Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cordolan ma ponad 50lat

to taki łapacz kobiet na bajere

Polecane posty

Gość dfdasfdsfdsafads
50 lat facet mu sie tylko wydaje ze jest atrakcyjny

Cordolan--nawet nie zdają sobie sprawy z tego ,ze Ci przysługę robią.Czyli mniemam nie mają więcej jak 15 lat.To jest pewne na 100% !! :D Tak samo miewałem ongiś :D

Gość pomidorowa.....
Duchu, piszesz, że młodziutka, myślisz,że zdążę pobrać swoją pierwszą emeryturę? bo to już bliżej niż dalej ;)

Patrzę z swojego parytetu wiekowego.Czy żdążysz hmmm zasadnicze pytanie.Jesli oszolomy przestaną rządzić w tym kraju i zmienią konstytucję aby były wybory jednomandatowe masz wielką szansę ku temu.Na razie tylko możesz złorzeczyć albo płakać z bezsilności.

Powinieneś być dumny,ze założono o Tobie temat.Nie ważne że obrażliwy do Ciebie.Już będziesz znaną osobistością w annałach cafe. O mnie zakładano multum tematów a aby jeszcze pokręvcić atmosferę wchodziłem na pomarańczowo i podsycałem ferment.Moderatorki nie wytrzymywały tego i po 5 stronach automatycznie kasowały Miałem ubaw z nich nieziemski TUTAJ POWINIENEM UMIEŚCIĆ TE WYPOWIEDZ:D

Gość też Cię kochamy duszeńku
👄

Gość fdgj,nhjk,,
duch kolejny temat rozpierdala

Ta kafeteria jest swietna do odchudzania się.Teraz patrze a tu do 18.00 nie daleko a tu trzeba jakiś zakup dokonać :)

Gość fdgj,nhjk,,
dlatego nikt nie pisze

Pomidorowa toż znaczny chwyt wszystkich tych 'przemądrzałych" pomidorów jak już temat ma tyły.Za każdym razem się tak oddzywają więc nie jest mi to nowina :D

Gość fdgj,nhjk,,
jestem yebnięty papierowym workiem po cemencie:o:(

Gość fdgj,nhjk,,
Nie jestem bucefałem stary skurvysynu !!

No i było do przewidzenia.Bucefałek uniósł się honorem i zaczyna swoja jazdę .Tylko przyklasnać:D:D:D

Rzadko się udzielam na kafe, raczej czytam i nie codziennie,pod starym nikiem też mało pisałam, i tylko wtedy jak miałam coś do powiedzenia, a teraz tak wyszło bo zapytałam Cię o pomarańczowego sk....na, jeszcze jak on działał na kafe to też byłam raczej " czytającą", bo było co poczytać..., eh drugiego takiego tu już nie będzie