vilemo85 0 Napisano Kwiecień 16, 2013 U mnie drugi dzień z Adasiem. Dużo energii - mało apetytu ale mimo to jem, rano pól dużego jogurtu z otrębami, potem jabłko, kawa z mlekiem, teraz wcinam banana, wroce z pracy do domu to zjem talerz kalafiorowej a na kolację, nie wiem, moze wmuszę w siebie kromkę razowca z wędliną i pomidorem, bo koniecznie chcę się jednak tych posiłkow regularnych nauczyc :) W nocy o dziwo spałam dobrze, raz się tylko obudziłam, dzisiaj suchość w buzi mniejsza, zobaczymy jak bedzie dalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda.... 0 Napisano Kwiecień 16, 2013 totalny brak apetytu... sniadanie:jogurt naturalny, obiad:troszke zupy jarzynowej, kolacja:jablko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniczkadoniczka Napisano Kwiecień 16, 2013 Hej girls to znów ja bo mam pytanie czy na tym forum można podać maila do kogos kto ma oryginalny adipex? Bo ja znalazłam taka dziewczyne i kupilam od niej i wszystko ok ale nie wiem czy ktoś by się wkurzyl że podaje kogos...ja jej nie znam ona z polski ja w uk po prostu może ktoś chce czy cos...dajcie znac buziole girls Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniczkadoniczka Napisano Kwiecień 16, 2013 Bo na tym starym forum to napisałam bo tam i tak już podawali itp ale no jak uczciwa jest a ma tabletki to może ktoś chce?a ps mój mąż pyta się mnie co ja tak w telefonie siedze i z kim pisze mowie że udzielam sie na forum a on pokaz no to pokazalam mu tę stronę a tu naglowek Adaś a on taaaaaa forum jasne....ty do jakiegoś adasia piszesz kobieto niewierna ha ha ha ha ale się usmialam z niego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mloda.... 0 Napisano Kwiecień 16, 2013 cos tu cicho dzisiaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arpad17 0 Napisano Kwiecień 16, 2013 01:26 [zgłoś do usunięcia] arpad17 hej , juz raz pisalam ,ale na waszym starym topiku......czytam i czytam i chyba sie skusze na adasia......., jak przestalam palic to mi przybylo ok 15 kilo , a potem wrocilam do palenia , bo nie moge zniesc siebie takiej...niestety apetyt zostal i w tej chwili mam do zrzucenia ok 15-20 kilo.....zastanawiam sie nad tymi tabletkami....podczytuje was powolutku...nie mieszkam w PL, jeszcze nie szukalam w aptece tutaj...ale boje sie o te skutki uboczne, wyczytalam ,ze to moze zle dzialac na pluca itp...ja teraz jak znowu pale , to duzo prawie 2 paczki dziennie, chcialam rzucic ale boje si ekolejnych kilogramow....czy wy naprawde sie dobrze czujecie ? czy moze sa jakies grozniejsze skutki , ale np po roku czy 2- 3 latach ? Marze aby te choc 15 kilo zniknelo, najwiekszy problem to piersi, ktore urosly do rozmiaru 75 H , po prostu katastrofa , a najgorsze ,ze wycofalam sie z zycia, bo nie moge swobodnie sie poruszac, tak bardzo mi piersi przeszkadzaja.....pozdrawiam was wszystkie i podziwiam za odwage i wytrwalosc...mam jeszcze jedno pytanie ..jak dlugo trzeba bras adasia , czy to kuracja na miesiac , dwa czy trzeba duzo dluzej..? WOLNOSC I NIEZALEZNOSC, TAK PIEKNE JAK MILOSC MOZNA MI JE ODEBRAC DOPIERO PO SMIERCI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna501 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Hej i miłego dnia Wam życzę ;) moniczka mój mąż pewnie tak samo by powiedział haha ale nie wie, że udzielam się na forum ;) arpad17 można brać do 3 mięsiecy i później trzeba zrobić przerwe. Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Witam, kawka wypita. Za oknem pochmurno i smutno. Dzisiaj to mi się kręci w głowie i nie wiem czy to sprawka ciśnienia czy Adasia. Życzę miłego dnia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sweetness86 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Moniczkadoniczka nie podawaj tu zadnych namiarow na sprzedawce!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga-alfa 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Sweetness, co za imponujący wynik w Twojej stopce. Gratuluje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Dzien doberek dziewczyny :) no ja już męża odprawiam za dwie godzinki i znowu dwa miesiące sama :( a co u was jak waga bo widzę ze sweetnes bardzo ładnie spada :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Agnessima 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Hej kochane :) ja dziś lyknelam 21 tabletke.... Spadlo mi UWAGA AZ 7 kg. Tak tak już 7 kg. Za mna :D jezdze do pracy na roweze i duzo chodze.... No i oczywiscie zero slodyczy i regularnych 5 posilkow :) mam nadzieje, ze uda mi się zgubic jeszcze 23 kg. I będę wazyla te wymarzone 60 kg ;) powiem Wam, ze w Pruszkowie kolo Warszawy rano było brzydko, ale teraz to gorraco i slonce rowno daje :) milego dnia :* PS. Do osoby ktora tu chciala dac na forum kontakt.... My sobie tu tego nie zyczymy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kajamanka 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 czesc dziewczynki,u mnie pogoda ładna,słoneczko przygrzewa,więc cały dzień prawie przesiedziałam na działce.Saba nie przejmuj się,mój mąż dopiero zjedzie pod koniec czerwca,no cóż,przykre,ale konieczne.pomyśl,że jak wróci będziesz szczuplutka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Kajamanko oby tak było :) dzisiaj kupiłam sobie tabletki hydrominum ale kurcze trzy dychy aż kosztują :P byłam na bardzo długim spaceru u mnie aż 22 stopnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Agnesima zrób sobie stopke tak jak my :) i moje gratulacje 7kilo to bardzooooo dużo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kassia uk Napisano Kwiecień 17, 2013 moniczka ja tez w uk a potrzebowalabym adaska bo musze schudnac daj prosze namiar na maila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
