Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trololololelele

JAK CZĘSTO SIĘ KĄPIECIE ???

Polecane posty

Gość klementyna747
no własnie po co zmieniac majtki codziennie przy okresie?!?!?!?!?! przeciez podpaska chroni bielizne!!!! a co kąpieli to 2 razy w tyg

Codziennie. Nie przesadzajcie z tymi rachunkami, woda nie jest aż taka droga, energia elektryczna droższa większość z Was pewnie nawet nie oszczędza na prądzie ale na wodzie tak, tak się tłumaczcie ;)

Gość Tyryryryryryryryyryryryry
dopłaty jeszcze nie dostaliście to sie wymądrzacie, nas nie stać na codziennie kąpiele

Gość Nic strasznego
Fu brudasy,nie dobrze mi się robi.

Gość waldek-00
1 raz na tydz

Masakra te niektore wypowiedzi... Ja obowiazkowo codziennie wieczorem, po pracy, oraz w dni wolne;-) pryszniczka sobie strzelam, w lato rowniez rano. Nie wyobrazam sobie inaczej. Teraz codziennie rano sie podmywam po nocce, nie zebym sie wybitnie pocila, zwyczajnie tak mam, do tego w ciagu dnia rowniez mi sie zdarza po kupce. Gatki codziennie zmieniam rowniez obowiazkowo. Pozdrawia Brudaskow he bez obrazy;-)

Gość umieram przez was
2 razy dziennie prysznic- rano i wieczorem. Jeśli mam wolne i trening robię w domu- to jeszcze po treningu. Bielizna codziennie jest zmieniana, nie wyobrażam sobie, że może być inaczej. Na szczęściem mój mąż ma takie same nawyki :) LUDZIE MYJCIE SIĘ DO DIABŁA !

Gość Zenek_35
Minimum raz dziennie, na prysznic wiecej niz wiaderko wody chyba nie pujdzie, to nawet nie jest 0,5m3 miesiecznie, nieprzesadzajcie paczka fajek lub 2 piwa mniej!!! Brudasem nie bede, stac mnie ;p

Gość mileladydiana
Ci co się myją 1 raz dziennie to chyba z nudów a ci co się myją 2 razy dziennie to już w ogóle masakra

Gość Niby czyscioszek
Ja nie wyobrazam sobie nie wziac rano porzadnego prysznica codziennie rano.inaczej nie wyjde z domu.majtki i skarpety tez musza byc codziennie swieze. A i tak uwazam sie za lekkiego brudasa,bo wieczorem ,gdy jestem zmeczony to nie zawsze chce mi sie umyc.

Gość e-konto
kapie sie 2 razy w tygodniu, myje sie codziennie tzn paszki, tylek, stopy nie wspominajac o twarzy i dloniach bo to rzecz jasna. wlosy co drugi dzien- mimo ze nie przetluszczaja mi sie lubie miec swieze. bielizne zmieniam codziennie. dziwia mnie ludzie- szczegolnie ci mlodzi ktorzy myja sie raz w tyg. nawet gdy sie nie poca-fujjj.

Gość Niby czyscioszek
A i jeszcze dodam,ze po kazdej kupce obowiazkowo musze porzadnie wymyc tylek,bo nie czul bym sie swiezo

Gość mileladydiana
Mi kąpiel raz w tygodniu w zupełności wystarcza. CZĘSTE MYCIE SKRACA ŻYCIE

Gość teraz juz wiem
To nie postępująca otyłość naszego narodu ale nawarstwiający się brud ! Myć się, bo wyglądacie grubo a to wszystko z brudu !

Myje się codziennie. Czasem 2 razy dziennie, jeżeli sytuacja wymaga. Myje - mam na myśli prysznic lub wanna. A z samej wanny nie umiem powiedzieć jak często korzystam... to już zalezy na co mam ochote/czas.

Gość ololololololololll
1-2 razy w tygodniu, nie poce sie wiec nie musze czesciej, wy chyba strasznie sie pocicie ze myjecie sie tak czesto! współczuje!!!!

Gość gfdsaawe
do ololollo . to że się myjemy cdziennie to nie znaczy że bardzo się pocimy :/ raz w tygodniu !!! pogrzało was całkiem , śmierdzicie przeciez. pamiętam jak jeździłam kiedyś komunikacją miejską to było coś okropnego :/

Gość codziennie 2 prysznice
wieczorem dłuższy, dokładniejszy, rano dla odświeżenia. W weekendy często zamiast wieczornego prysznica kąpiel w ziołach.

Gość codziennie 2 prysznice
a latem często jeszcze w ciągu dnia prysznic

Gość zawiloscimojejmosci
w zimie to tak 2 czasem 3 razy w tygodniu. a w lato to co drugi dzień a jak jest upał to nawet codziennie. Bawi mnie jak piszecie że w zimie kąpiecie się codziennie i że jak można inaczej? Nigdy nie czułam od nikogo smrodu kto myje się co drugi dzień np. od mojej rodziny która już nie mieszka ze mną. Wydziwiacie. i wydziwiają Ci co kąpią sie raz w tyg, to juz przegięcie.

Gość Lucas_dela_rico
1 raz w tyg, w weekend ciekawe ile wy zarabiacie że pozwalacie sobie na codzienne marnowanie wody??!?!?!?!

Gość BESTJA
co 3 tyg.

Gość Inteligentny mlodzian
Jakie to sie wszystko czysto-nowoczesno porobila 1x w tygodniu woda do wanny i od najmlodszego do najstarszego po koleji do tej samej wody ot tyle.

Gość Nastia Janowa
Codziennie

Gość CZYSTY POLAK :)
JEDNAK POLACZKI TO BRUDASY ... Ja sobie nie wyobrażam mniej niż mycie 2 razy dziennie (rano i wieczór), a zęby 3-4 razy w dniu.

Gość layla.
co drugi dzień, ale w lecie codziennie. nie płace za wode bo mamy swoja studnie

Gość raflezja
Nie wierzę, w to co czytam....sorry... Ale z drugiej strony to chyba prawda..to by tłumaczyło dlaczego za każdym razem, kiedy wsiadam do środków komunikacji miejskiej (na szczęście jest to mniej więcej częstotliwość Waszego mycia się) mam odruch wymiotny.

Gość oszto1234
2 razy dziennie