Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pojedynczo

singlowi trudniej na emigracji

Polecane posty

Gość afryka dzika,
@Aparat ... tak zyjemy w innym kraju , bo ja mieszkam w Szwecji . Wiem o czym piszesz ,ale nie wszystkie Polki na emigracji sa takie jak piszesz , wiec zapomnij o uprzedzeniach , moze bedzie Ci latwiej wtedy .

Gość chcę autko
Och! Aparcie ja nie staram się czytać ze zrozumieniem tego co napisałeś, bo ja w takich kwestiach nie muszę się "starać" w moim przypadku to jak oddychanie- odruch bezwarunkowy. Jesteś strasznie zranionym facetem i mi jest Ciebie szkoda. Podejrzewam, że masz uraz zaczynający się jeszcze w relacjach z matką. Zła wiadomość jest taka, że w pałacu już nie zamieszkasz, a dobra, że jak zaczniesz sie leczyć masz jeszcze szansę na dom :) powodzenia.

Gość Aparat007
@afryka dzika - mowie Cie bardzo ciezko o tym zapomniec, bo codzinnie w metrze czy autobusie czy sklepie, przewijaj sie takie stworzenia. W uk to juz jest plaga, zwlaszcza w londynie.

Gość Aparat007
@chcę autko- bardzo zabawne :).

jak na razie to tylko ciebie tu nosi - poćwicz bardziej, po drugie - jak widac wyższe wykształcenie nie czyni z człowieka jeszcze kogoś z jako taką klasą, więc może sam się wyrzuć za wyjątkowy szowinizm (mało trendy tutaj), nerwy i kiepską reprezentację Polaków za granicą; jeszcze sie zastanawiam gdzie byłeś jak uczyli, że jeśli ciągle masz z kimś/czymś problem to może nie leży on w tym czymś tylko w tobie?

Gość afryka dzika,
@Aparat musisz wiedziec ze te dziewczyny w metrze o 6 .50 , w bialych kozaczkach , jadace na sprzatanie to tylko pewien procent Polek na emigracji . Jest tez cala masa ambitnych , skromnych Polek , pracujacych na bialo i niekoniecznie bioracych udzial w polskich dyskotekach , bo moze akurat pracuja w nocy . Patrz troche " za choryzont " to zobaczysz wiecej niz Polki z balejazem i pasemkami w bialych kozaczkach ,.ktore same wlaza facetom na kolana na polskich dyskotekach .

Gość jirkuckowa jelqqaa
Ja od lat nie widze bialych kozaczkow,chyba ze w sklepie. Wyszly z mody,ale ten pan jeszcze o tym nie wie :D

Gość a tu znowu klotnia
Zawsze mnie zdumiewaja "faceci" wylewajace swoje zale na babskim forum. Nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.

Gość Hgdsdhhj
A co ty robisz aparat w metrze o tej porze, tez jedziesz na sprzątanie? Poza tym to bardzo ciekawe że masz porządne koleżanki, ale wszystkie zajęte. Żadna cię nie chciala????

Gość Aparat007
@afryka dzika - to tylko chodzi o sposob podejscia, im bardziej prosta kobieta tym wieksze wymagania co do faceta. @Hgdsdhhj- a Ty co na benefitach siedzisz i wstajesz o 13 ?? Ktos musi pracowac i placic podatki na darmozjadow "stworzonych do wyzszych celow" Ale jeszcze troche i wam sie ukroci. @Hgdsdhhj - nie wpadlas na to , ze ludzie pzyjechali tutaj w parach razem ? Aha dodam , ze kazda z tych polek jest z polakiem wlasnie. Poza tym nie wiem jak ty ale ja tu mieszkam dopiero kilka lat. A polki lubia sie parowac w wieku 15 lat a wieku 20 zachochodzic w ciaze. Z drugiej storny tak sobie mysle, no ja jestem sam. Ale wy sczesliwe mezatki ze swoimi "anglikami roznych kolorow" siedzicie na neci o tej porze nie maci nic innego lepsze do roboty? Wspolczuje.

Gość Bzdziag
Aparat007 ty beznadziejnie dno. Wiedz ze Bzdziag tez ma wyzsze wyksztalcenie. Jestes zalosny! Myslisz ze jestes lepszy od tych co maja pasemka. Znalazl sie polaczek z wyzszej polki.....hahaha, bo sie posikam ze smiechu. Idz se lepiej dobrze reka zrob, bo ci ta sperma na mozg siada......no I ta swiadomosc, ze juz do konca swoich marnych dni na recznym.....nie zazdrosze. I do spania frustracie, bo rano trza na sprzatanie wstawac...hahaha

Gość Hgdsdhhj
A mi się wydawało że normalnie pracuje się 9-5, tak jak ja i nie muszę zrywac się bladym świtem :) No ale co ty możesz o tym wiedzieć?