olin_ka 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 hello! Uwaga uwaga, jutro dołączam do was, zważę się rano- choć wolałabym dopiero za tydzien no ale muszę stawić czoła prawdzie. Saba, ile masz na minusie? chwalcie się dziewczyny, w jakim tempie i ile w dół, ja zrobię stopke jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arpad17 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 do Luna 501 dziekuje serdecznie za odpowiedz, jak widze macie stale grono i po prostu trzeba 2 dni zebrac o odpowiedz....nie jest tu milo u was, nikogo nie zauwazacie oprocz siebie, wiec cieszcie sie swoim wlasnym towarzystwem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniczkadoniczka Napisano Kwiecień 17, 2013 Kassiak daj maila to ci odpisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba spróbuje adasia :( Napisano Kwiecień 17, 2013 nie mam sił wałkować całego wątku ,napiszcie mi jak to zdobyć i ile kosztuje , pod jaką nazwą występuje i jak długo to się bierze . Od razu piszę że nie interesują mnie wirtualne ofert ,albo face too face ,albo allegro za pobraniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chyba spróbuje adasia :( Napisano Kwiecień 17, 2013 ps : na allegro mam prawie 100 pozytywów więc luz ,paczkę odbiore jak nie będzie oszukaństwa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
luna501 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Dziś odebralam wyniki i wszystkie są bardzo dobre ;) próby watrobowe i kreatynina wzorcowe ;) arpad17 ja też palę, paczkę czasami mam mało na dzień... Na razie wszystko jest ok i za 4 dni wazenie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Arpad17 nie mamy tu swojego towarzystwa każda nowa osoba jest miłe widziana :) tylko szkoda ze nie przeczytalas ze kilka osob nie bedzie przez dzien lub dwa na forum bo maja inne ważne sprawy :) olinka nie wiem ile mi spadło ale myśle ze nie dużo jutro sie zwaze bo obiecalam sobie ze co czwartek :) ale zakupilam już dzisiaj tabletki na pozbycie sie wody bo faktycznie mało pije wody wiecej kawy i mam taki zastój w organizmie :( po wizycie męża dzisiaj w końcu odsapne trochę :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 No niestety dziewczyny ja tez pale :( a co do pytania to Adasia mozna brzac nie dłuzej niz trzy miesiace :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vilemo85 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 I minął moj 3 dzień z Adasiem :) jak narazie jest dobrze :) oprocz suchosci w ustach wszystko ok :) apetytu brak, 4 małe posiłki zjedzone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 Sweetnes jak wam dzisiaj poszło? Wszystko oki ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
arpad17 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 moze faktycznie bylam przewrazliwiona, ale tak odczulam, moze powinnam poczekac, ale dwie strony wpisow i zeby nie moc odpowiedziec....eehhh, no dobra..nie jest to wazne...polece do lekarza w czwartek albo w w przyszlym tygodniu i popytam czy to jest u nas dostepne.... z wiekszoscia lekow nie ma problemu....i zaczne brac...len jestem i nie lubie nic cwiczyc...duzo chodze...nawet nie wiem ile waze, ale ostatnio mam wilczy apetyt......ciagle jestem glodna....nic mi nie dolega, zadnych ciaz nie przewiduje....chce zrzucic ok 15 kilo , jak sie uda to wiecej... a na NIE palenie polecam Champix, bralam i rzucilam fajki....ale.... odezwe sie jak pogadam z doktorkiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniczkadoniczka Napisano Kwiecień 17, 2013 Hej girls! A może będę się witać teraz czesc dziefczyny ha!w każdym bądź razie nawiazalam fajna znajomosc mailowa z ta dziewczyna od której dostalam adasia i ona mi tam wskazowki dała i jak to z jej doswiadczeniem było i dała mi dziś fotke z przed i po i normalnie mnie w ziemię wrylo!!! No nie ta dziewczyna! Ona schudla koło 17 kg w 3 miesiace czyli tak jak ja chce i startowala też coś koło 69 kg! Mowie wam kobiety że tak się napalilam teraz na to odchudzanie...mamuuuuuuusiuuu ja też tak chcę!!! Pozdrawiam was A ps nie to zebym jej reklame robila po prostu pierwszy raz naocznie widze (że się tak wyraże nie gramatycznie) że to działa,że ktoś tak się super zmienił! Też tak chce buziole Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Saba77 0 Napisano Kwiecień 17, 2013 No ja tylko zagladalam od czwartku na chwile nawet nie czytałam dokładnie wpisów :) ale już męża nie ma to trochę bedzie wiecej czasu na udzielanie sie i dzielenie własnymi doświadczeniami :) tak jak piszesz moniczkodoniczko to są efekty super na pewno tak jak kiedyś ja miałam po Meridi z rozmiaru 46 na rozmiar 38 lub nawet i 36 :) ale wtedy za dużo schudlam bo aż na twarzy zrobiłam sie jakaś starsza taka zmęczona, teraz jakos podchodzę do tego trochę z dystansem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość moniczkadoniczka Napisano Kwiecień 17, 2013 Wiesz ja też tak myślę nie chce wyglądać jak szczurek na buzi więc zobaczę w jakiej wadze bedzie mi naklepiej bo już nie pamiętam kiedy to było...a czy ty slyszalas moze o takich przypadkach że adaś na kogos nie działa? Bo się boję przez to sibu że moze nie zadziała...ale ja jeszcze nigdy nic takiego nie bralam na dłuższą metę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach