakty miedzyludzkie wylacznie do seksu. Dlaczego przyjazn z kims, z kim spedzilam tyle lat mojego zycia mialaby odejsc w zapomnienie tylko dlatego, ze jakies pani WYDAJE sie , ze bede zagrozeniem dla jej zwiazku. Dlaczego uwaza, ze kiedy jej partner spedza godzine przy telefonie, powinien ta godzine POSWIECIC jej. Co oznacza to poswiecenie ? ze ma usiac obok Ciebie na kanapie i ogladac Twoj ulubiony serial, czy moze pogadac z Toba o czyms , o czym niestety nie masz pojecia, bo akurat to Ciebie nie interesuje. Czy naprawde tak trudno pojac, ze EX nie musi byc ZADNYM zagrozeniem. Im byrdziej bedziecie manifestowac swja niechec, tym mniej przejenie moze sie to skonczyc dla Wasezgo zwiazku. Nikt nie lubi byc ograniczany, szczegolnie, gdy kocha tylko Was,a wy to podwazacie swoja bezpodstawna zazdroscia.

Gość cdskjvbhkjs
wszystko zalezy od tego, co dla ludzi jest wazniejsze dla was być moze seks jest tak wązny i tego się boicie dla mnei ważne jest przywiązanie emocjonalne i uczuciowość i jeśli o to chodzi to boje się uczuciowości i emocjonalnego przywiązania mojego faceta do ex proste to jest

Gość Diablica2013
Spierdalaj od niego :)

Gość cdskjvbhkjs
rzeczywiście jej ex kocha swoja obecna miłoscia wręcz pzrecudowną skoro obgaduje ją za jej plecami i robi z niej histeryczkę, ośmiesza w twoich oczach... zapewne każda z was chciałaby być tak traktowana pzrez swojego faceta

a z jakiej to racji autorka ma oceniac relacje jakie panuja w zwiazku, ktory jej nie dotyczy? uwaza, ze cos jest nie fair, obraza dziewczyne swojego bylego tylko dlatego, ze ona nie zgadza sie na cos na co autorka ma ochote sprawie powinien rozwiazac facet - albo przyjazn z eks i rozstanie z obecna (bo nie sadze by ta nagle zaakceptowala ta "przyjazn") albo obecny zwiazek i kontakt z byla ograniczony do PRZYPADKOWYCH spotkan

Gość az zal czytac...
ale co, jego dziewczyna ma mu jeszcze przyklaskiwać czy jak? nie rozumiecie, że ma ona przykre doświadczenie z byłym chłopakiem. Teraz pokochała innego ale boi się zaufać. I choć autorka dobrze wie o tym co dziewczyna przeszła nie daje jej szans na jakiekolwiek zaufanie do niego!! Gdyby mój przyjaciel na moich oczach wyrządzał krzywdę swojej bogu ducha winnej dziewczynie pisząc do mnie potajemnie, to bym go kopnęła w dupę i pierdolnęła w ryj na otrzeźwienie i zajęcie się swoją dziewczyną. Sama bym się odsunęła bo zwyczajnie byłoby mi głupio, że ktoś cierpi bo ja mam zachciankę. Ale jak widać i autorka i jej ''ex'' nie są w stanie pojąć tego, traktują uczucia tej dziewczyny jak jakieś gówno a ją jak ostatnie ścierwo nie licząc się z jej uczuciami i zdaniem. Jesteście żałośni. Gdyby to była zdrowa relacja to na pewno ta dziewczyna nie wkurwiała by się o sporadycznego smsa od święta (bo twierdzisz, że kontaktujesz się tylko od święta) tylko prrzymknęła by oko. Ale jak widać nie jest taką tępą pizdą jak autorka i widzi co się święci. Inaczej ten chłopak nie robiłby z tego takiej tajemnicy. żal słów więcej na Ciebie bo i tak gówno zrozumiesz. Liczysz się tylko TY TWOJE UCZUCIA TWOJE PRAWA. a ona ma dużo większe prawo oczekiwać od swojego faceta lojalności wobec niej niż Twoje zasrane prawo posiadania tego kolesia kiedy Ci się podoba:o egoistka pieprzona. Oboje jesteście siebie warci.

cdskjvbhkjs nigdy nie probowalas przyjaznic sie ze swoim ex ?:-)

..ale kiedy czytam niektore wypowiedzi- w co drugim zadniu przeklenstwa- mysle, ze w jakims innym srodowisku przebywam i to, co staram sie ze swojego punktu widzenia wytlumaczyc, nie dotrze do kazdego.. Strasznie duzo w Was zlosci.