Gość Hgdsdhhj
A te polki co się paruja w wieku lat 15 i zachodzą w ciążę w wieku lat 20 to te twoje porządne koleżanki jak rozumiem? Hehehee. Gratuluję znajomych!

@Bzdziag ''Wiedz ze Bzdziag tez ma wyzsze wyksztalcenie'' Doprawdy ? Moze wyksztalcenie i masz ale kultury - zero. Ja bym sie na twoim miejscu tak nie chelpil tym wyzszym wyksztalceniem, bo to zadne osiagniecie w dzisiejszych czasach. Drogie panie (choc po tym co tutaj przeczytalem nawet na to okreslenie nie zaslugujecie), dziekuje wam za to, ze epitetami cyt.''knur'', ''szmaciarz'', ''cham'', ''meska szmata'' potwierdzilyscie swoja reputacje. Smialo wyzyzwajcie dalej, ja tego nie zrobie. Nie znize sie do waszego poziomu.

@afryka dzika Dziewczyno wyluzuj, bo wpedzisz sie w depresje. W zyciu trzeba dostrzegac zalety swojej sytaucji (a jest ich wcale nie malo) a nie wszystko postrzegac w czarnych barwach. Mowisz ze trzeba brac nadgodziny ale ja sie pytam po co ? Dziecko ci placze, maz na bezrobociu ? Po co sie zaharowywac ?? Enjoy your life :)

Gość ech nie ma to jakuogolniac
uogolniajcie daleji wyzywajcie sie, fajna rozrywka.

Gość kurkanagrilu
Można płakac, że się urodziło Polakiem na jakimś zapomnianym przez wszystkich miejscu, że mama nie kochała, a ojciec bił, ze szkoly były kiepskie, a czasy cieżkie - tutaj można się nad sobą porozczulać ewentualnie, bo to są rzeczy, na które nie mieliśmy wpływu, ale wpuszczenie innej osoby do swojego życia??? To tylko i wyłącznie NASZ WYBÓR! Im prostsza kobieta tym ma gorsze podejscie do faceta? Przecież to można poznac w trzy słowa, czy prosta, czy nie!!! I po co się z taką zadawać? Bo pewnie ma cycki ładne i długie nogi, a my na to zasługujemy, no tak, wiadomo... To nie kobiety są złe, tylko wasze wybory durne, nieprzemyślane i beznadziejne. Inna sprawa, że naprawdę inteligenna kobieta szybko wyczuje buca - więc szans na kogoś porządnego i tak nie widzę. A szczęsliwe zajęte mogą o tej porze np. czekac, zeby dziecku podac antybiotyk - ale tu jeszcze odrobinka wyobraźni się kłania.

Gość madrze napisane
Taki aparat czy frezer - nie udalo im sie z kobietami, wiec ubzdurali sobie, ze pojda na forum gdzie pewnie siedza te wszystkie Polki w bialych kozaczkach, i sie zaczna z nich wysmiewac, ajkie to one okropne, jakie proste. Nie przyjdzie im nawet na mysl, ze tu moga siedziec normalne, fajne dziewczyny. Wiem, ze tu sie szerzy chamstwo i jest wiele prostaczek i krzykaczek, ale sa tez normalne kobiety, ktore czytaja te wpisy i sa obrazane.

@up Nie pisz bzdur skoro mnie w ogóle nie znasz. Normalne dziewczyny ?? Gdzie, bo ja tu widzę same histeryczki, które zachowują się jak gimbaza. Ja nikogo nie obraziłem, tylko na spokojnie wyraziłem swoje zdanie i zostałem zmieszany z blotem. Widocznie trafiłem w czuły punkt i się ''zaczęło''.

Gość Bzdziag
"Nie pisz bzdur skoro mnie w ogóle nie znasz. " A Ty znasz wszystkich tutaj I wszystkie kobiety, ze takie glupoty wypisujesz. Doczepi sie takie jedno zero z drugim, bo mu w zyciu z baba nie wyszlo I bedzie swoje frustracje wylewal na innych ludzi. Zalosc!

