Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! prosto z Hollywood!

Polecane posty

Gość Wszystko rozumiem, ALE
"Liczy na to że ta idiotka wyśle mu zaproszenie do stanów ale tu niestety kurfa zonk" Przyznam, że też mi przyszły do głowy te 2 opcje - albo że to Ela w swej drugiej odsłonie (tu przychylam się bardziej) albo właśnie, że gość urabia grunt ;)

"albo że to Ela w swej drugiej odsłonie (tu przychylam się bardziej) albo właśnie, że gość urabia grunt" co za bzdury odlad robie filmiki nawet jedna osoba nie poprosila mnie o zaproszenie do stanow- ludzie ogkladaja filmiki dla filmikow a nie po to by wyjechac - prawda boli?

Tak, prawda boli, oczywiście, właśnie o to chodzi ;)

Gość ELLAE fajne dziewczyna
Ella moge dac Ci rade, z wlasnego doswiadczenia. Nie wplatuj sie w rozmowy z tymi frustratami, bo po pierwsze ich to podnieca, ze dogryzaja Tobie, a co Ty masz z tego? Tylko wzbudza nieprzyjemne odczucia w Tobie, nic nie zmieni Twoja chec pomocy im. Naprawde szkoda Twojego zdrowia, a zanim sie zorientujesz, to podobne zrzedzenie moze przejsc na Ciebie. Wedlug mnie szkoda zawracac glowe takimi mendami. Oczywiscie i tak zrobisz co zechcesz, trzymaj sie Ella i udanego dnia. Ciao alliwederci!:D kolorowo i pozytywnie !🌼

Gość gdsfgfdsdvs
Szukałem i znalazłem, zatrzymałaś się w latach 80tych. http://youtu.be/KvTpHrtC600 Ostatnia polska, komunistyczna piosenka.:) Wróć do Europy nim nagrasz kolejny filmik o niczym. :O

Gość s89
A teraz przeczytaj kometarze... Słowacja, Niemcy, UK, Czechy. Mówi ci to coś? Nie wstydź się swojego pochodzenia.

Gość s89
A jeszcze raz nazwiesz kogoś polaczkiem, to gwarantuje bana na całą pule IP z którego piszesz, szmato.

Piosenka pochodzi z lat 80-tych, tępa strzało (dziewczę/wielbiciel dziewczęcia znów nie zrozumiało :) ). Poza tym piosenka jest niezła, stara dobra szkoła, zapewne twój gust muzyczny powala ;) Ludziska, po co my się produkujemy? Przecież to kopanie się z koniem, tu nie ma ani jednej synapsy, żeby cos drgnęło pod kopułą :D Dobranoc.

Orencz napisałem o gównie "ona tańczy dla mnie" - gównie którym spierdoliny się podniecają. Piosenka z Twojego linku bardzo smutna, dołująca, co nie zmienia faktu że dobra. I też się nie denerwuj tak, bo też żyłka pstryknie i co to będzie?:(

Wiecie, chyba najlepiej nie odpowiadać. Jak ją ignorowaliśmy to był spokój jakiś czas. Podbijała temat wstawiając uśmieszki ale była cisza. To chyba najlepsze sposób. Ona się cieszy, że ktoś się nią interesuje bo jest samotna i nieszczęśliwa. Chce być w centrum uwagi.

Gość ah mimi5555 przyznasz
jednak ze ella jest tak facynujaca ze nawet ty nie mozesz sie powstrzymac...

Gość Wielmozny Horacy
Nie warto krytykować, bo każda próba spotka się z jeszcze większym podnoszeniem ego: -polaczki biedaczki -angielskiego nie znajo -wyjazd do hameryki graniczy z cudem (tylko dla wybrańców of kors) -trzeba mieć (jaja?) żeby wyjechać -zazdrośni Żyjemy w 21 wieku, a u niektórych PRL mentalny jak widać :)

Gość Heinrich
Taa, albo wpieprzanie piłki, że mentalność w us niby lepsza :) Niby bardziej życzliwi, ale te sztuczne uśmiechy i fałszywość powodują nudności. To nie zasłoni faktu, że jest to najbardziej barbarzyński kraj w jakim byłem zaraz po Chinach i Rosji.

