Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalusia30

Trudna decyzja..moja i tylko moja decyzja

Polecane posty

Gość nie jestem zwolenniczka aborcj
ale w Twojej sytuacji, jesli 2 lekarz potwierdzi obawy pierwszego, usunelabym

hygtrfrfrf, a jesli uda sie i donosi ta ciaze i dziecko i ona bedzie zdrowe? byc soba, nie plec bzdur. Czy wyludzie nie rozumiecie, ze aborcja to zabojstwo i grzech smiertelny ( pisze tu do katolikow) ja bym tego w zyciu nie zrobila chocby nei wiem co sie dzialo. No ale najlepiej isc na latwizne i USUWAC . :(

Gość nbdskjnv
autorko nie czytaj wpisow jagody. ona jest chora psychicznie. wiesz to ciezka decyzja ale jestes na poczatku ciazy. poczekaj te 2 tyg i porozmawiaj ze specjalista. jezeli on powie to samo co ten lekarz to ja bym usunela. masz malutkie dziecko w domu. nie mozesz ryzykowac zycia . skoro ciaza bedzie zagrozona i twoje zycie tez to nie ma nawet nad czym myslec. przykro mi bardzo ale musisz na 1 miejscu myslec o dziecku ktore jest juz na swiecie. zycze zdrowia

Gość kalusia30
no nic za dwa tygodnie sie okaze czy ciaza jest mozliwa do donoszenie czy nie Widze ze co opini to inna a co do zabezpieczenia to widocznie prezerwatywy nie sa w 100 % pewne, nie jestem idiotka I meza bez gumki do siebie nie dopuszczam

Gość oj tammmm oj tam
Ja tez bym usunęła.

Gość oj tammmm oj tam
jagoda369 - a jak ona umrze ?

Gość a ja mam nadzieje
[zgłoś do usunięcia] jagoda369 kalusia30, nie ma czegos takiego jak Ty piszesz, ze co innego ze wzgl med a co innego z wpadki... skutek jest jeden ZABIJESZ wlasne dziecko, mam nadzieje, ze zjedza cie wyrzuty sumeinia. Mam nadzieje ,ze to ciebie zjedza wyrzuty sumienia ,jezeli matka ( w domysle autoka ) umrze .Fanatyzm jest choroba .

Gość iaww
kalusia: A nie przewszkadza Ci to, że Ciebie od męża w tym szczególnym miejscu i w tej szczególnej chwili oddziela kawałek lateksu? Poza tym prezerwatywa to zaprzeczenie miłości w jej otwartości na życie. Jak można tak poniżać seks?

Gość do jagoda369
a ty od kiedy tak bronisz zycia? Ja mam męża i córkę ale ciąże bym usunęła .

Gość ło matkooooooo
iaww - co to za bełkot o gumie? tu jest poważny temat !!!!

Gość kalusia30
Wiecie dla jagody wazniejsze jest dziecko niz zycie matki. Wczorj uslyszalam ze jak dziecko urosnie to macica moze peknac I dziecko umze a ja razem z nim bo moze karetka nie zdazyc mnie dowiezc do szpitala Czekam na specjaliste od takich przypadkow, narazie jestem w ciazy dbam o siebie I staram sie nie zwariowac

Gość kalusia30
co do lateksu I sexu zostawie ten temat bez komentarza bo nie o tym jest temat

Gość iaww
OD DECYDOWANIA, CZY DZIECKO UMRZE, JEST BÓG, A NIE LUDZIE. GUMKA TO POWAŻNA SPRAWA-POWAŻNE NARUSZENIE NATURY LUDZKIEJ I MIŁOŚCI.

Gość nbdskjnv
tak postaraj sie wytrzymac jakos te 2 tyg a potem podejmij decyzje. zycze ci wszystkieo najlepszego iaww- czegos rownie durnego nigdy nie slyszalam. kobiety maja racje tu jest powazny temat . najlepiej zaloz wspolny topik z jagoda. obie takie nawiedzone .