Gość Bzdziag
Kurkanagrilu......."Inna sprawa, że naprawdę inteligenna kobieta szybko wyczuje buca - więc szans na kogoś porządnego i tak nie widzę." Wlasnie wyczulysmy od razu tych capow, dziekujemy za komplement....haha

Gość Bzdziag
Frezer I Aparat........szukaja kobiety na necie, na tej stronce. To juz o nich swiadczy zle. Szkoda, ze nie zadaja, zeby kazda pisala wymiary, wage I ile zarabia. Sami pewnie pod 50tke, a 20tka I'm sie marzy. Jak sie obraca malolaty, to niestety, ale trzeba sie liczyc z tym, ze ona jest tylko dla kasy, a I tak wybierze kogos w swoim wieku, a nie bedzie sie marnowac z kims w wieku tatusia. Faceci sa zalosni.....hahaha a potem placza po forach, jak nastolatki.

Gość hjgfhjghfjgf
aparat nawet fotki wysyla :D:D

Gość Pan thanatology
Tych dwóch nie da się nazwać facetami nawet :) jakieś skrzywdzone istoty które postanowily pozalic się na kobiecym forum. Tych ich wypocin nie da się czytać.

Gość pojedynczo
hello, ale sie dyskusja rozkrecila....no jak zwykle nie w zadanym kierunku... co do mnie - to ja akurat bardzo chcialabym zwiazku z Polakiem. argumentu typu wybrzydzala, wybrala kariere wezcie pod uwage- ze moga byc osoby, ktore mialy na starcie malo, a chca kims byc i zeby to osiagnac wymaga to ogromu pracy- wcale nie wygodnictwa, oraz to -ze naprawde mozna na swoej drodze nie spotkac wlasciwej osoby, takiej z ktora jest nam po drodze. a ze jestem juz starsza, po doswiadczeniach- dlugim zwiazku ktory "nie zaowocowal", to wiem czego chce , a poza tym nie jestem juz super laska/ a bylam/ -dlatego to jakos tam boli-troche prozne-ale sie odczuwa ide dalej samotnie mi bardzo, ale nie bede sie naginac zeby z kims byc -gdyz juz to przerabialam i to nie ma sensu a ze bardzo lubie seks - to chcialabym poznac kogos na poziomie do tego moge pogodzic sie z tym ze nie bede w satysfakcjonujacej relacji i organizuje sobie zycie sama

Gość cipilisia
aparat fotki wysyla? byl tu tez kiedys taki koles i tez wysylal, podobny styl pisania do aparata, tamten pracowal dla camden council bodajze, a ten frezer to ten co pracuje w hotelu butikowym i sie podnieca ze moze uzywac ipada i spotyka gwiazdy? cieniasy!

Gość Aparat007
Zadnych fotke nie wysylalem i nie wysylam. W zadnym councilu nie pracuje. Mylicie ludzi. Wiem tez, ze jeste na tym forum moj podszyw z racji tego ze nie mam zaczernionego niku, ale to juz inna historia. Generlanei z tego co widze, waszym jedynym argumentem w tej calej sprawie jest fakt, ze tylko dlatego, ze mam nie jechac na recznym (nie wiem w ogole skad ten pomysl.) to my jako mezczyzni mamy was utrzymywac? :) @Bzdziag- jakie ty masz wyksztalcenie dziecko? jestes po turystyce, politologi czy innym bezuzytecznym kierunku ?hmm. Jesli jestes samotna podstarzala 30stka nic sie nei martw, kup se wibrator bo na fajnego polaka nie masz szans, ominela cie juz przygoda pod tytulem malzenstwo i wygodny lezaczek bezronbotnej.

Gość Aparat007
Aha do osoby ktora pisala, ze sa tu normlane kobiety. Pisze po raz 10ty, ze do kobiet mam szacunek ale okreslenie kobieta to cos wiecej niz dupa , cipa i cycki. Na miano kobiety zasluguje tu rapem moze 4 panie. Reszta to brak slow.

@cipilisia Wow widzę, że mam fankę śledzącą moje stare wypowiedzi sprzed dobrych kilku tygodni. Oto kolejne wcielenie trolla, który wówczas pod różnymi nickami z uporem maniaka produkował/a się w kilku tematach usiłując za wszelką cenę mnie zdyskredytować. Drogi trollu-kolejne wcielenie, widzę że nadal cię boli ta recepcja i twój mały móżdżek nie ogarnia, że taki szary Polaczek pracujący na recepcji mógł poznać i zaprzyjaźnić się na gruncie prywatnym z najbliższą rodziną celebryty, którego ty możesz sobie co najwyżej obejrzeć w TV (o ile znasz angielski, bo tego programu nie puszczają na Polsacie ani TVN). Tak będę się tym podniecał, bo ty w swojej pracy możesz co najwyżej spotkać ciapatego albo jakiegoś Mietka z Końskich, dlatego żal ci cztery litery ściska i ciągle tym ''żyjesz'' :)

Gość ze tak zapytam
dp aparat- a jakie to sa sensowne studia?