Gość tommmmmmassszzz
Nie smiejcie sie z niej. Bylo mowione wielkrotnie ze ona nie skonczyla zadnej szkoly ima lekki stopien uposledzenia. Jest mi jej zal po prostu.

Gość biedna elka patelka...
ona musiała być bardzo źle potraktowana w usa, wyszydzali ją, gnębili, traktowali jak nic nie wartą szmatę, wymyśliła więc sobie że to wina Polski, klasyczny przykład wyparcia znanego w psychologii, znam grubasa z nyc który ma podobny styl do elli, obsesyjnie opluwa polskę i polaków, cierpi, walczy na forach, a nie jest w stanie dostrzeć że problem leży po jego stronie (to jego konkretnie tam nie trawią, ma coś w sobie takiego), są ludzie z polski w usa którym dobrze sie powodzi, maja przyjaciół i szacunek, nigdy nikt nawet nie smiał zrobić im przykrości, im by nawet nie przyszło na myśl pluć na polskę, co innego zakompleksione osoby jak ela, biedna jest, musiała tam wiele przejść ale o tym cichutko, to jej największy kompleks

Gość dfghjasdfghjasdfghasdf
przeciez ona jest bardzo sczupla piekna ma w sobie manieryzm i widac ze ma pieniadze....jak mogla byc zle traktowana co ty pleciesz?

mnie sie wydaje ze wrecz odwrotnie za dobrze bylo no sie w glowce przewrocilo...

Gość MAKOLOI
Elka to zwykła dziwka jest, do tego podstawówki nawet nie skończyła- przygłup jakich mało !

nie skonczyla??

Gość ja jęstę maczo
nie widać? :D

Gość ela to osoba
ktora ma ogladalnosc na youtube z powodu cyckow

Gość Father PIO
" przeciez ona jest bardzo sczupla piekna ma w sobie manieryzm i widac ze ma pieniadze....jak mogla byc zle traktowana co ty pleciesz?" Jak by miała kase to nie wyglądałaby jak menel polski na wakacjach.

Gość ona wygląda na
28 lenią bidę z nędzą o przeszłości seksualnie nieciekawej

Gość OcctagoN
Nie dyskutujcie z Ellą,nie widzicie,że im bardziej ją zjeżdżacie tym bardziej ją to podnieca i prowokuje do umieszczania tych swoich z lekka upośledzonych komentarzy w stylu-"komunizm,mentalność prl,dyskryminacja"i inne kurwa bzdury. Jakich danych byście nie użyli w dyskusji,jakich opinii i faktów nie przytoczyli,ona bedzie w sposób nie zachwiany i podniecona wypisywać tu te swoje bzdety o ameryce i o tym jacy to kurwa tam są wszyscy piękni i wspaniali a gówno po każdym to w ogóle nie śmierdzi tylko pachnie świeżo ściętymi fiołkami. Nie ma mordów,nie ma gwałtów,nie ma przemocy,pedofilii,rasizmu,wyzysku i wykorzystywania ludzi,narkomanii itd itp Dla Elli takie rzeczy nie istnieją lub są one określane zbiorczą i bardzo nieprecyzyjną kategorią jakiegoś tam "zła" czy "wypadków"itd itp Trudno więc uznać ją za obiektywną a jeszcze trudniej uznać tych jacy ją krytykują za frustratów.

Gość moja rada do elli
Ellu, nie wchodz na forum nie wiem czy zdajesz sobie z tego sprawe ale Twoj poziom jest zbuyt wysoki na to miejsce. Popatrz na tematy...popatrz na ludzi...tylko sie zniechecisz bardziej i moze przstaniesz robic filmiki a nie chce by sie tak stalo! Dziekuje ze robisz dla nas filmiki!