Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cordolan ma ponad 50lat

to taki łapacz kobiet na bajere

Polecane posty

Gość Cordolan ma ponad 50lat

rozwodnik 50 lat z dwójka dorosłych dzieci która chetana pewnie juz pajęczarz kilka much na swój lep złapał juz

Gość stary ale jaryyyyyyyyyyyyyyy
/

Gość piszesz ze masz 40 lat
50 lat mineło jak jeden dzień..........

Gość Katrinkaaxxx
facet 50 letni jeśli jest zadbany, kulturalny i mu stoi jest najlepszym balsamem dla kobiety, wolę takiego niż smarkaczy nie znających zakamarków kobiecej duszy i ciała :P....a bajerę też mam :D

Gość unjikm
facet 50 letni jeśli jest zadbany, kulturalny i mu stoi jest najlepszym balsamem dla kobiety, zz i dlatego nie byl by wolnym i nie szukal kobiety w dodatku przez internet:p

Cordolan uszy do góry a du.pa sama się ruszy.Mam po 60-tce a tylko laseczki nadal w głowie.Nic mi nie przeszkadza abym poznawał dalsze obiekty nie tylko seksualne :P

Gość Katrinkaaxxx
he he widocznie lubi ten posmaczek tajemniczości pierwszych e-maili, to wszystko ma swój urok...dopóki czar nie pryśnie ale upartemu poszukiwaczowi często trafia się skarb :classic_cool: ogólnie taka jest właśnie droga do sukcesu, nie tylko w tej dziedzinie :)

Katrinkaaxxx--Zgodziłbym się z Tobą.W realu jak się poznaje osoby niby tutaj elokwentne ,rzeczywistość jednak czasami jest okrutna i bolesna.Trzeba znów nawiazywać nowe znajomości.Czy życia starczy toż jest zasadnicze pytanie :P

cordolan ale musiales jakiejs niuni nadepnac na odcisk,ze tak sie msci;) haha

Autorze pomidorowy żal Ci dupsko ściska ,ze Cordolan daje sobie doskonalę radę w przeciwieństwie do Ciebie?:D

Gość jednak ma kompleksy bo po co
mając ponad 50 lat pisze ze ma 40 niech przyzna sie do swojego wieku On nie pisze mam 51 lat On pisze mam 40 lat odpowiedzcie sobie po co

Gość Katrinkaaxxx
Duchu, myślę, że życia starcza na tyle ile sami chcemy by starczyło, też uważam, że życie zaczyna się po 50, doświadczam tego, każda dekada życia to inne spostrzeżenia, gratuluję Ci wigoru ;)

duchu jak sam wiesz frustratek tutaj nie brakuje;)) CORDOLAN>>> absolutnie ciebie nie oceniam :) Zapytalam, odpowiedziałes;)) i juz;)) Masz racje skoro uważasz,ze kazde miejsce jest dobre do poznania kogoś ciekawego- czyń to;)) Natomiast pomaranczowymi ułomami nie nalezy się przejmowac i nie karmić troli :)

zaczyna mnie to śmieszyć....:D Ile lat ma facet, który ma 40? Zapewne z 3x więcej.... ja pierdole ludzie dajcie sobie siana :D

To idąc tym tokiem myslenia ze 3 x wiecej to ja juz powinnam miec .. hmmniech policzę 111:)) cudnie;) haha

Gość Cordolana wszystko smieszy
taki smieszny człowieczek

Gość niech sobie ma ile chce
kogo obchodzi ile lat ma cienki chujek szukajacy baby na forum, bo w realu na takiego paszczaka leja cieplym moczem?

No cóż pomarańczki są po prostu niedouczone i myslą sobie,ze mogą bezkarnie tutaj pouczać kazdego.Mają na tyle szcześcia i rozumu,ze nie posługują się mocniejszymi inwektywami. Ośla pało zrobisz kropkę w poście i każdy znający net moze zapukać do Twoich drzwi.Wiesz coś o tym czy glupa rżniesz!!:D

duchu ale nie spodziewajmy się zbyt wiele po oślych pałach:) W każdym razie mnie też zaczyna irytować to jak niektórzy bezkarnie wylewają swój jad anonimowo i obrażają innych - tylko dlatego,że doskwiera im samotność czy zwyczajnie przegrali życie. Pomaranczowi frustrci- weźcie się za siebie, zmieńcie swoje życie, obelgi w necie kierowane do innych nic nie zmienią- nadal pozostajecie tylko pomarańczowymi krzykaczami.

4 lata temu przybywając tutaj byłem jak kij od szczotki sztywniak i zielony w zachowaniem w necie.Nauczyła mnie wspaniała kobieta ówczas 24 letnia Setunia.Jedna pomarańczka próbowała mnie znieslawić i łaziła ustawicznie za mna.Byłem bezsilny.Zwróciłem się do hakera 12 letniego.Przyszedł chłopaszek i znalazł tę osobę.Była kobietą 39 letnią mieszkająca w Brzegu.Napisałem do jej męża do zakładu pracy robiąc screny z jej "działalności."Zagroziłem procesem sądowym.List wysłalem tradycyjną drogą.Kobieta przebywająca na cafe od 2002 r zniknęła JAK KAMFORA I NIGDY JUŻ JA NIE SPOTKAŁEM NA CAFE.MIAŁA CZARNY NICK.Teraz śmieję sie z tego wystarczyło olewać niesforną i ignorować ją :D

Parę miesiecy temu upatrzyła mnie sobie 25 letnia z dolnośląskiego vera icona.Jakie jazdy miała to nie macie pojęcia.Wulgaryzmy i chamskie zachowanie było u niej na porządku dziennym.Podpuszczałem ją a ona szalała .Już teraz moderatorki nie wytrzymywały tego i kasowały jej tematy :D Mnie to spływało jak po kaczce :D

No ja takich problemów nigdy nie miałem... szok... Ale prawda, że w życiu mogłoby być łatwiej...