Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ELLAE

nowy filmik z Los Angeles! prosto z Hollywood!

Polecane posty

w ten czwartek jest naprawde super filmik...zdradze ze bedzie mozna zobaczyc...miedzy innymi morze...

Wiesz co Ella obejrzałam kiedyś dawno temu jeden z Twoich filmikow i pomyślałam ze fajna jesteś , taka 'inna' , ale teraz po przeczytaniu Twoich postów zmieniam zdanie . Nie rozumiem jak możesz obrażać Polaków na polski forum , nagrywasz dla 'nas' filmiki , chcesz być oglądana a tu takie posty z Twojej strony . Myśle ze trochę sie ' zachodem ' zachlysnelas . Ja mieszkam w Anglii ponad 20 lat , byłam nastolatka jak tu przyjechałam i nie zdarzyło mi sie powiedzieć czy napisać cos złego o Polsce czy Polakach .

"nazywasz mnie pustakiem, bo podoba mi się coś, co nie podoba się Tobie?" indywidualna opinia nie liczy sie w pl - tez to zauwazylam - nie ma dyskusji kazdy kto mysli lub ubiera sie inaczej jest glupi lub dziwka- koncept ze sa rozne zdania jest obcy w pl

Gość Herbatniczek ona
ELLAE fajna dziewczyna - Ty też:) ELLAE - a pewno obejrzę:)

tzn nie obcy ale obca jest akceptacja i szacunek opinii czy stylu innego niz ten co znany

Gość Herbatniczek ona
Tak, najlepiej ubierać się jak wszyscy, myśleć, tak ja inni, mieć poglądy jak inni, żeby się czasem nie wychylić Tworzyć kółko wzajemnej adoracji w zajadłym krytykowaniu, echh, zawiść nie zna granic.

Magdaja wtrace sie. Jak Ella zaczela wyzywac? Wez przetan. To najpierw mendy tutejsze zaczely wyzywac dziewczyne. Swoja droga ma racje odnosnie tego co pisze na temat polakow jako ogol, mimo ze dawno tu nie byla. Zyje tu dlugo i zgadzam sie z Ella w calej rozciaglosci.🖐️

wiesz Magdaja ja jestem szczera i mowie co mysle - o polsce powiedzialam tez wiele pieknych rzeczy i nikogo to nie obchodzi- ci youtuberzy co zawsze gadaja ze kochaja polske i tesknia ale no nigdy nie wracaja i nigdy nie maja czasu na spotkanie z fanami to twoj problem nie ja - za proopagande sie nie zabiewram mowie co mysle przynajmniej wiesz ze to co mowie pozytywne o polsce to tak mysle wiec jak wolisz owijanie w baqwelne i pocalunki tylka za suby ja tego nie bede robic na moim kanale i u mnie w sercu panuje sto procent jak jest- szczerosc szczerosc szczerosc i w czym problem? co drugi temat na kafe pomiedzy tymi o dzieciach czy otowaniu to narzekanie na pl i praca za granica lub plamnowanie wyjazdu

juz wiele razy powtarzalam ze problem polski to nie piekna ziemia sklepy ale cos innego - nie chodzi mi o wizualne delizje ktorych nie brak w pl

Gość Wszystko rozumiem, ALE
prowadzenia dialogu SAMA ZE SOBĄ przez pół topu (dwugłos pod nickami ELLAE i ELLAE fajna dziewczyna), po to żeby samej sobie wystawiać peany pochwalne, to już jednak nie łapię :D Elu, miałam Cie za pozytywnie zakręconą dziewczynę, potem - jak poczytałam jakie proste, stereotypowe dudy smalone pleciesz i jakie naiwne prawdy o Stanach i Polsce wyznajesz - za osobę niezbyt rozgarniętą, kompletnie nieobytą w rzeczywistości, posługującą się hasłami, których nie rozumiesz po prostu. Obecnie myślę, że masz poza tym poważne problemy emocjonalne. Pozdrawiam.

Oczywiście, Elu, oczywiście ;) Zajmij się tym. Swoją głową znaczy się 🖐️

Gość zxczxzxxc
Kiedy ostatnio byłaś w Polsce? Lata 70e? :classic_cool:

pytam wszystkich jaki macie dowod poza wlasnym zatrutym nieufnym wybitym komunizmem umyslem dowod ze na gorze nicki to moje? nie sa moje juz mowilam nie wszytsko co pisza top slogany i propaganda jak w komunie akurat za tymi wypowiedziami sa prawdziwi ludzie mam juz dosc tych insynuacji ze nikt mnie nie lubi do tego jeszcze nie dostrzegacie tych osob jako indywidualnych osob ktorymi sa moze to wy klamiecie pod roznymi nickami i dlatego myslicie ze wszyscy tak jak w waszym ogrodku

A, gościu - jeśli nie jesteś naszą Elą, to jesteś bardziej pierdolnięty, niż gdybyś był ;) Patrz, co robisz przez pół topu, myślisz, że ona cie do tych pięknych stanów przygarnie, czy co, że zaczynasz spędzac zycie na podlizie internetowym? ;) Tak czy owak - lecz się, buziolki.

Gość NoonB4
Ella ale ty pierdolisz głupoty. Co ty możesz wiedzieć o Pl? Ty w ogóle wiesz jaka była pierwsza stolica Polski?

jedna z tych osob spytala czy ma zmienic nicka bo moze wtedy uwierzycie - powiedzialam nie bo nic nie otwotzy zamknietych umyslow co nie chca sie otworzyc a mnie to wisi- olewam was nieufnicy mam was gdzies

Gość s89
Komuna w Polsce skończyła się 25 lat temu, większość osób tu piszących tyle nie ma. Ogarniasz prymitywie? :D

wiekszosc osob tu piszacych nauczonych bylo trendow przez rodzicow co nauczyli sie tych trendow w komunie

"pytam wszystkich jaki macie dowod poza wlasnym zatrutym nieufnym wybitym komunizmem" Dziewczyno, nie rozumiesz nawet pojęcia, jakim się posługujesz. Twoja głupota przeraża. Powiem jedno po staropolsku - "kończ waść panna, wstydu sobie oszczędź".

Gość ella z wesela
Wszystko rozumiem, ALE v v Popieram. Ten gość "ella fajna dziewczyna"to jakis zyeb. Prawdopodobnie poleruje klamkę pod te jebnięte filmiki. Liczy na to że ta idiotka wyśle mu zaproszenie do stanów ale tu niestety kurfa zonk.Bo idioci już tak mają niestety.

jedyne co staropolskie w tej wypowiedzi to "wasc panna"reszta to typowe PRL

Gość ella z wesela
I te jej kretyńske teksty z tym komunizmem. Nie napisze ani "socjalizm"ani nie użyje żargonowego określenia "komuna"tylko tym "komunizmem"centralnie wali po oczach a nawet nie wie bida co to jest i jaka jest przyjęta tej ideologii ogólna definicja. Na takie "przeinaczenia"może sobie pozwolić tylko "polityk"albo ktoś kto doświadczył na własnej skórze idiotyzmu tego systemu ale jak tym terminem na określenie tego co było w Polsce,posługuje się jakaś pseudozamerykanizowana "panna nikt"no to nóż się w kieszeni otwiera.