Gość a mi szkoda
co do tego "kredytu zaufania" - warto by nie tylko oczekiwać takiego kredytu od kobiety swojego exa, ale też exowi - przyjacielowi taki kredyt dać;) tj. jak sobie wybrałeś kobietę, to sobie z nią bądź, nie mnie oceniać, jaka ona tam jest - no, ale skoro moja znajomość z tobą wprowadza niepokój w twój związek, to przynajmniej na razie "zawieszę" nasze kontakty i z pełnym szacunkiem i wrażliwością pozwolę się twojemu nowemu związkowi rozwijać... kurczę, to nie chodzi o podejrzenia o sex, itd... nawet upierdliwa siostra może wprowadzać niepokój w związek swojego brata :( mój bardzo dobry, odwieczny kumpel jest z kobietą, której nie znoszę:( no, i cóż: skoro ją sobie wybrał, no to nie wchodzę im w paradę, tzn. nie dzwonię do niego, żeby spytać, co słychać, nie proszę o porady, naprawę kompa, itd - bo życzę mu jak najlepiej i nie chcę jakiegoś niepokoju w jego życie wprowadzać... uważam, że to by było chore, jako jedno z kryteriów doboru partnerki miał sobie wziąć to, że ma mnie polubić, zaakceptować :(

Gość Noxelia
GŁUPIA DIPO, DAJ MU SPOKÓJ, TY KSIĘZNICZKO ZASRANA, PSIE OGRODNIKA NIECH CIE FACET ZDRADZI TEPA DZIWKO :O

Gość cdskjvbhkjs
przyjaźniłam się ze swoim ex prawie 2 lata po rozstaniu,ale kiedy wszedł w nowy związek sama sie usunęłam w cień, bo nasz kontakt i dobre relacje nie były pozytywnie odbierane przez jego nową partnerkę i ja to potrafiłam doskonale zrozumieć. I WŁAŚNIE DLATGEO, ze szanowałam swojego ex, bo był mi bliski i był moim przyjaccielem, to chciałam dla neigo jak najlepiej. chciałam, zeby był szczęsliwy z nową kobietą a jego szcxzęcie było możliwe tylko dzięki mojemu usunieciu się z ich życia i tak uczyniłam. dziś są juz 4 lata po slubie i sa bardzo szczęśliwi. a mi wystarczą życzenia na święta i urodziny.

Gość az zal czytac...
ogarnij siće dziewucho (tak dziewucho bo swoim postępowaniem nie zasługujesz na miano dojrzałej normalnej kobiety). Jesteś w ciąży, masz faceta to się kurwa tym zajmij a nie rozpierdalaniem czyjegoś życia. Sprawia Ci to frajdę?? a postawiłaś się na miejscu tej dziewczyny? też byś była zadowolona gdyby Twój facet stawiał swoją byłą ponad Twoje uczucia?? no chyba nie:o jjesteś rozkapryszoną dziewuchą, która jak czegoś chce to ma mieć i tyle, w dupie z całą resztą. BO PRZECIEŻ TY JESTEŚ NAJWAŻNIEJSZA..:o nie możesz żyć bez exa?? to spierdalaj do niego, niech on tą dziewczynę zostawi i da jej szansę na normalny związek. A wy żyjcie swawolnie w otwartym związku i dajcie spokój ludziom, którzy chcą być szczęśliwi. Z przykrością stwierdzam fakt, że masz gówno zamiast mózgu bo nic do Ciebie nie dociera:o

Gość najlepsze w tym temacie
"wyrządzał krzywdę swojej bogu ducha winnej dziewczynie pisząc do mnie potajemnie," - zastanów się nad tym zdaniem, brzmi jak stwierdzenie 12-latki