Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matolaki123

Podoba mi się dziweczyna . Co mam zrobić . Jestem troche wstydliwy. Pomocy :D

Polecane posty

Tak jak w temacie podoba mi się jedna dziewczyna ma z 17 lat jest praktykantką w salonie fryzjerskim ale teraz jest ten kłopot że ona mi się podoba ale nie wiem jak do niej zagadać jestem strasznie wstydliwy. Proszę o normalne odpowiedzi ; D z góry wszystkim dziękuję ; D Ja również mam 17 lat ;D .

Gość fantefauenu
jak sie wstydzisz to odpuść sobie

Kurde chłopie umiesz czytać jestem wstydliwy ale pod tym względem że podejść podejdę i coś tam powiem ale potem się zatnę . Dla tego się pytam co zrobić jak zagadać ..

Gość fantefauenu
jak się zatniesz to wyjdziesz na gamonia i się skompromitujesz. Po co ci to? Odpuść. Zwal se konia to ci przejdzie.

Gość RaZR
Możesz podejść i spróbować zagadać, jeśli jej się podobasz to przymknie na to oko. Nieśmiałość to poważna sprawa i tak szybko się jej nie pozbędziesz. Nie bądź zdesperowany i nachalny to może jakąś pójdzie.

Gość fantefauenu
pyskaty gówniarz. Jeszcze dowodu nie ma ani matury, a za wyrywanie lasek się bierze chociaż nie ma o tym bladego pojęcia.

Gość konradW
Mi się też w życiu podobało kilka dziewcząt ( i to bardzo!) tak, że za sam wygląd odrazu bym się z nimi ożenil.I co zrobiłem? Nic.Bo i tak by mnie nie chciały.Żeby sie podobać dziewczyną trzeba mieć pewne specjalne cechy chyba.Bo tu nie chodzi napewno o sylwetkę, kiedyś byłem dosyć szczupły, potem przypakowałem do 110kg mięśni, wcześniej sepleniłem, teraz wyeliminowałem tę wadę i co?No i jak nie miałem dziewczyny tak nie mam.Podejrzewam, że to kwestia ubioru bo często nosze takie najtańsze dresy z bazaru ale na nic innego mnie nie stać no i napewno również mojej nieśmiałości.