Gość ale przeciez nie kazdy
jest katolikiem i nie kazdy tez wierzy w Boga. Wiec moze zachowajcie te teksty o gumce, morderstwie dla siebie:O

Gość ło matkooooooo
iaww - pogadaj z jagoda bo obie jesteście nawiedzone :(

Gość fanka anka
jagoda tobie to lątwo powiedzieć niech mąz rzuci prace na minimum 8 mies albo i więcej bo mogą być komplikacje po porodzie. ciekawe z czego oni będa sie utrzymywali. nie każdy ma rodziców i teściów którzy sponsorują im życie. Autorko jeśli miałoby Tobie się coś stać to usuń. Myśl też o dzieciach które już są na świecie, o męzu.

Gość .............,,,,,,,,,,,,,,,,,
...

Gość kalusia30
Dziewczyny dzieki za wsparcie I te pozytywne I negatywne, licze sie z tym ze kazdy ma swoje zdanie Z pokora przeczytalam wszystkie wypowiedzi przedewszystkim dzieki dziewczyny jeszcze raz Zobaczymy co bedzie

Gość iaww
Morderstwo jest uznane za nieetyczne nie tylko przez katolików. A gumka i aborcja to jedna bajka-dziś antykoncepcja, bo plemniki to tylko plemniki, więc można je marnować a jutro aborcja, bo dziecko to tylko płód, więc można zabić...

Gość hmmmmmm ????
iaww - no i????????

Gość iaww
No i apeluję o MIŁOŚĆ!

hej czytam te posty o tym ze aborcja to grzech smiertelny i zapewne to przez zarliwych katolikow!!!!! ja tylko tyle powiem ze nie jestem za aborcja ale jesli zagraza ona zyciu matki albo dziecka nie zastanawiałabym sie ale najsmieszniejsze jest to ze katolicy sa tu a tak cie strasza piekłem a NAJWIEKSZY GRZECH KTIORY JEST NIE DO WYBACZENIA TO GRZECH PYCHY I CZYLI KTOS SIE UWAZA ZA LEPSZEGO BO NIGDY NIE USUNAŁ CIAZY A ABORCJA TO GRZECH TAK JAK KAZDY INNY ZABOJSTWO CUDZOŁOSTWO I MOZNA DOSTAC ROZGRZESZENIA A Z GRZECHU PYCHY NIE TAKZE TO PISZE DO- JAGODA 396 !!!!!! ZANIM BEDZIESZ GROZIC KOMUS PIEKŁEM BO JESTES JAK CHRYSTUS I MASZ POZWIOLENIE KOGOS OCENIAC POPATRZ NA SIEBIE !!!!!! FANTYCZNI KATOLICY SA GORSCI OD GRZESZNIKÓW KTORZY POTEM ZAŁUJA I SIE NAWRACAJA

Gość jyhtgsda
JAGODA DO JASNEJ CHOLERY JAKA TY ŚWIĘTA !!! ZWIERZĘTA ZABIJASZ WIĘC ZAMKNIJ JAPE i spierdzielaj bo wszedzie cie pełno

Gość plemnik to tylko
plemnik. Po co doszukiwać się jakichś wzniosłych cech? Miłość można i w gumce uprawiać, a jak nie chcesz się oddzielać od penisa męża warstwą lateksu to proponuje tabletki. Ponadto, by plemniki się nie marnowały, proponuje rozliczne zabawy: strzelanie na brzuch, na plecy, na piersi, na pośladki i w sumie gdzie kto jeszcze ma ochotę. Zabawa przednia.

Gość heloiza999
jagoda a ty jak zabijałas psy to nie miałas wyrzutów sumienia?

Gość oj tammmm przesadzasz
iaww - nie każdy jest wierzący.

Ja jestem wierzac a i w zyciu bym ciazy nie usunela chocby nie wiem co sie dzialo. A Ty autorko jestes cienki bolek zabijesz wlasne dziecko bo maz do pracy nie bedzie chodzil :D nie macie oszczednosci? Bez przesady ! Jak ktos chce to moze tylko trzeba CHCIEC ale najlatwiej sie wyskrobac. 1 A od czytania o tych psach to mnie juz brzuch boli :P nie porownujcie czlwoeika do zwierzecia bo tych drugich mam gdzies.