Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalusia30

Trudna decyzja..moja i tylko moja decyzja

Polecane posty

iaaw-a eks w dni nieplodne nie jest marnowaniem plemnikow? z premedytacja unikasz seksu dni plodne, nie chcesz przyjac nowego zycia

Gość igreki
"iaaw-a eks w dni nieplodne nie jest marnowaniem plemnikow? z premedytacja unikasz seksu dni plodne, nie chcesz przyjac nowego zycia" dokładnie..w dodatku stresujesz męża i odmawiasz mu a to grzech. on może się z tobą rozwieść.. unieważnić ślub, bo nie spełniasz swojego obowiązku. nie chcesz nowego życia,które pojawi się tylko jak Bóg będzie chciał przecież. zapominasz o tym?? nie wywiązujesz się ze swoich obowiązków względem męża, a przecież go KOCHASZ.

Gość Moja kolezanka miala podobnie,
Po badaniach ikonsultacjach postanowila urodzic, niestety w 7 miesiacu pekla macics.ns cale szczescie utatowano oboje ale niewiele braklo. Kolezanka mowi ze kocha corke nadzycie Ale drugiraz niezdecydowalsby sie na takie ryzyko. A do iaww... Jak to antykoncepcja oslabia milosc? Hmm mi sie wydawalo ze uprawianie milosci (pisze tak boslowo seks moze byc odebrane jako zbyt wulgarne) umacnia , oddajemysie drugiej osobie cali. I jak powieks@a egoizm? Ja tam sie partnerowi staram dacjaknajwiekszarozkosz.... O sobiemysle na koncu ;)

Gość ????????????????????
iaaw- mieszkasz u sióstr zakonnych ? i jeszcze jedno z tego co nam mówili na naukach przedmałżeńskich to Kościół nie jest przeciwny pieszczotom oralnym pod warunkiem ze mężczyzna kończy stosunek w kobiecie .

Gość ,,,,,,,,,
..

Gość iaww
Nie zrozumie się moralności bez wiary w Bożą Miłość, więc już nie tłumaczę, tylko życzę wiary w Miłość Boga!