Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukający szczęścia

panna którą podrywałem przyznała się, że jest w ciąży, ale ja z nią nie spałem

Polecane posty

Gość szukający szczęścia

co teraz powinienem zrobić? głupio mi :(

na chwilę obecną nic nie powinieneś, w koncu to nei twoje dziecko, pytanie czy nadal jesteś nią zainteresowany?

Gość szukający szczęścia
Trochę mi to podcięło skrzydła, musiałbym to przeanalizować, podliczyć plusy i minusy, to w końcu całkowicie nowa sytuacja. Dziś dziewczyna wciąż wygląda wyzywająco i seksownie, ale po urodzeniu dziecka może już nie być taka ciekawa. Jako ten trzeci nie będę miał nic do powiedzenia przy dziecku, a jej były z pewnością będzie rył się z butami w nasze życie. Nie wiem czy taka przyszłość mnie nie wykończy, bo w sumie zawsze będę dla niej mniej ważny, a dla dziecka będę uzurpatorem, wrogiem. Bardzo dużo tego do udźwignięcia, a nagroda być może nędzna. Nie wiem czy gra jest warta świeczki.

Gość frergcds
szmatex ta girl

Gość szukający szczęścia
chcę założyć normalną rodzinę nie wiem tylko czy to możliwe z tą osobą

Gość van kuffel
I w razie czego będziesz łożył na cudzego bachora.

Gość xantrypa
zapytaj jej sie czy moze usunac ?

Gość może morze.. . .
mocno nieciekawa sytuacja - powinienes sobie teraz od niej odpocząć, jeżeli będziecie mieli się ku sobie, to kiedyś może i wrócicie do siebie teraz powinieneś oić aż Jejk zycie się ułoży i wyjaśni

Gość może morze.. . .
teraz powinieneś sobie odpuścić aż Jej zycie się ułoży i wyjaśni - klawiatura szaleje :classic_cool:

Gość ja bym dał sobie spokój
nie mam czasu na pisanie ale z racji doświadczenia nie polecam taiego związku. Tym bardziej że to dopiero początek. Chlopie nie pakuj się w bagno.

Gość a może stąd coś
ja bym sobie odpuściła taki związek... skoro ona teraz dopiero wie, że jest w ciąży to ile ją znasz? 2-3 tygosdnie, miesiąc? nie za długo... no chyba, że Ci po rogach dawała... ja bym raczej nie brnęła w takie coś skoro jeszcze nie ma z żadnej ze stron miłości, bo jak sam napisałeś - nie Twoje dziecko, ktoś będzie Wam ciągle z buciorami w życie właził i to raczej nie są dobre początki dla związku... no ale jeśli już coś czujesz do tej dziewczyny to próbuj, tylko żebyś jej potem nie wystawil w 9 miesiącu lub zaraz po porodzie, bo to będzie dla niej strasznie trudne...

Gość ja bym dał sobie spokój
dla niej będzie trudne? Dla niego jeszcze trudniejsze. Nie pakuj się, to początek lepiej skończyć teraz niż później. Póki na dobre się nie zaczelo.

Gość a może stąd coś
ja bym dał sobie spokój tak, dla niej - gdy będzie w związku a facet ją zostawi tydzień po porodzie... dlatego napisałam, żeby lepiej nie kontynuował tego teraz. Tak jak ktoś napisał - lepiej poczekać aż jej sytuacja się ustabilizuje...

Gość ja fbdv h
co z tego ze by ją zostawił tydzień po porodzie. Przecież to nie jego dziecko wiec nie musi z nią być. Każdą znajomośc można zakończyć kiedy się chce - i tą 10 letnią, 5 letnią i 5 miesięczną. Ona będzie zajeta dzieckiem, on będzie na uboczu, do tego będzie miał styczność z tatusiem dziecka - nawet od czasu do czasu to i tak psychicznie będzie o nim myslal. Po co się pakowac w cos co jeszcze się nie zaczelo. to dopiero początek a wiec z kim w ciaze musiala zajść. Brr...

Gość a może stąd coś
o to właśnie chodzi - lepiej żeby w ogóle nie zaczytał, skoro znajomość rozpoczęla się o informacji że laska wpadła z innym.

Gość a może stąd coś
ja fbdv h można zakończyć każdą znajomość kiedy się chce. ale można też być gentlemanem i robić to z klasą.