Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cordolan ma ponad 50lat

to taki łapacz kobiet na bajere

Polecane posty

Gość fdgj,nhjk,,
przepraszam :(

pomidorowa...--teraz nie warto się odezwać nawet żartem.Doskonale to zrozumiał PS.Za du żo młodych szczeniackich wilczków się pokazało na cafe i z zazdrości przeszkadzali jemu i podszywali się nieudolnie.

Lubię poczytać tutaj niektóre dyrdymały, ale żeby się udzielać to nie pasuję tu, po prostu.Za dużo chamstwa, nawet podszywy kiedyś miały klasę :), ale na uczuciowym czy erotycznym to i tak pikuś, czasami jak czytam na ciąża, macierzyństwo to włos się jeży na głowie. Szkoda, że nie masz już do niego maila.

Powiem Ci duchu, że pamiętam jak podszywali się pod PS, ale na prawdę nieudolnie, on był jedyny w swoim rodzaju, mimo , że podszywacze starali się go naśladować, to ten kto czytał jego wypowiedzi wiedział który to oryginał a który kopia. Mam nadzieję,że ma się dobrze i jego poczucie humoru także

Nie mogę sobie przypomnieć był z jedną laską z tej samej miejscowości tutaj na cafe.Może go gdzieś odnajdę.Czasem przypadkowo się na dużo znajomych trafi.Popytam kobiet co mam z nimi łaczność mailowa.

Jak smalisz cholewki do niego to wtedy potrzebował takich czułości.Czy nadal jest sam ? trudno mi zgadnać.

Umówiłem się na mailu z nim,ze kiedykolwiek się na cafe pojawi da mi sygnał.Na razie nie widzę takiego.Nikt nie wie o nim :D tylko my dwaj.:D

Gość ej pomarańczowy
Nekri jest na temacie PRZEKWITAJKI na zdrowiu i urodzie

Gość ej pomarańczowy
na temacie PRZEKWITANIE*** sorki

Gość ej pomarańczowy
ależ proszę bardzo :) Niestety nie wiem gdzie jest nasza kobieta z kurą czyli Brum :)

Gość ej pomarańczowy
co to znaczy milaczku? :)

Brum nie była nigdy kurą leszczyku.Była za inteligentna i nie potrzebowała się podpierać inwektywami w rozmowie.

pomidorowa trzeba poszukać co innego.Trudno zapewne Ci będzie lecz na erotycznym są podobne tematy.Bywa tam Androgon czy też cukierek oraz autorka tematu Foxy_lady.Więle innych kobiet też tam przebywa.Atmosfera iście domowa.

Gość ej pomarańczowy
Źle zrozumiałeś duchu. Nie twierdzę że Brum jest kurą. Tylko 3 lata temu wygłupiałam się z Brum - Ona była "kobietą z kurą" a ja "kobietą z pączkami". Taka zabawa.

Gość ej pomarańczowy
Nie jestem leszczykiem. Trochę życzliwości do ludzi ;)

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
kretynem byles i nim zawsze bedziesz i to jeszcze wiekszym brum miala taki nik kobieta z kura

Gość ej pomarańczowy
Pamiętasz ten nick Brumki? :D

Przypominam sobie tę zabawe więc trzeba się konkretnie wyrażać.I TY kobieto baraszkujesz z tymi smarkaczami tutaj na pomidorowo?Dziwię się Tobie bardzo ;(

Gość ej pomarańczowy
A z kim mam się bawić? :D Sama smarkateria została a reszta odeszła :D

Szczeruś ładnie Cię nauczył się wyrażac.No wszystkich od kretynów wyzywał.Moze Ci się to spodobało gęgało :D

19:29 [zgłoś do usunięcia] ej pomarańczowy--tutaj aby się zgadzam z Tobą w drugim członie zdania :D