Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trololololelele

JAK CZĘSTO SIĘ KĄPIECIE ???

Polecane posty

Gość Wiola;))))))
1 raz w tygodniu jak mam okres to dodatkowo sie podmywam co 2 dni bielizne zmieniam co 2 dni, jak mam okres to chodze caly tydzień w tych samych majtkach bo podpaska je zabezpiecza i sie nie brudza, skóra nie ma kontaktu z materiałem tylko z podpaską

Gość Wiola;))))))
dodam ze jestem dziewczyna i sie nie poce prawie wcale, jedynie w lato jak jest wielki upał :) wiec nie potrzebuje takich czestych kąpieli:)

Gość 929292992
2 razy w tygodniu

Gość U-t-e-k
1 raz przy sobocie i żyje :D po co marnować wode??? chyba ze miliony zarabiacie to rozumiem

Gość krakuska_
Nie zarabiam milionów, ani nawet średniej krajowej, wręcz bliżej mi do najniższej, a jednak codziennego prysznica sobie nie odmawiam. Uprzedzam - nie mam też męża utrzymującego mnie :p Normalna stara panna w kawalerce :p

Gość hhhhhhhhhhhhhhhffffffffff
raz na 2 tygodnie się myje i wcale nie śmierdze

Gość jkdfhuf
2 razy na tydzień... czasem raz... zależy

Gość Bumabwe z Kongo
Sorry ale ja się nie poce więc nie widzę potrzeby częstego mycia się. co 4-5 dni wystarczy.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaawww
ja tez sie nie poce, zimą spokojnie wystarcza mi 1 raz w tygodniu, latem 2 razy

Gość 938249385
1 raz w tyg

Gość hughbkujgkji
2-3 razy na tydzień przez lato, zimą przeważnie 1 wystarcza, nie poce sie

Gość prawictwo pospolite122
5 razy w tygodniu

Gość Hhhhhhola hola Ola
O ja.... Myslalam ze polacy sie bardziej myja... Troche rozumiem ze sytuacji w polsce nie ciekawa I niektorych naprawde nie stac, no ale Pozostali co twierdza ze antyperspirant wystarcza... A jak to dziala? Po tygodniu zeskrobujecie te grudki biale z calego tyg??? Hmm jak sie juz ktos nie moje to niech nie uzywa tez tych tandetnych walacych perfum ( tanich no bo przeciez jak na wodzie to I psiukadlach oszczedzanie ) Bo tanie perfumy z potem to masakra .....;(

Gość grassan
prysznic minimum dwa razy dziennie

Gość grassan
uszy tez myjecie raz na kilka dni ???

Gość niunka58585
a po co myć codziennie uszy ?!?!?!??!? mam czyste... myje tylko podczas kąpieli jak było zimno to 1 raz na tydzień spokojnie starczało, teraz robi sie cieplej wiec 2 razy bede sie myc nie jestem biedna, stać mnie na drogie perfumy i wode, ale po prostu nie poce się mocno!!!!! wiec po co mam codzienie sie myc????? nie wiecie że czeste mycie szkodzi skórze??? zaburza to warstwę lipidowa naskórka, potem są alergie, swędząca sucha skóra itp. Nie poce sie i nie potrzebuje czesciej niż 1 raz w tyg sie umyc. A perfumy mam dobre za 200 zł, wiec jak już czuje sie nieświeża to wtedy ich dopiero używam np. około 5-6 dnia i spokojnie do tego 7 dnia da się wytrzymać. Nie wiem o co wam chodzi z tym skrobaniem??? antyperspirantu używam tylko po kąpieli a nie codziennie :O kto normalny dokłada codziennie nową warstwę jak ta stara jeszcze tam jest ?????????

Gość nfcdfcredncrekdm
nnniunka to musi byc podszyw, no musi :D mam nadzieje, ze wszystkie wpisy gdzie kapiacy sie czeka tydz na kolejna kapiel to tez jakies podszywy..........

Gość a on jako kto pracuje, i ze ni
myję się codziennie lub biorę prysznic., kapie się 1-2 w tyg.,

Gość temka..
Myje sie 2 razy w tygodniu ,czyli co 3dni i gdybym myła się codziennie to na pewno na zdrowie by mi to nie wyszło, bo po każdej kąpieli mam suchą skórę i nawet balsamy sobię z tym średnio dają radę, a każde mycie głowy wiąże się z prostowaniem. Antyperspirant posiadam taki ,którego używa się tylko 2x w tygodniu.

Gość grassan
niunka, temka ja tez nie wierze, zeby dorosli ludzie w taki sposob dbali o higiene :-) no nie wierze ! :-) perfumy i brudne uszy, hihihi

Gość jsxhddd
grassan- powiedzialam o tym mojemu mezowi,bratu etc to mysleli, ze zartuje.:D DO BRUDASOW- U nas kapie sie codziennie (albo chociaz sie MYJE- CODZIENNIE, nie raz w tyg i USZY i nawet zeby( te 2x dziennie) TEZ!!)

Gość temka..
jsxhddd- no widzisz ciebie dziwi to ,że ktoś się nie myje codziennie,a mnie dziwi to jak możesz myć zęby tylko 2x dziennie! -ja myję po każdym posiłku czyli przynajmniej 3x.

Gość niunka58585
żaden podszyw :O ale powiedzcie mi po co codziennie myć uszy????? ja mam czyste, miód mi sie WCALE nie zbiera, byłam nawet kiedys u laryngologa to z ciekawości zapytałam czy to normalne że mi się woskowina nie zbiera, to powiedział że niektórzy tak mają. Mójemu facetowi to musze czyścic co tydzień uszy bo mu sie miodek zbiera na kilogramy :P ale pracuje fizycznie, przy pyle itp, wiec sie nie dziwie. Ale zeby kobietom?????????? Na prawde macie codziennie brudne uszy?????? Ja mogłabym nie myć nawet i pół roku i nic by nie było. Zreszta podczas kapieli tez nie myje tylko jak spłukuje włosy to samoistnie woda spływa po uszach i traktuje to jako umycie.

Gość dshjfhjds
zęby codziennie to jeszcze rozumiem ale uszy???? to sie uśmiałam :D

Gość On_jedyny_twój_28
ja sie myje 2 razy w tygodniu przeważnie... no chyba że spotykam sie z panną i wiem że bedzie seks to wtedy też :P

Gość jsxhddd
tempa- czy jak ci tam- serio? ludzie tu pisza, ze sie kapia razna tydz, zmieniaja bielizne co kilka dni, a ty do tego 2x dziennie zeby sie przywalilas/es?,,, Ja nie mam okazji myc po kazdym posilku, zle przynajmniej 2x dziennie daje rade...

Gość nie ma sie co dziwic ze
potem wali w autobusie ze jechac nie idzie jak sie myja raz na tydzien :/

Gość huhuhahuhuha
teraz raz na tydzień ale kiedyś bywało nawet że co 2 tyg.. nie poce sie wcale, wrecz przeciwnie

Gość dara drara
ja raz na tydzien kapie sie krotko w wannie, w pozostale dni przecieram sie chusteczka mokrą, ale tylko pachy i inne potilwe miejsca