Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cordolan ma ponad 50lat

to taki łapacz kobiet na bajere

Polecane posty

Gość Cordolan tp Hamster
i ma juz blizej 70tki niz 40stki :D f.kafeteria.pl/profil.php?autor=537693

Cafe zeszlo na takie dalekie rubieże,ze już nie można sie rozeznać .Można policzyc tematy na jednej ręce ,które są interesujące.Za dużo wolności dano i takie rozpasanie nastąpiło.Masę osób odeszło z cafe nie chcieli się szarpać z alternatywnie mądrymi.Takie podjazdy wulgarne kiedyś były do niepomyślenia i reagowano natychmiast.

Cordolan--powiem Ci tylko,ze był stary komp i z serwera zareagowano.Na pół ekranu byłi wypisani wszyscy,którzy przekroczyli prawo.Wyrzuciłem go natychmiast niszcząc twardy dysk.Więc nawet dobrze się stało,gdyż od 3 lat hula sobie znakomicie zakupiony produkt.

Mi zwisa, dynda i powiewa to co piszą... jednakże jest to zatrważające zachowanie, rzeczywiście kaffe schodzi na psy, przez takich ludzi... to już przestało być forum, na którym można było pogadać, poznać... już nawet nie wspomnę o tym, że to nie jest erotyczny...

Użytkownik: Cordolan (ilość tematów: 0, ilość postów: 36)--w profilu wygląda,ze jesteś noworyszem lecz może miałeś inny nick??

Tak bywałem wcześniej... pod innym oczywiście nickiem... jakoś nikt nie strzępił pióra na mnie... poznałem tu bardzo dużo fajnych ludzi i myślę, że wiele osób pamięta o bardzo długich twórczych pogawędkach.

Szukam może tego co nieosiągalne... pięknej kobiety, 30-40 lat, seksualnej, przyjaznej... rozumiejącej zawiłości życia...--nie radzę Ci takiej młodej szukać.Będzie nieodpowiedzialna przecież zbyt duża roznica jest.Chyba ze będziesz mieć szczęście ,nie sądzę ze akurat tutaj znajdziesz.

Gość Silene
Cordolan to Szukanie dziury w całym :D.

Pomidor nie sądze aby to był szukanie w dziury całym.Chyba że zmienił styl wypowiedzi lecz jaki cel by miał w tym ustawicznie sie kontrolować??:)

Byłem znienawidzony przez vere iconę i kiedyś na innym nicku zacząłem z nią rozmawiać.Nieustannie sie kontrolowałem nie rozpoznała mnie była bardzo mila.

Gość Silene
Boi się że go retro rozpozna :D. Proste :)

To szukanie niczym się nie różni od innego szukania... no może tym, że jesli trafisz to na właściwą osobę... taką kobietę, która też szuka...

szkoda tamtego tematu tak nawiasem mówiąc.Pomidory doszczetnie go rozwaliły.Bez przerwy mnie wspominano a nie było mnie tam wcale :D

Nie lepiej na portalach randkowych?Przecież dokładne dossie przedstawiaja i czego oczekują.Rozpiętość wieku jest przerażajaca i porażajaca.Tyle desperatek od 25 lat wzwyż jeszcze nie widziałem.

Gość pomidorowa.....
Choć na pomidorowo, ale się wypowiem. Najlepsze kafe było 3-4 lata temu, było mniej obelg, nawet podszywacze mieli więcej kultury, swego czasu jak jeszcze urzędował tu pomarańczowy skurwysyn to było najwięcej śmiechu, teraz to wyzwiska, wychwalanie się kto ma w życiu więcej, ogólnie sodoma i gomora

Wiesz... czymś wspaniałym jest odkrywać w sobie nawzajem każde piękno... a tam już tego nie doświadczysz...

Tak to prawda ten pomarańczowy skurvysyn nick miał ostry lecz język kulturalny.Poznałem go więcej na mailu.Był wspaniałym facetem.

Cordolan--no nie przesadzaj przecież widzisz tam osobę i można sie spotkać w realu.A tutaj skad masz pewność ,ze to nie facet przebrany za kobiete??Przecież wielu jest takich na cafe,osobiście jednego znam :D

Gość pomidorowa.....
Ponad rok mnie tu nie było, teraz od stycznia znowu buszuję na kafeterii i bardzo byłam zdziwiona, że już go nie ma :(, szukałam starych jego wpisów i nic, pokasowali? a wiesz może dlaczego przestał tu zaglądać? on na wszystko miał odpowiedź, ale w jakim stylu, ha, ha, ile ja łez uroiłam ze śmiechu jak czytałam jego wypowiedzi, facet był zajebisty

*duchu* Zależy co kto lubi... dla mnie poznawanie tego co nieodkryte jest najważniejsze... to kiedy pojawia się więź... Wierzę, że tutaj są takie kobiety... nie muszą być kafeteriankami, ale nawet kimś przypadkowym. Odkrywanie siebie.... Kiedyś kolega powiedział, że woli jazdę figurową od striptizu :), bo to co zakryte jest najbardziej przyciągające... :)