Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cordolan ma ponad 50lat

to taki łapacz kobiet na bajere

Polecane posty

Gość coxxxxxxxxxxxxxxxyyyyy
Szkoda, głownie na kafe wchodziłam specjalnie po to,żeby poczytać co tym razem napisał, a ile on ma lat?

cordolan- najawazniejsze to byc otwartym w rozmowie, a nie tylko skupić się na ewentualnym poznaniu kogoś;)

Gość pomidorowa.....
coxxxyyy to pomidorowa, nie zmieniłam nika

Wychodzę z założenia,że zakładanie poznania kogoś niestety może ograniczać. Dlaczego? Bowiem istnieje duże ryzyko skupienia się jedynie na tym wątku- a to może powodować monotematyczność i nudę. Każda rozmowa to swego rodzaju form poznawania się wzajemnie. No może z wyłączeniem rozmów o pogodzie;))

ograniczać? przychodzą tu ludzie z gotowymi problemami i piszą o nich... ale mają też inne problemy... o których powiedzą ale może komuś komu zaufają?

duch .. haha małostkowi ludzie czepiaja się drobiazgow.. dla pomaranczowej zadymiary najwazniejsze bedzie "udowodnic" ze cordolan ma 51 lat .. po co? pewnie tego ona sama nie wie.. moze sie nudzi? a moze ma doła? ktoz to wie.. niezbadane sa pomysly pomaranczowych prowoktorow- troli:)

a ja myślę, że tacy żyją tylko dobrym żartem i maja gdzieś to czy coś udowodnią... raczej odwrotnie... woleliby by ktoś obnażył się to całkowicie.

Czy jej to w czym pomoze jak się dowie ile faktycznie ma lat?.Nie miałem nigdy z tym problemu i od razu jak na cafe sie zjawiłem powiedziałem.Oczywiscie szczekacze się zjawili a jakże lecz guzik mnie to obchodziło.:D

Szkoda ze teraz te dojrzałe już nie zaczepiaj mnie jak jestem w innej konfiguracji małżeńskiej.( a raczej w brakującej)

No ale przecież to wszystko jest proste.... padło pytanie o wiek....odpowiedziałem :)

Cordlan haha i tutaj się myslisz orzeszku- jak widać poszło za gładko. Za szybko odpowiedziałeś.. Nie podroczyłeś się nie zarumieniłeś nie pokokietowałeś( tfu- to akurat na szczęscie) i porsze. zaraz sie zlecialy robale z radosną infrmacją,że ty to nie ty, a ktos inny - bo pomarancze wiedza lepiej ;) One nawet wiedza lepiej niz ty sam, takie cudaki:)

cordolan.. pesel to pikus.. kolezanki trolice zaraz nam tutaj oznajmią jaki z ciebie łajdak, i okrutnik, ile to naobiecywaleś i jak skutecznie złamałeś niewieście serca, poza tym istnieje duża szansa,że za chwilę dowiemy się także: jakie lubisz pozycje, czy i jaka metodą depilujesz pachwiny, itp.. tak więc bądź gotów na wszystko:) Odwagi;))

22:30 [zgłoś do usunięcia] Janusz- kochanie Ty moje ...zasnąć w objęciach ducha po upojnej nocy... A jakbyś miał takiego rodzaju wpisy co byś pomyślał.Czy jajca sobie jakiś młokos robi czy dzierlatka platoniczna miłościa jest zauroczona albo faktycznie taki stan rzeczy ma ?:D

Gość pomidorowa.....
Duchu, oczywiście, że nie miałam negatywnej obiekcji co do pomarańczowego, tak spytałam o wiek

Ciekawa zaiste sprawa była.Nie podrywałem żadnej kobiety a jednak napisały do mnie na maila jedna 42 lata druga 47 lat.Chciały mnie bliżej poznać.Oczywiście odmawiałem ,przecież byłem w szczęśliwym zwiazku małżeńskim.Ta druga była wprost oburzona na mnie ,ze odrzuciłem jej karesy.Już ich ok 2 lat na cafe nie ma.

Pamietam jak kilka osób uganiało się za duchem.... wbijali na każdy temat i psuli wszystko nie ważne o czym ludzie prawili :D

Najgorsze było w tym ,gdzie nie bywałem tam psuto totalnie wszystko.Rozwalali tematy myśląc że jestem uczestnikiem.Szukali po omacku a byłem na innym dziale i w innym ubranku.:D

Gość pomidorowa.....
Dzięki duchu za info, tak myślałam, że to mniej więcej mój rówieśnik :)